- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
válasz
orosziem81 #5935 üzenetére
Na megcsináltam, meglátjuk
Köszi
81% lett a teszt, szoval nem az akku a baj -
Tyer
őstag
válasz
orosziem81 #5933 üzenetére
Nálam 85, vagy 79 volt, de most elinditottam egy ujat.
Meglátjuk.
Valószínűleg nem az akkuval lesz a gond...
Ebben az esetben mit tudnál javasolni? Ahogy látom a fő gond, hogy nem megy DeepSleep-be. -
Tyer
őstag
válasz
orosziem81 #5925 üzenetére
Hát amit látok, hogy egy mp-et nem tölt melyalvasban a teló, kb semmi más infót nem tudtam kivenni...
-
-
Tyer
őstag
válasz
orosziem81 #5925 üzenetére
Köszi, majd jelentkezem, ha van infóm, addig is köszi.
-
Tyer
őstag
válasz
orosziem81 #5923 üzenetére
Kösz a tippet, tudsz ajánlani valamit?
Amugy azt irja a rendszer visz el 47 %-ot az akkubol. Én valami beragadásra godnolnék, mm hogy valami pörgeti a procikat...
Éjszakára kikapcsoltam, nem merült semmit, vahaol olvastam, hogym ásnak ugy is lemerült... -
Tyer
őstag
Sziasztok!
A hétvége folyamát kitalálta teelom egy olyat, hogy egy éjszaka alatt (kb 5 óra) 80%-ról csontra merült... és azota is kb. óránként 10%-ot esik, ha nem nyulok hozzá.
Konkrétan tippem nincs, hogy mi okozhatja ezt egyik percről a másikra.
Más nem tapasztalt hasonlót?
HR megvolt. Nem oldotta meg. Én valami sw-re godnolnék, hgoy pörgeti a procit, beragad, ilyesmi, de ne mtudom ezt hogy derithetném ki.
Kikapcsolt állapotban egy %-oit sem merül, éjszaka kiprobáltam.
Kissé idegesitő igy 26 honap után...
Van valakinek tippe?
Köszi,
Tyer -
Tyer
őstag
válasz
Diamond500 #5516 üzenetére
Szia!
A gond, hogy a mobilnetet ez sem kapcsolja, csak belép a beállitásokba.
A HTC Widget-je kapcsolta. -
Tyer
őstag
Automatikus elforgatás, és mobilnet widgetet tud valaki linkelni, ami működik is 8.0 alatt? BT, és WiFi jó...
Köszi -
Tyer
őstag
Nekem Polar M400-zal tökély
-
Tyer
őstag
Enyém sem sárga, vagy vak vagyok... De nem érdekel, így jó...
Jah, és ugye mindenkinek szar lett 7.0 után... nekem az sem...Vagy hülye vagyok. -
Tyer
őstag
válasz
Litván Zongora #3756 üzenetére
2 kérdés:
1. És ezt hol lehet beállitani?
2. Hogy tudom elérni, hogy másmilyen időjárás/órám legyen? -
Tyer
őstag
válasz
karldergroße #3709 üzenetére
Nem, nem azt jelenti...szélsőségest jelent
-
Tyer
őstag
Na ma meghalt a vizivás figyelmeztető app-om, és másikat feltéve az is leáll
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Azt jól érzékelem, hogy a menü gomb funkciója nem állítható? Vagy csak nem találom?
Eddig rövidre menü volt, hosszúra korábbi appok, most rövidre korábbi, hosszúra osztott.
Van hogy kéne az a menü funkció...
Köszi -
Tyer
őstag
Éccaka (~2 feltettem én is...) (Nem tudtam a PIN-em, mivel kb 4 hónapja nem volt újrainditva
) De eszembejutott.
Eddig minden zsir.
Sleep as Android nem akart elindulni, feltettem egy régebbi verziót, mostmár remek.
Még a Pure Calendariumokkal kűzdök, mert nem szépen jelenitik meg, de amugy nicns gond, wifi jó, merülés a régi.
Eddig ennyi a tapasztalat... -
Tyer
őstag
válasz
karldergroße #3613 üzenetére
Én sem csináltam frissités után soha.
Ezért is kérdeztem, hgoy van-e gond, mert most sem szeretnék -
Tyer
őstag
Várom a tapasztalatokat, hogy itt is vannak-e hibák...
-
Tyer
őstag
Ez már korábban ki lett tárgyalva.
Én annyit vettem észre, hogy nem tökéletesen függőlegesek a csikok, igy egyik irányba, azt hiszem balra forditva a telefont már kicsit billentve is elfogadható.
De valóban landscape-ben a tökéletes. Igy mondjuk gáz, hogy a Main screen nem fordul el... -
Tyer
őstag
válasz
karldergroße #3344 üzenetére
Akkor egyre jobban optimalizálják a frissitések méretét??? Ez nem inkább Play feature, mi köze ennek a Nougat-hoz? Vagy maga a sw kezeli jobban?
-
Tyer
őstag
válasz
karldergroße #3342 üzenetére
Eldőlt, akkor megvárom, míg szol Tenner, hogy frissülni akar
-
Tyer
őstag
No, és... most akkor az van, hogy nem is lesz automatikus OTA, hanem mindenképp másolni kell?
Vagy nemsokára a telo is jelez majd? -
Tyer
őstag
Én a pure calendar-jait (meg a pure grid-et is) használom, nagy megelégedéssel évek óta. (2013)
-
Tyer
őstag
Mert kb. 10-15-ért lenne érdemes adniuk, és nem lenne hely a Samsung, meg iPhone tokoknak.
Komolyra forditva: Valószínűleg nem érné meg tartani azt a 10 db-ot, amit megvennénk. Kicsi a kereslet...
Egyáltalán bárhol találsz 10-re tokot? Nem. És i7-re? Lassan már s8ra is lehet tokot venni minden sarkon -
Tyer
őstag
Nekem meg Ő vált be, nekem ilyen a "védős" tokom
-
Tyer
őstag
Én arra jutottam, hogy jó a fólia, és valóban jó a fólia
990-ért rendeltem egyet, amiben volt egy matt, és egy fényes, a fényest tettem fel, azota is remek
Ha gond lenne még mindig van egy matt-om
-
Tyer
őstag
Srácok...
Tegnap leteszteltem a kamerát...
Hihetetlen egy minőség amit videófelvételben tud...
Engem lenyűgözött...
Ujra beleszerettem a telomba -
Tyer
őstag
válasz
Szellem. #1877 üzenetére
Én annyit tudok irni, hogy azt kaptam, amit vártam, eddig minden pöcc, nekem semmi gondom nem volt se wifi-vel, se töltövel (jo, ez nem igaz, egy hét után megrottyant a gáyri gyorstöltöm /a fej/, de vettem egy 2 A-es fejet, és remek)
Akku franko, sw pörög...
lassan 4 honap után is Boldog házasságban élünk -
Tyer
őstag
Köszi srácok!
Végül egy SanDisk Ultra lett.
Remélem okes lesz! -
Tyer
őstag
Sziasztok! Vennem kell egy új sd kártyát a teloba, mert az ebay-es... Nem 100-as...
Milyet érdemes venni? Class 10est akarok, de sebesség mennyire kellhet? 64es kártya lesz. Ediginél van 45m/s-es 11 körül, a 80as sandisk viszint 16. Kell ez a sebesség? Meger ennyi pluszt? Vagy van jobb alternativa?
Köszi -
Tyer
őstag
Google backup alatt mit értünk?
Köszi amugy a tippetWifi: Nálam az pl végig zöld (Akkor is, ha 48 orát bir)... pedig nem is megy .
Otthon: Itthon is merül, szoval nem a mobilhálo lesz a baj...
Az egészben az a fura, hogy nem látok eltárást aközött, mikor merül, és mikor nem merül...
Semmi uj app, semmi más...
Ezt nem értem...Kronk: Nálad szerintem a Face app lesz a ludas!!! lödd ki, probáld ugy
Hátha
-
Tyer
őstag
1.
GSamBattery lopikulát nemmutat... én sem értem miért...
2.
Lehet, hogy kárt csinál, de akkor mondd meg, hogy miért van, hogy gyakorlatileg semmit nem csinálok, akkor nem merül, aztán egyszer csak merül...Általános okosságokat én is tudok irni...
