Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyot megy a Galaxy Z Fold8
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
15900 - 15801
16104 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:22 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
-
Pickit3
aktív tag
Ezt simán megpróbálhatod most is, szvsz fél órán belül életre kellene kelnie.
-
RootRulez
félisten
Tavaly télen volt olyan, hogy út közben nyomkodtam. 45 %-nál kiírta, hogy kikapcsolás mikor hazaértem nem töltött egyből, kicsit melegedett és utána elkezdett tölteni 45%-ról. Ezt többször eljátszotta, azután tavasszal, nyáron télen semmi gond nem volt vele. Egészen tegnapig.
-
Pityu89
senior tag
-
kzkz
őstag
Ez csak egy tipp, ha több, mint 2 éves az akksi, akkor előfordulhat.
Úgy se indul el, ha mindhárom gombot, vagy a hangerő le és power gombot nyomod hosszan? -
RootRulez
félisten
Akkor azt mondod az akkumulátor adta meg magát, így egyik pillanatról a másikra? Mert eddig nem volt baja, egy napot kibírt...
-
kzkz
őstag
Rendelsz egy pótakksit és hátlap ragasztót, hajszárítóval a hátulját körben melegíted, felolvad a ragasztó, kivésed a régi akksit, beteszed az újat, és visszaragasztod a hátlapot.
Vagy beviszed valami szervizbe, és ezt megcsinálják helyetted (speedshop talán). -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Honor 6 rootolt.
Olyat csinált tegnap, hogy a kezemben volt, kiírta, hogy kikapcsolás (lemerülhetett), kikapcsolt.
Azóta nem kapcsol be, a töltést sem érzékeli, lehet ezzel valamit otthon kezdeni?Köszi: RR
-
Lugi01
tag
-
Ceree
senior tag
-
Lugi01
tag
-
Ceree
senior tag
-
Lugi01
tag
-
svgyula
addikt
Most akkor szerinted van utángyártott kijelző vagy nincs
A múltkor még azt írtad hogy ez hülyeség 
Szia! Hamisított honor 6 volt annó' ha jól emlékszem.Aztán, hogy annak a kijelzőjét forgalamzzák-e azt nem tudodm! Azt, hogy melyik kijelző a hamisítvány sajna senki nem tudja egy kép alapján megmondani! Főleg azt, hogy ha még a fénykép eredeti is! amit küldenek az mi lesz! Ezt csak a beszerelés után derül ki. De az alin én addig nem szoktam a rendelést visszaigazolni amíg meg nem győződök arról, hogy műxik. Ha esetleg valami nem jó akkor lehet vitát nyitni és a pénzt addig nem kapja meg az eladó amíg nem igazolom a termék megfelelőségét vagy egyességre nem jutunk.
-
petyametyo
aktív tag
Szia! Nem selejtet küldtek hanem nem hozzá valót. Ez valami másolat/hamisítvány kijelzője lehet. Legalább "occó" volt?
itt én aránylag normális áron találtam, az EBAY az én szememben csak egy csúsztatós üzlet vagyis kínából behozza és haszonnal tovább adja. A nagy része amit árulnak az aliról származik és pontosan a hasznukkal drágább.Most akkor szerinted van utángyártott kijelző vagy nincs
-
Ceree
senior tag
Onnan elvileg HiSuit dobja a B860-at, ha jól emlékszem.
-
Lugi01
tag
Köszi, úgy nézem, így sikerül.
Azonban az összefoglalós linken az utolsó frissítés a B535 EMUI 3.1. Rákerestem a Marshamallows frissítésekre, és ezt találtam: https://mega.nz/#F!uopFUBJa!jp6hkjmftAKjQ8LrriwOTA!KwhlRKYR
Innen hogyan tovább?Köszi!
-
Lugi01
tag
Most akkor elkezdem az xda-s linkről sorban feltenni a romokat (stable).
-
Lugi01
tag
Szia! Most komolyan "leszedtem egyet"
Akkor nem olvastad el az összefoglalót ugye? Egyből nem lehet frissíteni több verziót mert csak az átlépés előtti verzió recovery tudja frissíteni. Vagyis neked a 4.4-ről csak az utolsó 4.4-es frissítéssel tudsz az 5-re átlépni. Onnan pedig az utolsó 5-ös frissítéssel a 6.0-ra. Vagyis egyből nem megy a 6.0 frissítése. A lépcsőket be kell tartani.Szia, de elolvastam, és most újra megnéztem, de sehol nem látom, hogy sorban fel kell tenni az össze frissítést.
-
svgyula
addikt
Sziasztok!
Adott egy H60-L12-es teló. Sose buheráltam. Oda szeretném adni szülőnek, és nyomtam egy factory resetet. Gondoltam, akkor teszek rá valami újabb androidot. Az összefoglalóban található linkről leszedtem egyet (B535 (Stable) ), a dload mappát rámásoltam a belső memóriába, frissítés menü, reboot, majd kapásból azt írja, hogy update failed. Get online help blabla. Mi lehet a gond?
Köszi!
Szia! Most komolyan "leszedtem egyet"
Akkor nem olvastad el az összefoglalót ugye? Egyből nem lehet frissíteni több verziót mert csak az átlépés előtti verzió recovery tudja frissíteni. Vagyis neked a 4.4-ről csak az utolsó 4.4-es frissítéssel tudsz az 5-re átlépni. Onnan pedig az utolsó 5-ös frissítéssel a 6.0-ra. Vagyis egyből nem megy a 6.0 frissítése. A lépcsőket be kell tartani. -
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Adott egy H60-L12-es teló. Sose buheráltam. Oda szeretném adni szülőnek, és nyomtam egy factory resetet. Gondoltam, akkor teszek rá valami újabb androidot. Az összefoglalóban található linkről leszedtem egyet (B535 (Stable) ), a dload mappát rámásoltam a belső memóriába, frissítés menü, reboot, majd kapásból azt írja, hogy update failed. Get online help blabla. Mi lehet a gond?
Köszi!
Ez alapján csináltad? Nekem anno így sikerült!

-
Lugi01
tag
Sziasztok!
Köszi!
-
svgyula
addikt
-
szendo777
tag
Keresek akkuhibás H6-ot, ha valaki tud ilyet és megválna tőle.

-
DuDieHUN
aktív tag
Szia! Nem selejtet küldtek hanem nem hozzá valót. Ez valami másolat/hamisítvány kijelzője lehet. Legalább "occó" volt?
itt én aránylag normális áron találtam, az EBAY az én szememben csak egy csúsztatós üzlet vagyis kínából behozza és haszonnal tovább adja. A nagy része amit árulnak az aliról származik és pontosan a hasznukkal drágább.Koszi, kb 6e volt...
-
svgyula
addikt
itt én aránylag normális áron találtam, az EBAY az én szememben csak egy csúsztatós üzlet vagyis kínából behozza és haszonnal tovább adja. A nagy része amit árulnak az aliról származik és pontosan a hasznukkal drágább. -
DuDieHUN
aktív tag
-
svgyula
addikt
Szia
Egy barátom developer frissítésre átállt a H60-L02 készülékével egy éve kb, viszont most szeretne EMUI 4-et. Valószínű én fogom neki a rollback+upgrade -t megcsinálni de kellene egy kis segítség .Megtalálom valahol hogy milyen csomagokkal lehetne visszamenni normál, nem fejlesztői ágra és azután hogy tudok felmenni EMUI 4 ig?
Üdv:
Mumsz
Szia! A fejlesztői ágon van a legfriisebb honor 6-hoz levő EMUI 4.01(enyémen) 16.12.16 ROM. Utánna megszünt a frissítés!
-
mumpsz
csendes tag
Nem semmi meló Developer-ről visszamenni, még csak B809-nél járok!

Szia
Egy barátom developer frissítésre átállt a H60-L02 készülékével egy éve kb, viszont most szeretne EMUI 4-et. Valószínű én fogom neki a rollback+upgrade -t megcsinálni de kellene egy kis segítség .Megtalálom valahol hogy milyen csomagokkal lehetne visszamenni normál, nem fejlesztői ágra és azután hogy tudok felmenni EMUI 4 ig?
Üdv:
Mumsz
-
Ceree
senior tag
Én elvileg holnap viszem a Speedshophoz, akksi és oldalsó keret cserére. A kapott árajánlat korrekt, nekem meger, és elvileg 1-2 nap alatt meg is lesznek vele. Hogy mennyire ajánlott azt később tudom csak megmondani.
-
rozsi71
tag
Sziasztok!
Párom H6-osában akksit kellene cserélni, de nem tudom hová lehetne elvinni. Tudtok ajánlani szervizt, vagy szerelőt Budapesten, aki gyorsan, olcsón, szakszerűen kicseréli? Ha van ilyen...Köszi előre is.
-
betyar1974
senior tag
Szia! Csak egy kérdés. Minek használja a sim pin kódot? Kb annyi értelme van mint belehelni egy ablakot, hogy ne lássanak be rajta! Ha elveszti/lopják a telót általában az első dolog a sim kártyától megszabadulni mert azt lehet megtalálni a hálózaton. A telón meg cserélnek egy teljes ROM-ot és mehet is. Annak ellenére, hogy az IMEI számot (pénzért!) lehet korlátozott ideig tiltani a szolgáltatóknál. Tehát? Ha nem kér pin kódot észre sem veszed az újraindulást mert kb 2 percig nem vagy elérhető. Amúgy az újraindulás nem a telefon hanem a telepített alkalmazás(ok) hibája ami android verziónként változik. A főképernyőre vonatkozó védelem pedig nem akadályozza meg az elérést.......
Jogos!
Hírdettem, beleírtam az újraindulást és úgy félnek tőle...
Már úgy néz ki 10.-én 99% hogy elkel egyik haveromnak, pont ezt javasoltam neki, "NEM KELL PIN" és kész! Ő megértette.
Nálunk egyszerűen csak nem volt kikapcsolva(pin). Ettől független mindenképp eladom, mert nagyon bejött az ios!
-
svgyula
addikt
3napja megkapta a B535-öt, nincs újraindulás!
Neken bejött.Szia! Csak egy kérdés. Minek használja a sim pin kódot? Kb annyi értelme van mint belehelni egy ablakot, hogy ne lássanak be rajta! Ha elveszti/lopják a telót általában az első dolog a sim kártyától megszabadulni mert azt lehet megtalálni a hálózaton. A telón meg cserélnek egy teljes ROM-ot és mehet is. Annak ellenére, hogy az IMEI számot (pénzért!) lehet korlátozott ideig tiltani a szolgáltatóknál. Tehát? Ha nem kér pin kódot észre sem veszed az újraindulást mert kb 2 percig nem vagy elérhető. Amúgy az újraindulás nem a telefon hanem a telepített alkalmazás(ok) hibája ami android verziónként változik. A főképernyőre vonatkozó védelem pedig nem akadályozza meg az elérést.......
-
betyar1974
senior tag
3napja megkapta a B535-öt, nincs újraindulás!
Neken bejött. -
Szevi
tag
Talán még annyi, hogy (feljebb olvastam energiafelhasználási problémáról) ezek az újraindulások "alvó" állapotból történtek. Annyi biztos, hogy többször fordult elő, ha a teló nem volt töltőn (pl. éjszaka). Attól függetlenül a Play-nek és különböző alkalmazás frissítésnek köze lehet a dologhoz, mondjuk ha alvó állapotból hirtelen nagy áramfelvétel történik, akkor biztonsági okokból kikapcsolhat (újraindul) a teló. Nem vagyok szakértő, de biztos van ennek tudora.
Ha közvetlen újraindulás után megfogtam a telefont elég forró volt. Ilyenkor volt, hogy több újraindításra volt szükség, hogy betöltsön minden alkalmazást. Hát ennyi. Sziasztok! -
Szevi
tag
Sziasztok, egy hozzászólás az újraindulással kapcsolatban. Mindjárt 3 éves lesz a teló és nagyon sokszor csinálta és ritkán még most is csinálja. Amit észrevettem, hogy a Google Play ludas benne. Igazából nem tudom mi a pontos átmenet, de mindig valami alkalmazás frissítés után történik. Minden alkalmazásnál tiltom az automatikus frissítést, mégis valami néha felülírja. Ezért gondolom, hogy a Play a hunyó. De az biztos, hogy amióta az auto update az alkalmazásoknál tiltva van kevesebb a restart. Egy próbát megér szerintem. Ja és sok alkalmazástól elvettem a felesleges hozzáféréseket. Remélem hasznos lesz valakinek. Üdv!
-
betyar1974
senior tag
Ja, hogy kikapcsol. Nekem újraindulgat.
Nem tudok ilyen funkcióról. Szerintem akkor is valahol az energiaellátásnál lesz probléma. Bár kérdés a kikapcsolás módja is, hogy kiírja rendesen hogy "Leállítás" vagy csak úgy puff és semmi.
Szerk.: Ha jól tudom, a SIM kártyánál ha elmozdul és mondjuk eldobja majd megint felismeri, akkor újraindulás van, nem leállítás.
Hát sajnos még nem sikerült elcsípni, újraindulás pillanatában. Csak akkor vesszük észre, amikor kéri a pin-t.
-
HoaryFox
őstag
Téves volt az infó!
Nem kikapcsol, hanem újraindul! Párom tévesen informált.
Van esetleg olyan funkció, hogy "frissítés után autóm. újraindítás"? Erre gondolok, vagy sim elmozdulhat?Ja, hogy kikapcsol. Nekem újraindulgat.
Nem tudok ilyen funkcióról. Szerintem akkor is valahol az energiaellátásnál lesz probléma. Bár kérdés a kikapcsolás módja is, hogy kiírja rendesen hogy "Leállítás" vagy csak úgy puff és semmi.
Szerk.: Ha jól tudom, a SIM kártyánál ha elmozdul és mondjuk eldobja majd megint felismeri, akkor újraindulás van, nem leállítás.
-
betyar1974
senior tag
Téves volt az infó!
Nem kikapcsol, hanem újraindul! Párom tévesen informált.
Van esetleg olyan funkció, hogy "frissítés után autóm. újraindítás"? Erre gondolok, vagy sim elmozdulhat? -
plaschil
aktív tag
Azóta fiamnak 5s nekem se, megszünt minden telefon gond. Még a páromnak hasonló, aztán ennyi.
Ha megválnál tőle, egy árral írhatsz egy üzenetet.
-
betyar1974
senior tag
-
HoaryFox
őstag
Régebben teljesen rá voltam kattanva, ezért vettem a páromnak!
Legyen egy jó teló Neki is!
Én tudok megoldást! Megy a háztól! Ha valaki megveszi, úgy hogy elmondom a hibát, vagy fiók és 20év múlva ránézek, a "technikai vívmányra".
Sony Z2 volt Nekem, soha nem volt ilyen, fiamnak sam.s5 szintén semmi gond.
Köszi hogy megosztottad Velem, így megspóroltál sok felesleges időt Nekem!

Szívesen. Lassan én is megválok tőle, vagyis inkább veszek egy másik telót, de ezt megtartom azért ilyen "oh sh*t" szituációkra. Vagy akár mobiladat hotspotnak

-
betyar1974
senior tag
Régebben teljesen rá voltam kattanva, ezért vettem a páromnak!
Legyen egy jó teló Neki is!
Én tudok megoldást! Megy a háztól! Ha valaki megveszi, úgy hogy elmondom a hibát, vagy fiók és 20év múlva ránézek, a "technikai vívmányra".
Köszi hogy megosztottad Velem, így megspóroltál sok felesleges időt Nekem!

-
handrash
őstag
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet? Honor6 időnként kikapcsol, akku töltöttségtől függetlenül. Nem fagy semmi más hiba, de ez épp elég! Van hogy 3napig semmi gond, van hogy naponta csinálja.
Build-szám H60-L2C00B535Nekem is ugyanez a probléma, már próbáltam mindent, még akksi csere is volt, de ugyanúgy csinálja. Egyszercsak fogja magát és újraindul, szerencsére nem gyakran csinálja (4-5 naponta egyszer).
Én nem találtam rá megoldást.
-
handrash
őstag
Fiam 6X-ébe vettem másodiknak egy adatkártyát. De nagyon nem bírjuk behergelni. Van valami trükk? Valaki azt mondta, hogy olyan kártyával amin nincs "voice" lehetőség nem is fog menni.
-
Klmarti2
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni! Honor 4X-em van, az egyetlen hibája, hogy az fm rádiót nem lehet fülessel hallgatni, mert a legalacsonyabb fokozaton is olyan hangos, hogy fülsiketítő. Tudnátok segíteni, hogy lehetne szoftveresen csökkenteni a hangerejét? Előre is köszönöm
-
betyar1974
senior tag
-
betyar1974
senior tag
Update b860-ra? Az teljesen gyári opció, semmi mókolás, felajánlja. Root miért kell? Csirkelábak?
...Lesz időm megcsinálom és jövök!

-
szendo777
tag
Sziasztok!
Mitől lehet? Honor6 időnként kikapcsol, akku töltöttségtől függetlenül. Nem fagy semmi más hiba, de ez épp elég! Van hogy 3napig semmi gond, van hogy naponta csinálja.
Build-szám H60-L2C00B535Akku problémára utalhat.
-
Samanbacsii
őstag
Fr. már megvolt kb. 2hete, semmi változás!
Talán itt az alapról kellene mindent kezdeni root, fw....stb.?
Anno honor 4c-re indiai 6,0-át megcsináltam, sajnos valami 2nap volt mire összeszedtem minden infót!
Valami egyszerűbb?Update b860-ra? Az teljesen gyári opció, semmi mókolás, felajánlja. Root miért kell? Csirkelábak?
... -
betyar1974
senior tag
Én alapból a legutolsó fw-t használnám (b860), update után fr. Ha most nem jösz rá mi okozza akkor első körben factory reset.
Fr. már megvolt kb. 2hete, semmi változás!
Talán itt az alapról kellene mindent kezdeni root, fw....stb.?
Anno honor 4c-re indiai 6,0-át megcsináltam, sajnos valami 2nap volt mire összeszedtem minden infót!
Valami egyszerűbb? -
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Build-szám H60-L2C00B535Én alapból a legutolsó fw-t használnám (b860), update után fr. Ha most nem jösz rá mi okozza akkor első körben factory reset.
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Build-szám H60-L2C00B535 -
Samanbacsii
őstag
Apró info hátha új
:
Azt vettem észre, hogy h60-l12 b860 fr után (ugye) le kell tölteni újra a contact sync, calendar sync és play store-t. Ha az Apkmirror-ról leszedtem a legfrissebbet, telepítésnél figyelmeztet, hogy nem ez a legmegfelelőbb verzió (hogy melyik azt nem írja). Ha ennek ellenére installáltam akkor vagy nem kapcsolódott google-hoz vagy ha igen akkor (nálam) újra bootolgatott a telefon.
Lényeg, hogy installnál felajánlja az újra letöltést ha arra rányomunk akkor egy kínai oldalról letölti a megfelelőt és azokkal működik rendben. -
DuDieHUN
aktív tag
teljesen magától, viszont csináltam egy wipe factory resetet és jó lett, a teló tulaja azt mondta, hogy már régóta írta a telefon, hogy nincs elég tárhely, lehet ez okozta a problémát
-
szendo777
tag
Teljesen magától nem jutott tovább vagy csináltál vele valamit? Ha igen mit?
-
R1ch
tag
@Samanbacsii, @szendo777 :
Köszönöm a válaszokat! Meg fogom próbálni
-
kzkz
őstag
Szerintem nem a hozzá való rom-mal próbálkozol. Nekem akkor volt ilyen hibám...
-
DuDieHUN
aktív tag
Sziasztok, adott egy eddig tökéletesen működő Honor 6, egyszercsak nem jut tovább a Honor feliratnal, 3 gombos módszerrel “software install failed” egy felkiáltó jel társaságában és egy restore emui-s linkkel, mi ilyenkor a teendő? Köszi
-
szendo777
tag
Köszi, lehet, hogy teszek egy próbát.
Eddig szervizekkel szinte kizárólag negatív tapasztalataim voltak,
és azt sem biztos, hogy meg szeretném várni, míg pár hétig ülnek rajta
Cseréltetett már itt valaki akksit? Ha valaki igen, tőle kérdezném, hogy kb. mennyibe fáj egy ilyen beavatkozás?
Sokat kell várni rá? Köszönöm a válaszokat!Én már csináltam többet is, nem nagy ördöngösség, alin még gyári hátlapragasztót is lehet kapni hozzá.

