Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
Hali!
Gmail nem jelez ha jön üzi.
Hol tudnám ezt beállítani, hogy jelezzen? -
aerol
tag
Sziasztok,
Ezt az aksi cserét mennyire érdemes bevállalni mezei felhasználónak? Ráadásul úgy, h a csere aksi is kb. másfél éve hever a fiókban kibontatlanul... az még jó vagy "kuka"? Vagy inkább nézzek egy üzletet (melyiket ajánlanátok), amelyik kicseréli?
Köszi a válaszokat!

-
Sátán44
addikt
Tudna valaki megosztani velem egy 6 plus PE-UL00 6.0 romot? Igaz, hogy felment a TL-es rom, de a 3 gombos kiakad 5%-nál errort ír.
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Csináltam egy hülyeséget. Van egy Honor 6 Plus PE-UL00-m, amin sikeresen töröltem a romot. Bootloadert és a TWRP-t elérem, de az UPDATE.APP fájlt ezen keresztül nem látom. Van más módszer a rom telepítésére? Custom romot sajnos nem találtam hozzá. 3 gombos módszer meg nem jön be.
-
Lawos
csendes tag
Tiszteletem a fórumlakóknak!
Van egy eredeti kínai H60-L12-m. Soha nem volt másik ROM rátéve, most olyat csinál, hogy akkus üzemben folyamatosan újraindul. Ha rádugom a töltőt működik rendesen. Csináltam factory resetet, ugyanúgy újraindul. Akku hiba? Feltöltődik 100%-ra, leveszem a töltőről, máris újraindul a végtelenségig
-
svgyula
addikt
válasz
Willie
üzenetére
Szia! Itt válogathatsz:
https://www.aliexpress.com/af/battery-for-honor6.html?g=y&SearchText=battery+for+honor6&d=y&misspellText=batery+for+honor6&blanktest=0&initiative_id=SC_20180628062402&origin=n&isViewCP=y&jump=afs
A beszerelés nem nagy ügy de érdemes hátlapot is rendelni mert azon rajta van a kétoldalas ragasztó és nem kell szerencsétlenkedni a visszaragasztással. -
Willie
őstag
Sziasztok!
Honnan érdemes akkut rendelni és kivel érdemes cseréltetni?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
-
slezakimi
senior tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Szia.
Köszönöm, megoldódott.
-
Samanbacsii
őstag
-
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Most jelenleg Emui 3.1 Android 5.1.1
H60-L12 C00B535 rendszeren vagyok.Jelenleg ez a legstabilabb verza erre a keszulekre vagy van mar frissebb is ami gyari?
Ha van akkor honnan erdemes leszedni?
Koszonom! -
xy.zsolt
őstag
Szevasztok! Melyik zenelejátszót ajánljátok aminél a legjobb hangminőség érhető el Honor 6on....android 6.0-n a gyári telepítésű vacak.
-
svgyula
addikt
Ha ide navigálsz Letölthető linkek megtalálod típus szerint(FONTOS!!!) időrendi sorrendben az összeset. Viszont helyetted nem tudom megkeresni!
-
svgyula
addikt
Szia! Úgy kezded, hogy kiolvasod a saját rendszer verziót! Ezután felmész ide letöltöd a következő verziót. Ezután az SD kártyára csinálsz egy dload könyvtárat. A letöltött állományt kicsomagolod amiből kapsz egy update.app állományt ezt bemásolod az SD kártya/dload könyvtárba. Ezután a "frissítések" között megkeresed a "helyi frissítés" opciót és ott az SD kártya elkészített könyvtárából kijelölöd az update.app file-t. Ha kész kezd el vele kerestetni. Ha nem kínálja fel akkor letöltőd a következőt és újra elvégzed ugyanezeket. NEM lesz egyszerű közel 3 év frissítéseit átjátszani. A 2016 decemberi volt az utolsó! De azzal is próbálkozhatsz, hogy pl a 4.4 utolsó frissítését rakod fel majd ezután az 5.1 innen az 5.1 vége és 6.0 aztán keresteted a következő frissítést. Közben tanulsz kínai nyelvet is

-
taxi
aktív tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Kössz a bátorítást.

-
taxi
aktív tag
Segítene valaki,hogy hogyan kell frissíteni EMUI-t? H60-L04 V100R001C00B114 Android 4.4.2. EMUI2.3
Hisute fel van telepítve a gépre, Honor oldalán látom is, de félek hogy elcseszem. Nem, csináltam még ilyet. -
Szevi
tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Igen néztem és tényleg nem rossz. Olvastam az új op rendszerről [link] és úgy döntöttem megpróbálom kihúzni vele addig. Nem lesz kis futam.
Sajnos a hozzáférési jogosultságok megvonása után is újraindulás volt tegnap. Az asztalon volt letéve előttem a telefon, beérkező hívás volt, és épp megcsörrent amikor újra is indult. A furcsa az, hogy néha mint most is elindul úgy, hogy nem kér pin kódot. Kicsit szívemhez nőtt, ezért szurkolok neki! -
HoaryFox
őstag
A régi Honor 6-om most is használatban van, megörökölte az öcsém, aki nem soft-user, majdnem egész nap ott lóg a kezében a telefon, mégsincs semmi problémája az akksival (csak annyi, hogy gyorsan merül, de hát annyit játszik rajt', hogy hajajj
).Én Xiaomi Mi A1-re váltottam, ha gondolod, nézd meg, nem csalódnál benne

-
svgyula
addikt
Szia! Nem a twlóval lesz gond hanem a telepített alkalmazások közül valamelyik állandóan beragad. Ez az oka az újraindulásnak is (valószínűleg elér egy olyan hőmérsékletet vagy memória foglalást amitől őjraindul. Nekem még soha nem indult újra és egyszer volt egy melegedése DE ezt nem a teló hanem az egyik apk okozta. Figyelmesen érdemes végignézni a beállítások-jogosultság kezelőben azt, hogy melyik alkalmazás mihez fér hozzá!?
-
Ceree
senior tag
Én pont reggel akadtam ki. Asszony használja a H6-ot mióta lecseréltem, akkucsere megvolt az ősszel a speedshopban. Sajnos azóta ismét csinálja a kikapcsolgatást, például mára virradva: tegnap 20:00-kor lett 100%-nál levéve a töltőről, reggel 9-kor arra eszméltünk, hogy az asszony cégese csörög, mert nem tudta a család elérni a privát telefonon...
Ennyit erről, szerintem nem éri meg foglalkozni vele. Bár egy tapasztalat persze, nem reprezentatív: az is lehet, hogy a miénknek van valami baja így közel 3 évesen, vagy az akkut cs3sztek valójában kicserélni. Vagy a csereaksi rossz éppenséggel. Nem tudom, de nagyon bosszantó.
-
Szevi
tag
Sziasztok, 3 év 3 hónap után megfordult a fejemben a Honor6 telefonom cseréje. Vannak teljesítményben észrevehető lassulások, de az igazi ok, hogy az akku a végét járja. A telefon az elejétől fogva üvegfóliát tartalmazott elöl és hátul is. Hibátlan, a töltője és a csatlakozója is. llwynog hozzászólását olvastam, Speedshop akkucsere még felélesztené a kicsikét viszonylag kedvező áron, de vajon megéri? Igazán csak egy pár hozzászólást vagy véleményt szeretnék kérni tőletek, ha megtiszteltek ennyivel. Gondolom van aki már cserélt akkut és érdemleges véleménnyel tud hozzászólni. Hibái közé tartozik a heti rendszerességgel előforduló újraindulás és a hidegben való kikapcsolás még ha 40%-on is van az akku. Honor9 lite, Huawei P Smart, Huawei Mate10 lite, Huawei P10 lite, Honor 7X, vagy esetleg Xiaomi Redmi Note 5 Pro amiket nézegettem. Köszi előre is aki hozzászól!
-
HoaryFox
őstag
Ha itthonról szereznéd be, akkor SpeedShop-on van.
-
gbela
senior tag
Cseréltünk többen a topicban, ha saját magad megcsinálod akkor tökolcsón megúszod, én $10 körül rendeltem úgy rémlik Aliról, érdemes lehet egy új hátlapot rátenni ha már szétszedi az ember, az vmi $5 volt. Én pár hónapja csináltam, szóval lehet már necces beszerezni cuccokat, meg idő mire ideér. Elég béna vagyok ilyenekben, elsőre meredeknek tűnt de youtube videok alapján simán meg lehet csinálni.
Van aki szervizzel csináltatta, szerintem az sem lehet túl durva, a teló meg még mindig megállja a helyét, szóval szerintem ennél a modellnél egy akkucsere még simán megéri. -
Emu
őstag
Kollégák!
Magyarországi (Edigitalban vásárolt, lassan 4 éves) készülékemben úgy néz ki döglődik az aksi. Eddig néha előfordult, hogy 20% körüli töltöttség esetén egy erőforrás igényesebb alkalmazás (pl. kamera) indításakor kikapcsolt alacsony töltöttség miatt, de most már 40-50% között is néha eljátssza. Aki már cserélt benne akkut, az meg tudja mondani, hogy anyaggal együtt kb. mire számíthatok? Érdemes még cserélni benne egyáltalán, vagy felér egy gazdasági totálkárral?

Köszönöm!
-
Hzi
aktív tag
válasz
szendo777
üzenetére
Olvasgattam neten, haladtam:
az UPDATE-ből egy mellékprogival kiszedtem a 4 szükséges fájlt,
amit Te is írtál - boot.img, system.img, stb.
Végigment a program.
Aztán megint elakadtam:

Most jönne elvileg a 3 gombos, SD kártya benn, rajta a 6.2.1.
De a teló semmit nem reagál a 3 gombra, sőt úgy tűnik, töltődni sem akar,
pirosan villog az értesítőled, a teló, ha bekapcsol, akkor a szokásos
Honor feliratot rajzolgatja. -
svgyula
addikt
Igen ez mindnek zárt! Ezt a fajta védelmet használják pl a szolgáltatós telefonoknál is. De ott a gyártó eleve csak a szolgáltatónak ad ki kódot. Vagyis a hűségidős telefonra, vagy lopott telefonra nem könnyű új ROM-ot és egyéb nyalánkságot rakni enélkül a számsor nélkül. Meg ugye a szolgáltatós telefonok csak azokat a frissítéseket kaphatják, amit a szolgáltató jóváhagyott. De az L12-es valószínűleg nem függő mert azt itthon nem forgalmazták.
-
Hzi
aktív tag
válasz
svgyula
üzenetére
Köszi.
A doboz nem volt nálam, ezért írtam a Huawei supportnak.
Fél órán belül válaszolt egy Janos
nevű tag, hogy töltsek
ki egy nyilatkozatot (ő küldte, magyar nyelvűt
):
"Bootloader" kioldási szerződés.Ugyanis zárt a bootloader, így nem lehet recoveryzni. Vagy mi.

Most várom a kódot.
-
Hzi
aktív tag
válasz
szendo777
üzenetére
Próba utáni tapasztalat: bootloader feloldó kód kell, ha minden igaz.
A link alapján felmentem az EMUI oldalra kódot kérni.
Szériaszém, IMEI oké, az ID számot (Product ID) viszont nem tudom, mert ehhez élnie kéne a telónak.
Így írtam a Supportnak, kérdés, megkapják és válaszolnak-e...
-
Hzi
aktív tag
Na a Multitoolt elvileg letöltöttem.
Innen hogyan tovább? -
Meghivott
addikt
Sziasztok, egyre gyorsabban merül a teló. Hol érdemes akkumulátort venni hozzá? Köszi
-
Hzi
aktív tag
válasz
szendo777
üzenetére
6.3.1-re akartam frisíteni SD kártyáról.
Ahogy írtam, az EMUI felirat kkörül körbement a százalék,
utána beadta a honor feliratot és vége.Kivettem az SD kártyát, letöröltem az UPDATE fájlt, feltettem rá
a 6.2.1 UPDATE-t, de semmi.Közben kínomban a neten vadásztam és kínomban hard resetet
is csináltam már (van HiSuite mentésem).
Most a Volume UP + ON/OFF gombbal próbálnám a Rebootot.
Annyi változott, hogy kínai karakterekkel adja be azt a EMUI menüt,
ahol választhatok a hard reset, reboot vagy cache partitioin között.Kikapcsolni nem lehet a telót, 3 gombosra sem akar reagálni.
Kuka?
-
Hzi
aktív tag
SOS!

Frissítettem (volna) 6.2.1-ről, de lefagyott a teló.
SD-re másoltam az UPDATE file-t, helyi frissítést indítottam.
Először az EMUI felirat jelent meg, körbement a kör 100%-ig.
Utána újraindult és azóta a "honor" feliratot látom - piros h, fehér a többi, kb. 1 órája.MIt lehet tenni? Holnap munkába kellene már a teló.

-
Hzi
aktív tag
Megúsztam egyszerűbben.

HiSuite-tel nézegettem és észrevettem, hogy van egy "tyúkláb"-as fiók, ami
tele van a sokszorosan duplikált névjegyekkel.
Azt töröltem és minden ok.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
svgyula
addikt
Szia! Én azt mondom nem a program hibája! Inkább megsérült az állomány! Ezért kellene újrahúzni azzal kapnál egy gyárilag rendesen működő rendszert. Sem ez sem másik rendszer nem mindenható! A védett rendszer file-k is sérülhetnek. Ha csinálsz egy rendszermentést még a hívásokat is visszarakja ha bejelölöd a mentéskor! Ha újrahúzod a rendszert csak a visszaállítást kell elindítani és visszakapsz mindent(persze kell hely azSD kártyán!).
-
svgyula
addikt
Szia! Ha nem segít a gyári visszaállítás, akkor töltsd le a mostani verziójú ROM-ot másold fel az SD kártya dload könyvtárba(ha nincs csinálj egyet) és mindhárom gomb nyomva tartásával újrahúzza a rendszert. DE előtte mentsd le a névjegyeket az sd kártyára. Onnan egy mozdulattal visszaállíthatod he feláll az új rendszer.
Valószínűleg belekavart valamilyen frissítés azért lassú.Ha pedig a kugli szerverén tárolod a névjegyeket akkor tekintsd úgy, hogy nem írtam semmit....................... -
Hzi
aktív tag
Sziasztok, köszi a válaszokat.

Én inkább nem nyúlnék a telóhoz. Az Aréna Plázában beszéltem egy szervizzel,
nekik van elvileg gyári akkujuk és 5 óra alatt megcsinálják.A névjegy probléma érthetetlen, másik névjegy kezelővel is lassú és
ugyanolyn hibákat produkál.
-
kzkz
őstag
válasz
royalka
üzenetére
Plusz 1 napig szárad a ragasztó. Már ha elsőre sikerül jól megragasztani, és nem jön fel itt-ott. Nem árt egy új hátlap se, amin gyárilag van kétoldalú öntapadó ragasztó, így nem kell levakarni a régi (leszedéskor deformálódó) hátlapról a maradványokat. Az öntapadó ragasztó mellett B7000-es folyékony ragasztó is kell hozzá, mert önmagában nem elég az öntapadó.
Képek itt.
-
gulliver123
csendes tag
Sziasztok,
Olyan baja lett a Honor 6-omnak hogy bekapcsoláskor a Honor feliratnál újraindul a telefon. Ezt ismételgeti míg le nem merül. Szerintete ven esély adatmentésre? Érdemes foglakozni a telefonnal?
Köszönöm a segítségeteket.
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok.
Eddig hibátlan volt a teló, most gyűlnek a hibák.1. Vélhetően kezd az akku lepusztulni, legalábbis használatkor, még ha csak sima számológépe is használok,
szinte percenként ugrik lejjebb a töltöttség.
Helyi (Szolnok) ismerős a Huawei szervizt ajánlotta Pesten.
Felhívtam, korrektül elmondta a srác, hogy mivel nem magyaországi vétel, ezért nem foglalkoznak vele.
Nem garanciában, sima szervizelést (kvázi akkucsere) sem!!2. A névjegy kezelés valamiért megbolondult:
- a gördülő llistából gyári névjegykezelőben (narancssárgában fehérfej) kiválasztott névjegyet
kis betűkkel, ékezet nélkül írja ki- a teljes listát görgetve egyser csak "beakad" és csak ugyanazt a névjegyet mutatja végtelenben
- bluetooth-t bekapcsolva kocsiban mutat mindent (beállított gyorshívók, híváslisták, stb.), tudok
is telefonálni, de időről időre kiírja a kocsi kijelzője, hogy névjegyletöltési hiba.Összefügg szerintetek a kettő?
Van valami ötlet?
Az akkus lenne fontosabb, de a másik is lényeges, mert céges telő is egyben.
-
Hzi
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia, köszi a választ!
Az a fura, hogy fél éve benne van a telóban ez a kártya, eddig semmi ilyen gond nem volt.Most belépek a Tárhely menübe és felváltva mutatja, hogy "saját SD kártya", utána meg, hogy
"SD kártya csatolása"-
Hol látja a teló, hol nem.Remélem nem a telóval van baj...

-
HoaryFox
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Van ám telefon beárazós topik is

-
gulyasa
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Azt meg tudod nézni pl. Vatera-n, hogy a használtakat 35-50 ezer között árulják, de ez önmagában még nem jelent semmit. Hogy valójában mennyiért kelnek/keltek el, az ebből nem derül ki.
De egy biztos, szerintem az 50 ezerben már igen nagy részt foglal el az "érzelmi felár"...
-
bandigyerek
senior tag
Off téma, de lehet, hogy leoltanak érte... Meee nem szabad...
El szeretném passzolni a Honor 6-osom (L4) februárig ('asszem) garis, de nem találtam sehol, hogy mennyiért mennek. Nyilvánvaló okok miatt sem sokat, sem keveset nem akarok érte kérni, de viszonyítási alap nélkül gőzöm sincs. Kéne egy kis segg-ítség.
A topikgazda is segíthetne, mielőtt bannol egy fél évtizedre... köszi!
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
H60-L12 verzióm van, 5.1.1 android és EMUI 3.1.Két probléma van a telóval:
1. Reggel óta írogatja, hogy "SD kártya előkészítése." majd "SD kártya eltávolítható".
Újraindítottam többször, a kártyát is kivettem, visszatettem, de változatlan.2. Ma olyan csengőhangokat produkált, amik nincsenek beállítva az adott kontakthoz.
Valami ötlet?
-
svgyula
addikt
válasz
RootRulez
üzenetére
Szia! Ha kiakadt az aku és le is fagyott a teló akkor azon csak az segít, ha addig nyomod a bekapcsoló gombot amíg nem rezeg egyet. Utána már el kell hogy induljon ha töltőn van. Ha így sem kel életre akkor egy szerviz esetleg segíthet az otthoni próbálkozást én már ekkor nem javasolnám.
-
RootRulez
félisten
Töltőn lógott éjjel, most hoztam melóba, itt is feltettem. Időnként nyomkodtam miednféle kombinációban a gombokat, de semmi sem történik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).