Én eddig 2-böl 2-szer megtaláltam végül a megoldást, de azt még mindig nem tudom, hogy mikor melyik oldotta meg...
Ezért kérdeztem, mert valakinek valamikro csak elöjön , és hátha réjövünk, hgoy mi lehet a baj.... -
Tyer
őstag
Napi p....ömseérti rovat:
Pár napja panaszkodtam (nem itt, de lehet itt is), hogy a telefon egy éjszaka alatt 15-20 %-ot merült, és valamiért a Waze-re gyanakodtam, mert olvastam, hogy van, hogy beragad...
Ujrainditottam, de elvileg az sem segitett...szoval végül ajánlották Greenify-t, azzal jegeltem, és azota jó volt.
Tegnap este megint észrevettem, hogy nagyon merül...(óránként pár %)... na mondom mi lehet...sok volt a messenger használatom elötte , leállitottam mindent, kéynszeritetten is... majt lefeküdtem... fél12 körül...42%
2:45kor nézem, 32...anyád...
eszembejutott, hátha egy restart javit (már nem tudtam idegemben mit tegyek...)
5:25: 30%...Nem éééééééértem!!!!
Valakinek tippe???
-
Tyer
őstag
válasz
PedroPascal #1428 üzenetére
És más szolgáltatónál SEM!
-
Tyer
őstag
Na valakinek valami tapasztalat a frissitéssel?
-
Tyer
őstag
Tegnap délután ota valamitöl elkezdett a telo alaphelyzetben ilyen 3-4 %-ot merülni oránként...
Nem tettem fel semmi uj app-ot...
Valaki más nem tapasztalt ilyet? Valami app frissitésre gyanakszom...
Ujrainditás megvolt... -
Tyer
őstag
Nálam hamarabb volt meg a tok, mint a telo.
Már a HOX-hoz is
Azon még inkább kiállt, szoval vékony tok nem is játszott hozzá...
A "kedves barátod"-nak meg gratulálok...látszik, hogy tudja, hogy milyen értékes dologhoz érhetett hozzá
Nálam a csalad már meg van nevelvea telefon 20 centis környezetében nem lehet semmit lerakni... Egyszer drága édesanyám megigazitotta a teritőt, a telom meg röppent egyet... csak 5 percig szidtam a saját nagyanyámat
Szerencsére a telonak nem lett semmi baja
-
Tyer
őstag
Expansys-nál korábban volt, én sem találtam azota...
Nekem 1 hét után beadta a töltöfej az unalmast....
Sima/nem gyors fejet vetem. 2.1 A-es, nagyon gyorsan tölt, azota nem pörgök a dolgon - 2 naponta kell kb tölteni- , de persze nekem is jo lenne egy gyári fej azért...szoval ha találsz, szolj pls
Kábelem az eredeti. -
Tyer
őstag
Uj rekord...
2n 8o üzemidő, 3h44p Kijelző, és még 16%-on van
Ugy látom ez a 4 ora konstans... -
Tyer
őstag
-
Tyer
őstag
Igen, üveg, és igen, nem fedi, és igen, ezért keresek ujat
Remélem az rlaci2 által ajánlott folia jo leszHa nem, keresünk tovább
rlaci2: Szerintem kb nekem is ennyi volt a tok projekt, ha megjönne a rendelt antishock tok, -de ennél is jobbna várom a fekete csikost
- bár akkor is, ha nem jön meg
Tiger: Nekem fekete (vagyis szürke) volt a One X, ezért választottam most fehéret
Amugy a kép a One X-szel készült a telomrol
Imádtam/om azt a telot is
-
Tyer
őstag
válasz
*RLaci* #1337 üzenetére
Volt max 800 pénz, és iszonyatosan finom anyaga van, mármint nem tudom megfogalmazni, de érezhetően műanyag,viszont végig simitva oylan, mintha gumis lenne...nekem nagyon minőségi hatása van... Arrol meg nem is beszélve, hogy mint már irtam, imádom a liba***zöld, akarom mondani élénkzöld szint
Tiger: Én ezt találtam
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest