- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Ezt nem ébresztő, ez egy értesítés, mely egyszer cseng, mint ahogy a többi értesítések is.
Viszont valóban, az eseményhez be lehet állítani több emlékeztetőt is, így akár 1 órával, két órával, az esemény kezdésekor stb szólhat, hogy figyuzz.
Úgy gondolták, ha tojást főzöl, ott az időzítő. Hogy állíts be ébresztőt. Az eseményekkor csak értesít. -
svgyula
addikt
Nem értem? Mi az, hogy ismétlésre nincs mód? Ha kell egész nap jelez sőt akár egy nappal előtte is elkezdi! Be kell állítani azt az időt amikor elkezdi és addig amíg az esemény megtörténik jelezni fog! Természetesen nem egyfolytában de ~5percenként kb.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Naptár-háromcsík-beállítások-értesłtések-hang........
Ha itt nincs megfelelő akkor amit szeretnél "hang" berakor a belső tárhely notifikations könyvtárba újraindítod a telót és benne lesz a listában.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
kuk@c
tag
Szokni kell...
Pl. tárcsázóban eddig balra lapozással tudtam a Kedvenceket elérni, most legalulra költözött az ikon és rá kell bökni... A fentről lenyíló menü színe fehér lett, ami kissé zavaró a megszokott fekete után (nem tudom lehet-e állítani, eddig nem találtam meg)... A hangerő szabályzó gomb nem a csengőhangot állította alapból (kissé fel is idegesített) hanem a multimédia hangerőt, de mint kiderült állítható ... Ami eddig működött hívásrögzítő az megint nem megy rendesen...
Főverzió, betudom ennek ezeket a kis "kellemetlenségeket", még barátkozok vele...
@
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
miauut
tag
Nem rossz. A wifi, meg a térerő jel, átköltözött a bal oldalra, ahol eddig, csak az értesítések voltak. Végre lehet egyedi értesítő hangot adni, az email-nak.
Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note
-
bontabela73
aktív tag
Helló!
Az Egészség app-ban a jobb alsó fület (Saját) kell kiválasztani, majd legörgetni alulra és ott a Beállításokra koppintani. Majd az Értesítések kezelése opciót kell kiválasztani. Ezen belül a legfelső opciót (Lépésszám megjelenítésének engedélyezése az értesítési felületen) kell bekapcsolni.
A zárképernyőn is meg lehet jeleníteni a lépésszámot. Beállítások > Biztonság és adatvédelem > Képernyőzár és jelszavak, majd alil a lépésszámláló megjelenítése a zárképernyőn.
(Előfordulhat, hogy az említett menüpontok nem pontosan szerepelnek itt, mivel a telefon nyelve nálam amerikai angolra van beállítva a Google Asszisztens miatt. Remélem, hogy így is megtalálhatóak az említett beállítások.)
Da pacem, Domine!
-
DaDa
senior tag
Sajnos a honor mar FR-el várja a sorsát és a kamerát elfelejtettem összehasonlítani. Nekem a kamera az utolsó szempont egy telefonba. Amire az van arra szerintem mindegyik jó. Van egy komolyabb kompakt gépem miután a tükörrefistől megváltam és ha fotózni kell azt viszem. A zoom-ot egy telefon sem adja vissza.
Azonban amiket eddig probakent fotóztam a Samuval az szinte tökéletes. (nekem) az f1.5 - 2.4 azért tágabb lehetőséget enged. Bár nekem a H9 kamerája is megfelelt a párom S8-a is már minimálisan de jobb képeket csinált.
Videóról meg ne is beszéljünk. Úgy rémlik egy videót sem rögzítettem h9-el
De S9 super lassítása nagyon jó. És próbának készítettem alap videót is amibe nem tudnék bele kötni. De a samum videója köztudottan etalon.[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
FistXL
senior tag
A mágnes okozhatta ezt? Egyébként amióta a mágnesre tettem a telót, azóta az érintésérzékelője nem tökéletes. Csak 4-5- ujjat érzékel, ezelőtt 10-et is érzékelt. (Ez tényleg csak szőrszálhasogatás, mert ettől függetlenül jól működik, de azért leírom) Ha akármi csatlakoztatva van a telefonhoz, akkor a képernyő tökéletesen működik (amiről áramot vesz fel és ad le, a jack-et is beleszámítva), mind a 10 ujjat érzékeli. Akkor is 10 ujjat érzékel, ha a bőröm akárhol hozzáér a telefonhoz, ha viszont le van téve az asztalra, csak a képernyőt nyomkodom akkor meg 4-5 ujj a max. Ezt csak azért írtam le, mert szerintem a két dolognak köze van egymáshoz.
-
nonsen5e
veterán
A Honor-on is ott van a fém a hátlapban, csak az üveg alatt.
A WiFi antenna a hangerőszabályozó gombok fölötti műanyag kivezetés mögött kap helyet, szomszéd szobában a router, ha azt akár kézzel, akár alufóliacsákóval letakarom, már döglik is 1/5-re maxról a wifi vétel.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Satya Pécs
újonc
Szia. Nálam kicsit gyorsabban merül az akksi. Viszont sokat gyorsult a teló. Android 7 alatt az Antutu V7 : 138E pontot tudott. Most 170E!!! Többször is mértem, volt 154E, 148E, 167E..... passz. Ma épp 170 ezret pörgetett ki a kicsike. Viszont az EMUI 8-al több korábbi témám nem megy, mivel azok csak EMUI 5 re jók.
-
bedibazsa
senior tag
-
TigerDzsó
tag
Nekem nagyon izzadós a kezem, ezért a vásárlástól kezdve tokban tartom. Ez idáig szerencsére még nem ejtettem le (kopp-kopp).
Ezt a tokot használom, szerintem nagyon jó megoldás a két oldalán lévő kis recés rész. Izzadt kéznél nekem nagy előny. -
Divinity
őstag
This is the same camera setup we saw on the Huawei P10 and Mate 9, minus the Leica branding. This means you won't be getting the proprietary Vivid and Smooth film modes. Manual monochrome mode is not available just like on previous Honors - it is reserved only for the P series, but this is a silver lining we are happy to live with.
Roszsabbnak nem nevezném inkább másabnak. Mindenestre e kettő közöl ha az ár nem befolyásoló tényező akkor én egyértelműen a H9-re bólintanék.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Filmvilág
- World of Warships
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest