- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Nem lehet manuálisan állítgatni.
Elvileg bekéri a magasságot, testsúlyt és a nemet (ffi-nő), de nem számol vele. Azt észrevettem, hogy hosszabb és folyamatos séta esetén azért a lépéshossz közelít a reálishoz (kb. 70-80 cm) GPS nélkül is. De ha kevés a lépésszám, akkor irreálisan naggyal számol (90-110 cm.) . De ez legyen a legnagyobb baja -
PociAti
őstag
Jól mondtad, szerinted fontos. Sokunknak nincs szüksége ébresztési funkcióra, mert az előre kitűzött felkelési időpontra már önállóan éberek vagyunk. Ami neked fontos, az másoknak teljességgel felesleges. Ha valakinek 7 óra alvásra van szüksége, és 6-kor kell kelnie, ez azt jelenti, hogy 23 órakor már aludnia kell. Ezt szervezés kérdése, amit előző nap kell megtenni.
Évente egy-két alkalommal fordul csak elő nálam, hogy nem lehetne a biológiai órára (és a halkan megszólaló rádióra) bízni az ébresztést, ekkor jön jól az ébresztő óra. De jellemzően meg tudom szervezni, hogy elégséges időm legyen alvásra.Az alvás minőségén viszont bőven van mit csiszolni, vagy ha jó, akkor azt a szintet fenntartani. Ehhez nyújt nagy segítséget az alvás monitorozás. Meg ahhoz, hogy 2-3 rossz minőségű alvás után nem lesz elégséges a szokásos mennyiség, hanem extra időt kell rá szánni.
-
PociAti
őstag
-
tsabeekaa
aktív tag
A Mi Band 3-nál szerintem sokkal elegánsabb(bár ez szubjektív). A kijelzője is klasszisokkal jobb az MB3-nál. Az akkuja meg klasszisokkal rosszabb a HB4-nek. Nem utolsó sorban, az értesítés jelzések jobbak a MB3-ban. Erősebb rezgés, külső alkalmazással, amihez már nek kell Mi Fit, személyreszabható jelzések. Engem igazából csak az értesítések érdekelnek, sportolásra más céleszközt használok. A kijelző, és a kinézet miatt a HB4-et használom. A MB3 a fiókban pihen tartalékként. :-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest