- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
> ÉN! 3 megoldást látok erre az apróságra: 1. Állítsák monduk 70cm-re fixen,
> azzal is pontosabb lesz, mint eddig valaha. A 90cm az túlzás!Bocsánat, furcsaságot kérdezek, mert nincs még ilyen karkötőm. Fitbit Alta HR-em volt, de ott a szoftverben magam is be tudtam állítani a lépéshosszt (ami amúgy emlékeim szerint alapból érdekes módon 0,7 m
).
Itt nincs rá lehetőség 3rd party megoldással se?
-
Varshi
aktív tag
Rendelés előtt állok, mert a MedaMarkt (ismét) javíthatatlannak nyilvánította a Fitbit AltaHR-emet, megint a szíj esett szét. Harmadszorra nem veszek. Becsületükre legyen mondva, visszakaptam megint a pénzt, le se kellett vásárolni.
Milyen a Honor Band 4-hez adott gyári szíj?
Érdemes rendeléskor egy második/tartalék szíjat beikszelni (tudom, nem gyári, de mégis valami), vagy elég tartós a gyári?Aliról készülök rendelni, az itt beírt linkek egyikéről.
Alapból van a csomagban fólia, vagy az a seller jóindulata, ha extraként nem rendelem meg?
Vagy másként kérdezve: vett már valaki úgy, hogy nem rendelt külön, és nem is adtak hozzá? -
Varshi
aktív tag
válasz
PociAti #1260 üzenetére
Na jó, tegyük fel, hogy "szerintem" és "nekem". De a többiek honnan tudják kipróbálás nélkül, hogy nekik "is" vagy "sem"?
Én amúgy évek óta "nézem az alvásaimat", és azon kívül, hogy meg tudom mondani, mikor jöttek át a gyerekek közénk az ágyba, illeve hogy vajon miért érzem magam szarul, sok dologra nem tudtam használni. Nem tudom ezt a tudást "visszaforgatni". Mert a gyerekek attól még átjönnek.
Abba most nem mennék bele, hogy "mikor kell menni aludni", engem igazából az érdekelne, hogy járok jobban, ha jellemzően 11-kor fekszem: hagyjam-e magam a legtovább aludni, mondjuk 7-ig (és ugye evidens, hogy nem minden nap fognak ugyanúgy alakulni a ciklusok (ezt tisztán láttam a Fitbit AltaHR-rel), tehát egyik nap nem érvényes feltétlenül a másikra is), vagy hagyom a karkötőt mondjuk fél7-kor ébreszteni - ha ő úgy látja jónak.
Ez a biológiai órás dolog szép, de alkatilag különbözünk. Én akkor kelek fel "idő előtt" magamtól, ha nagyon fontos dolog lesz másnap, és tudom, hogy nem szabad elaludni. Vagy ha tudom, hogy nincs otthon a nejem, aki reggelit csinál a gyerekeknek. De nem olyankor szoktam a legjobban kialaudni magam.
Persze ha Te akkor kelsz, amikor optimális, és mindezt magadtól, akkor neked tök jó és irigyellek.
-
Varshi
aktív tag
Mindenki csak az alvásfigyelésről ír, az azért nekem kicsit "alap" már mostanság (azt most hagyjuk, mennyire részletes meg használható), de az alvásciklus-figyelős ("intelligens") ÉBRESZTÉS érdekelne engem nagyon, arról alig szoktak írni.
Tényleg működik, hogy jó fázisban kelt fel a karkötő?
-
Varshi
aktív tag
válasz
kmarci25 #1157 üzenetére
Kiállított darabokkal óvatosan!
Mert sok esetben (pl. MediaMarkt) ez azt jelenti, hogy hónapokig kint van a pulton lemerült akksival.
Fitbit karkötőből gariba pont egy ilyet kaptam, mikor cserélték az elsőt, és fele annyi se volt az üzemideje, mint a leváltott 1 évesnek, majd még tovább romlott. Ma már csak 2 napot bír. -
Varshi
aktív tag
Üdv!
Mi Band 3-hoz vagy Fitbit Alta HR-hez képest mennyire "elegáns" élőben egy kézen?
Nekem a most rajtam lévő Alta HR az etalon, a nejem Mi Band 3-ja kicsit már duci az ízlésemnek a kerek dizájnnal, bár biztos meg lehet szokni. Nem túl vastag a csuklóm, hiába gyúrok rá, széles vagy nagy dolog nem is áll jól rajta, meg zavar is.
Én most készülök lejönni a Fitbit-vonatról, mert egyrészt szoftveresen akkora szar a supportjuk, hogy az botrány, másrészt a szíjak fél év után kötelezően szétesnek. Az elsőt gariban cserélték, most megint szar. Aztán nem megy új Android óta a Notification stb. Aki még gondolkozott Fitbiten, kérdezzen privátban vagy akár itt.
A szíj tartóssága itt is próblémás? Mert nejem Band 3-ján is cserés lett fél év után. Én azt látom, hogy a haláluk az (akár Mi Band, akár Fitbit), ha elkezded rendszeresen leszedni a szíjat. AMíg nem nyúltam a Fitbithez, csodás volt. Amint leszedtek takarítani, máris esett szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest