- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bagkri01 #151 üzenetére
Majdnem megfejtetted a titkot. Egyrészt lehet beteg rokonom, aki mindenkinél fontosabb. Másrészt pont azt írtam, hogy a céges számon beszél az ember fél órát, de előfordulhat, hogy családi okok miatt meg kell szakítania.
Konkrétan viszont arról van szó, hogy a cégcsoporton belül több vállalatban dolgozhatsz, és okkal van szétválasztva a két szám.
Tudom, hogy nem akarsz kioktatni, de valahogy elő kell vezetned, hogy van SMS hívásértesítőnek. Maradjunk annyiban, hogy ne akard azt hinni, hogy azért mert neked van egy életviteled, akkor tudod, másnak mi kell. -
válasz
bagkri01 #148 üzenetére
Nézd, valószínűleg nem egy körben mozgunk, így aztán nagyon rövid példát írok.
Mivel fejlesztőmérnök vagyok, néha projektvezető is, így van, hogy hosszúra nyúlik a beszélgetés egy-egy fejlesztési kérdésben, esetleg teendőkkel kapcsolatban. Lehet fél óra, de lehet több is. Ilyenkor a másik vonalon OFF vagyok. A másik vonal pont olyan fontos, de nem lehet egy számom. Ennek lehetnek céges, de lehetnek magánéletbeli okai is. No, az neked biztosan jó megoldás, hogy fél órára elvágod magad a másik vonaltól, de nálam nem fér bele. Van, hogy A-n beszélgetnem kell, de van, hogy B miatt meg kell szakítanom.
Igen, nincs két SIM-es telefonom jelenleg. Pont ezért. Két telefonom van, ami rohadt kényelmetlen.Sikerült összerakni? Ha nem, írd le nyugodtan újra az SMS-es értesítőt. Abban nagyon jó vagy.
-
válasz
bagkri01 #133 üzenetére
Pedig biztos okkal vettél te is korábban dual active standby-os telefont. Az előző, ha jól látom az volt, így ismerheted az előnyeit.
Bog: Úgy látszik más oldalról közelítjük meg a kérdést, így a nem fogunk közös nevezőre jutni. Egyébként valószínű neked van igazad, mégis csak egy technikai újdonságokkal foglalkozó oldal, az a csoport olvassa, akit ez ugyanennyire érdekel . Az olvasók közül itt én ismerőseim képezik azt a bizonyos kissebbségi 2%-ot, akik teljesen más oldalról nézik a telefonokat.
-
válasz
bagkri01 #108 üzenetére
Blabla. Csak mutass egyet!
Valószínűleg nem tudod, milyen hátrányai vannak a DSS-nek a DSA-val szemben, azért írsz hülyeségeket. Sokkal nehezebb a megvalósítása. Kezdve azzal, hogy egyetlen MTK sem kezeli.Felveszed az egyiket->hívnak a másikon, mondod:várj keresnek a másik számon->amíg beszélsz a 2. számodon addig az elsőnek várakoznia kell-> Innentől kezdve nincs értelme a dual active-nak csak annyi, hogy tudod, hogy kerestek. Okos gondolatmenet, kár, hogy a DSS rendszereknél hívás esetén teljesen kikapcsolja az egyik modult a hálózat felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest