-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
válasz
#30550784 #27893 üzenetére
Huawei Firmware Finder használata. szájbarágós és videó is van .
-
pászka
tag
válasz
#30550784 #23007 üzenetére
Szia! Én is így kezdtem mikor megvettem az új telót valamikor nyáron. Aztán az FF-el letöltött rom nem akart felmenni pár napot szarakodtam vele aztán leszedtem az FF-et és megvártam míg jelez a frissítő. Pár napba bele telt. Azóta ahány frissítésem volt mindegyiket simán felraktam amikor jelzett a telefon. Szóval azt tanácsolom ne legyél türelmetlen várj pár napot és megjön a frissítés sorjában. Akkor bajod nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged