Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Na, ilyenre nem vállalkozom, veszélyesnek hangzik.
Egyelőre az is kérdéses, hogy szeretnék-e még pénzt áldozni rá, vagy sem. Megérdemelné, de lehet, hogy csak pénzkidobás egy ~2,5 éves telónál. Ha már megbontanám / bontatnám, akksit is kéne cserélni, hogy megelőzzük a bajt, akkor a keret, ill. hátlap, aztán már új fólia előre hátra... szóval pörögnének a számok.
-
kzkz
őstag
Szétszedéskor valószínű el fog szakadni egy hajlékony szalag nyák, ami a kihangosító mikrofonját vezérli, ebből érdemes újat rendelni. Illetve a telefon normál hangszórója is szétesett szétszedéskor, ebből is kellett egy új.
Elég macerás összerakni, nem lehetetlen, de rohadt kicsi minden, és nagyon vigyázni kell a szereléskor. -
gulyasa
őstag
Már több, mint 2 éve használom a Honor 6-omat (H60-L02).
Még a legelején egyszer frissítettem a stock B316-ra (OTA-n), azóta sem raktam fel újabb ROM-ot, nem volt kedvem kísérletezgetni.
Egy-két számomra fontos beállítás és a "csirkelábak" kiirtása miatt root-oltam a telefont, de ennyi...Viszont most már van jó pár app a Play-en, amelyekhez kevés a KitKat, ezért ennyi idő után kezdem rászánni magam a frissítésre..
A kérdésem annyi lenne, hogy létezik-e olyan megoldás (az összefoglalóban nem találtam egyértelmű választ erre), hogy egy lépésben is lehet-e frissíteni a legfrissebb (ami decemberi) verzióra teljes ROM "cserével"? (akár stock, akár developer ág, mindegy)
Vagy csak közbenső verziók egymás utáni felrakásával lehetséges eljutni a célig?
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Üveg fóliát szeretnék vásárolni a telefon elejére és hátuljára is. Honnan érdemes rendelni, illetve melyik márkát ajánlanátok? Fontos lenne a jó minőség! Hazai bolt lenne az igazi.... -
DarthSemo
csendes tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
Szia! Nekem is ugyan ez a gondom most. Pénteken egyik percről a másikra kikapcsolt. Töltőre csatlakozva pedig üzemel szépen. Valami megoldás vagy ötlete van valakinek? nem szeretnék vezetékes telefont

-
bgufo
csendes tag
Sziasztok, Honor 6, nem rootolt, nem piszkált. Egyik percről másikra elvesztette a mobilnetet, wifi van gsm van mobilnet nincs ,restart, ki-be kapcsolgatás, semmi eredmény. H60-L04C432B860. Factory reset esetleg segíthet vagy kereshetek új telót? Ez már nem garis.
-
Kbali
nagyúr
Ez is működik, ill. én fogtam, csináltam egy Huawei backup-ot a H6-ról az sd-re, mindent kimentettem. A H8 bekapcsolása után szépen felrissítettem a rendszert a legújabbra, majd betoltam az sd-t és csináltam onnan a Huawei backup-ból egy biztonsági mentésből visszaállítást (kb. 1-2 apróságtól eltekintve mindent visszaállított).
-
imis
senior tag
Van módszer arra, hogy különösebb kínlódás nélkül honor 6-ról honor 8-ra költöztessük át a programokat + adatokat? Esetleg google fiók beállítás?
-
fil
őstag
válasz
betyar1974
üzenetére
Azok a gyárilag telepített kínai bloatware-ek. A Huawei különösen sokat tol fel belőlük (sajnos).
Egy részüket tudod uninstallálni, egy részük viszont nem távolítható el (egyszerűen). -
fil
őstag
válasz
betyar1974
üzenetére
Én először is egy factory reset-et csinálnék.
Ha megvolt és utána is csinálja ,akkor passz... -
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Honor 6(l02) fagyás, kikapcsolás. Akku jó!
Tud Valaki megoldást?
B535 van telepítve.
Előre is köszönöm! -
imis
senior tag
Úgy gondoltuk az egyik honor 6-t lecserélnénk 8-ra, most az edigitálnál jónak tűnik az akció.[honor 8]
Kérdésem, hogy ez a vodás 4G-t tudja? mert az edigitálos leírás nem egyértelmű. -
svgyula
addikt
Szia! Igen de mivel se típust sem a jelenlegi ROM verziót nem nevezte meg csak irányvonalnak szántam. Ha jól emlékszem a 860-as frissítésként OTA-n jött nem teljes ROM csak az utolsó. A MEGA listája is igen hiányos mert volt egy tavaly decemberi teljes fejlesztői ROM az viszont nincs ott fent.Én a kezdetektől a fejlesztői verziót használom minden probléma nélkül. De kinek a pap kinek a paplan......
-
Ceree
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
A linknél szerintem erre gondoltál inkább, nem?
[OFFICIAL] Honor 6 (L02, L12, L04) Stock ROMs
Szerk: Bár pl L12-re B860-at nem találok itt se.
-
Kisnyakas
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy honnan tudom letölteni a legfrissebb emui-t a honor 6-os mobilomra?
-
plck
tag
Srácok köszönöm a sok segítséget az elmúlt 1,5 év alatt.
Szerencsére visszaadták a telefon árát az Edigitalba, úgyhogy kihoztam egy 9-es Honort.
Ha valakit érdekel van egy töltőm, meg két tokom.
-
Kecskemétila
csendes tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Rendben...

-
petyametyo
aktív tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
Írtam privátot
-
Kecskemétila
csendes tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Sajnos nincs már gari rá...

-
petyametyo
aktív tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
Lehet alaplap hiba is .Garancia van még rá ?
-
szendo777
tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
Valószínűleg az akku kilehelte a lelkét.
-
Kecskemétila
csendes tag
Sziasztok.Helpet kérnék a hozzáértő mágusoktól...
Adott egy Honor 6 készülék,ami egyik percről a másikra leoffol,ha adat,vagy wifi kapcsolatot létesitek vele...egyszerüen kikapcsol,és csak ugy tudom beinditani,ha töltőre teszem...akkor lehet csak bekapcsolni...ha nincs sem adat,sem wifi,akkor mint telefon tökéletesen müködik...mi lehet a gond?
Köszönöm...
-
svgyula
addikt
válasz
Ricardo
üzenetére
Szia! Az valószínűleg elírás. De itt egy másik ennél már FHD Mivel nem is gyártottak HD felbontással honor 6-ot.
-
petyametyo
aktív tag
válasz
realmadrid92
üzenetére
Ha meg van repedve ,mindegy hogy elől vagy hátul akkor már nincs gari
-
svgyula
addikt
válasz
petyametyo
üzenetére
Link?
-
svgyula
addikt
válasz
realmadrid92
üzenetére
Szia! Ha innen megrendeled akkor ~7000ft az anyag és ha a szaki jól dolgozik akkor láthatatlan lesz. Itthon szerintem így hasra ütve 20eft az anyag.
(#15753) petyametyo
Ezt most komolyan írtad? Hol hallottál már "utánagyártott" kijelzőről? Több dolog miatt sem gyárt más hozzá kijelzőt. Gondolkodj a kijelző és az érintő paraméteri nem módosíthatók (android 4.2 óta) Minden telefonhoz csak az a kijelző lesz jó aminek a paraméterei a ROM-ban megvannak. Ha nem az a kijelző akkor nem lesz kép már az elején a "csak hasonló" pedig az érintőfelületen nem fog működni.Ez nem egy "autóalkatrész" ami jó az opelhez is meg a suzukihoz is
-
petyametyo
aktív tag
válasz
realmadrid92
üzenetére
Csak akkor lesz ugyanolyan ha gyári lesz beletéve,az utánagyártott sz..r

-
realmadrid92
tag
Honor 6-os telóm kijelzőjén vannak hajszálrepedések leejtés következtében,
Tustok ajánlani jó, megbízható helyet, ahol cserélik a kijelzőjét, ill. ez kb mennyibe kerül?Egyáltalán érdemes-e, ugyanolyan lesz a cserét követően mintha új lenne, vagy vannak "mellékhatások"?
Alapvetően elégedett vagyok a telóval, nem hiszem h nagyon tudnék 40-50k között jobb telót venni.
kösz -
Ceree
senior tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Nálam is ugyanez pepitában: az akksi fölött van egy fekete fólia, ami gátolja, hogy közvetlenül hozzáérjen a hátlaphoz. Na erre nyilván nem ragadt rá a kétoldalú, a mellette lévő kis részen meg nem tudott rendesen megkapaszkodni.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Köszi a tippeket!
Igen, valószínű több csík kell, de az akku mellett 2mm széles hely van és ott nem fogta meg.
Én olyanra gondoltam mint a sziloplaszt vagy a "folyékony gumi" mert később újra szétnyitható, rugalmas marad és nem oldja a műanyagot.svgyula:
Zsírtalanítottam patikai benzinnel és mikroszálas kendővel taperoltam közben. Valószínű a keret és a hátlap nem teljesen sík... Lehet akkor kezdett elválni a hátlap mikor kétoldalról szorító autós tartót használni kezdtem. Túl erősen szorította kétoldalról a műnyag házat. Valamint úgy tűnik az akku nejlon zacsija is mintha kilógna a síkból és felnyomja középen. A rámelegítést még nem próbáltam.
-
svgyula
addikt
Tisztelt Urak!
A kétoldalú ragasztó akinek nem fogja meg az attól van, hogy nem tiszta a felület. Ezt könnyen le lehet takarítani de! nem oldószerrel hanem egy darab fóliával. Ugyanis annak a ragasztójába minden szemét, kosz, beleragad. Van, hogy több darabot kell belenyomkodni a ragasztandó felületre mire érezhetően elkezd a fólia "ragaszkodni". Utána érdemes egy kicsit a kétoldalút is megmelegíteni és összerakás után pár percig(amíg visszahűl) préselni. Biztosan nem jön le a helyéről főleg mivel nincs is terhelés....Én is így szoktam ragasztani, soha nem volt gond. -
Ceree
senior tag
Ha valaki megtalálja a tuti megoldást rá, beszállok én is, sajnos a kétoldalú nekem sem vált be.

-
Figur10
tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Szia.
LCD ragasztásra [ezt]ztszokták ajánlani gondolom akkumlátor fedélhez is jó.
-
gbela
senior tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Alternativát nem tudok, én kétoldalúval ragasztottam, és ahol volt lehetőség ott több csíkot egymás mellé, tehát ahol van felület amire tapadhat. tetején úgy rémlik pl hármat is húztam, szélén egy részen duplacsikkal csináltam, vmelyik sarokba picikből odaraktam egy csomót stb. Így is egy helyen nem tapad annyira, de összességében jól ott van.
Csak azért ha nem találsz alternativát.
-
Samanbacsii
őstag
Tudnátok javasolni a kétoldalú ragasztó szalagon kívül valami mást a hátlap visszaragasztására? Nekem nem fogta meg...
-
zozoka79
tag
Bexart a technika.jó 2 hónapig még van rajta gari.a töltője nem tölti,először kikapcsolva töltötte csak,majd már úgy sem veszi a töltést.mi lehet a baja?szimpla akksi?edigitaltól holnap jön egy futár aki elviszi.ki tudja,mennyi idő szokott lenni a javítás?csere telefont persze nem adnak kérdeztem az ügyfélszolist...
-
Ceree
senior tag
válasz
petyametyo
üzenetére
-
petyametyo
aktív tag
Nincs valakinek egy eladó garis Honor 6 ja ?

-
plck
tag
Sziasztok.
Nem tudom tudjátok e, de már nem a telemax szervizel az Extreme Digitalnak, legalábbis Huawei/Honor esetén.
Én meg azért vittem el a telót gariztatni az edigitalba, mert ugye a telemaxról ember még jót nem hallott és gondoltam ha bármi is történik a telefonnal a szervízben, azt az edigitaltól talán egyszerűbben számon tudom kérni.
Csak az a bibi, hogy így az átfutási idő minimum egy hónap, míg ha közvetlenül a szervízbe viszem akkor 1 hét.Szóval aki mostanában akar garanciáztatni az vegye figyelembe

-
svgyula
addikt
válasz
Lugi01
üzenetére
Szia! ROM letölt.(ami rajta van) Felmásol SD-DLOAD mappa DE kicsomagolva vagyis uppdate.app állományt másolsz a kártyára nem zip fil-et! A telót folyamatosan nyomott mindhárom gombbal indítod, egészen addig amíg egy szürke kijelző megjelenik az EMUI felirattal. Elméletileg ekkor telepszik! Megvárod és újra lakod a telefont. Ha esetleg volt root, vagy egyéb rendszerfile mókolás akkor az egyel előbbi ROM lehet az opció..... vagy szerviz!
-
Lugi01
tag
Sziasztok!
SOS segítségre lenne szükségem. H6-om (H60-L12) végtelen boot loopba keveredett. Nem csináltam vele semmit, csak simán újraindítottam, de már nem indul el. Szükségem lenne a telefonra, mit tudok csinálni? 4.4-es android van még rajta, talán B119. Köszi!
-
fil
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Mondom, sajnos én azt nem ismerem. Nézz körül XDA-n és egyéb fórumokon. Itt már nem sokan vagyunk...

-
fil
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
A kínai modelleken (L02, L12) nincs "gyárilag" google apps. Ezért FR-nél az legyalulódik. Azt a HiApp -ról kell föltenni .ahogyan az az összefoglalóban le van írva. Szerintem... Ha tévedek javítson ki valaki. Mindenesetre ezen én is átestem.
-
fil
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Én azon a napon feltettem a developert amikor megvettem.
Arra rendszeres időközönként és gyakran - ha jól emlékszem 2 hetente - jött verzió frissítés. Mindíg egy kicsit az un. "stabil" előtt járt, és ahogy olvastam a hozzászólásokat stabilításban is...
Legalább is nekem nem volt soha semmi gondom vele semmilyen téren.
De gondolom ,hogy a fejlesztés leállításakor a stabil is megkapta a developer fejlesztéseit... ,de erről majd olyan akinek van ilyenirányú tapasztalata is.
Igazából a számozása elég érdekes volt. Volt a developer - az egyértelmű , akiadás dátuma-, volt sa stabil és volt a béta ág. Ezeknek nem tudom ,hogy hogyan alakult a számozása. -
fil
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Itt nézted?
Én mondjuk developeren vagyok, de ha te 532-n vagy akkor úgy látom ,hogy a következő az 535
Ld. itt
majd azután onnan lehet tovább menni aaz EMUI 4-re (535 -> 807)
ld. itt. -
fil
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Ez tőled függ. Ha a legújabbat szeretnéd ,akkor igen.
Én úgy vagyok vele ,hogy megpróbálom mindíg a legfrissebbet használni, de sokan inkább downgradelték a MM-ról... Azt viszont ők tudják miért...
Egyébként ,ha már egyszer megy akkor OTA frissítgeti magát és akkor biztosan olyan sorrendben és azt tesz fel ,amit kell. -
fil
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Szerintem (majdnem) mindíg van ...

Én azt csinálnám, hogy fastboottal feltenném a telefon ROM-jához való stock recoveryt. Aztán 3 gombossal a kívánt full romot, utána ha kell upgradelgetni (nem minden lépcsőhöz van full) a kívánt verzióra (ezt egyébként magától is megteszi előbb-utóbb). -
Samanbacsii
őstag
"Sikerült" telómat h60-L01-re vátoztatni egy 532 rommal. Emui 3.1, Szerintetek van vissza út?

-
fil
őstag
-
svgyula
addikt
Szia! A beépített rendszermentés miért nem jó? Nekem havonta csinál egyet és minden benne van híváslista, sms, fotók, apk, amit kijelölök mentésre. Amikor teljes ROM csere jörr nem frissítettem hanem gyalu és utána ebből pakoltam vissza mindent. Semmi nem tűnt el max az alkalmazások frissültek az új rendszerhez.
-
fil
őstag
Végül is megoldódott. Nem a támogatással volt a baj. Újraraktam az egészet. Kicsit hosszú volt ,mert az updatek többnyire incrementálisak. Szerencsére néhányat magától átugrott, de így is jó pár óra volt. Azért a Huawei kiadhatott volna több lépcsőt telepíthető full rom-ként...
Azért az nagyon fúrja az oldalamat, ha nem rootolva felteszem a TWRP-t ,vajon megint elhasal?
Sajnálom a TWRP mentéseket... -
Kbali
nagyúr
Nézz utána a támogatási listának, mert lehet, hogy a készüléked nem támogatott. Persze lehet az unlock, root miatt is.
Amúgy nem csodálom, ha nem megy. A Mastercard-nak van egy kb. 1400 típust felölelő listája, ami tartalmazza az általuk engedélyezett készülékeket, a Honor alapból benne van, de érdemes lenne pontos készüléktípusra megnézni (pl. Galaxy S6-ból 34 féle van). -
fil
őstag
-
fil
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Sikerült beszereznem a hozzávalókat...
Na, szóval föltettem a gyári recovery-t, utána feltettem a 6.12.16-os ROM-ot ,igaz nem 3 gombossal ,hanem local update-el. Így az legalább leellenőrizte ,hogy a recovery o.k. stb.
Sajnos az MKB Pay továbbra is azt mondja ,hogy "nem engedélyezett operációs rendszer". Nem hiszem, hogy ezen változtatna az ,ha 3 gombossal tenném fel ,csak nekem lenne egy csomó plusz munkám. Úgy látszik a kínai ROM-ok ki vannak zárva...

-
svgyula
addikt
Itt próbáltad? Ha jól emlékszem az összes fent van felhőben kronológiai sorrendben.........
Nem tudom ezen a linken elérhető lesz-e mert regisztrálni kell de próba cseresznye
-
svgyula
addikt
-
fil
őstag
O.K. máshogy...
H60-L12-m van a legutolsó 6.12.16 rommal. Miután már több fejlesztés nem volt várható, unlockoltam a bootloadert (MultiTool-al) , feltettem a TWRP recoveryt és rootoltam egyuttal.
Aztán a unrootoltam ,mert volt olyan banki app ,ami így már nem ment.
tehát most nem rootolt ,de custom recoveryvel van. Gondoltam kipróbálom menne-e az MKB Pay a telón. Hát nem. Inkompatibilis rom -nak találja. Ezen az sem segített hogy csináltam egy factory reset-et. Azt gondolom ,hogy lehet ,hogy a TWRP recovery a baja. Sajnos a multitoollal nem tudom visszatenni a stock recoveryt. Nem biztos ,hogy az segítene. Esetleg ,ha valakinek ilyen telója van ezzel a rommal még "gyári" állapotban (rootolatlanul, ereeti recoveryvel, locked bootloaderrel) kipróbálhatná az MKB Pay-t a playről. Lehet, hogy eleve nem szereti ezt a romot ,de lehet ,hogy ,ha visszaálítom valami gyári állapotra ,akkor működhet. Természetesen érdekelne ,hogy mi a helyzet a "stabil" rommal.
Természetesen szívesen veszek minden javaslatot. -
fil
őstag
Sziasztok!
Használja valaki Honor 6-on az MKB Pay-t? Föltettem próbaképpen és azt írja, hogy nem kompatibilis OS. A követelmény Android 4.2 vagy újabb lenne.
Az utolsó develeoper rom van rajta... -
b.peti93
csendes tag
válasz
svgyula
üzenetére
Szia.
Sikerült megoldani végül egy B850-es recoveryvel (ami volt rajta eredetileg), utána szépen ment fel a B535. A telefon akksi fogyasztásáról pedig annyit, hogy 2 éve vettem a telefont, és 2 hónapja kellett akksit cserélnem, mert folyamatosan kikapcsolt és gyorsan lement a töltöttségi szint, a végén már konkrétan csak töltőröl működött. Gyanítom, hogy a nagy fogyasztás miatt ment tönkre, azért is akartam egy szűz rendszert az új akksihoz. Viber és a mobilnet megy a háttérben csak. Egyébkent B535nél ha visszaolvasol, gyakori probléma a nagy akksi fogyasztás. -
xy.zsolt
őstag
Na, végül én az Ebay.de-en rendeltem meg az akkut , német cégtől, max 1 hetes szállításra, brutto 4000ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mennyire bonyolult? Milyen kiegészítők kellenek hozzá?
)