-
Samanbacsii
őstag
Cseréltetett már itt valaki akksit? Ha valaki igen, tőle kérdezném, hogy kb. mennyibe fáj egy ilyen beavatkozás?
Sokat kell várni rá? Köszönöm a válaszokat!Minimális kézügyességgel szerintem mindenki meg tudja csinálni, pl. Aliról szoktak rendelni. A gond a hátlap normális vissza ragasztása szokott lenni mert nehéz megtalálni a jó ragasztót. Video hozzáférhető a neten.
-
R1ch
tag
Még nem dobnám ki. Akku csere és kész... Ha más bajod nem volt vele.
Sokat kell várni rá? Köszönöm a válaszokat! -
Samanbacsii
őstag
Az első 8-10.000 hozzászólásig nagyon aktívan követtem a fórumot (napi szinten).
Sajnos idén már nem nagyon értem rá fórumokat olvasgatni, így elég sok info kimaradt.
Köszönöm a választ!Szóval akkor ennek annyi, ugye?

(gyári vissza megvolt, úgyhogy kétlem, hogy bármi múlna a romon, csak megerősítést szerettem volna hallani nálam profibbaktól, mielőtt kukázom életem legjobb telefonját
)Mit ajánlanátok helyette?

Még nem dobnám ki. Akku csere és kész... Ha más bajod nem volt vele.
-
R1ch
tag
Az első 8-10.000 hozzászólásig nagyon aktívan követtem a fórumot (napi szinten).
Sajnos idén már nem nagyon értem rá fórumokat olvasgatni, így elég sok info kimaradt.
Köszönöm a választ!Szóval akkor ennek annyi, ugye?

(gyári vissza megvolt, úgyhogy kétlem, hogy bármi múlna a romon, csak megerősítést szerettem volna hallani nálam profibbaktól, mielőtt kukázom életem legjobb telefonját
)Mit ajánlanátok helyette?

-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap megadta magát a Honorom...
Először csak PIN kérésnél lekapcsolt, aztán csináltam wipe-ot, factory resetet,
bootloop-os lett... próbáltam 3gombossal helyretenni, nem sikerült...
A bootloadert se tudtam kinyitni (az összefoglalóban lévő FB bejelentkezési
lehetőség már nem él, az IMEI/SN párosomat meg nem fogadja el...)
Próbáltam MultiTool-lal unbrickelni, de csak odáig jutottam, hogy a bootloop megszűnt,újra csináltam FR-t, sikerült feltelepítenem, és amint lehúzom töltőről (100%-on van), egyből behal, kezdi előről, hogy Honor logo után újraindul...
Ez lehet szoftveres hiba, amit egy rommal tudnék orvosolni, vagy mindenképp szerviz?
Már 3 éves a telefonom, de még soha nem voltam ilyen elégedett eggyel sem, nehezen nyugszom bele, hogy vége :/Ha visszaolvasol, ez a klasszik jele az akksi elhalálozásnak. A cserét már szerviz sem vállalja (legalábbis a hivatalos nem).
-
R1ch
tag
Sziasztok!
Tegnap megadta magát a Honorom...
Először csak PIN kérésnél lekapcsolt, aztán csináltam wipe-ot, factory resetet,
bootloop-os lett... próbáltam 3gombossal helyretenni, nem sikerült...
A bootloadert se tudtam kinyitni (az összefoglalóban lévő FB bejelentkezési
lehetőség már nem él, az IMEI/SN párosomat meg nem fogadja el...)
Próbáltam MultiTool-lal unbrickelni, de csak odáig jutottam, hogy a bootloop megszűnt,újra csináltam FR-t, sikerült feltelepítenem, és amint lehúzom töltőről (100%-on van), egyből behal, kezdi előről, hogy Honor logo után újraindul...
Ez lehet szoftveres hiba, amit egy rommal tudnék orvosolni, vagy mindenképp szerviz?
Már 3 éves a telefonom, de még soha nem voltam ilyen elégedett eggyel sem, nehezen nyugszom bele, hogy vége :/ -
Samanbacsii
őstag
Lehet rossz rom vagy hardver hiba. Nekem az FF anno rossz romot ajánlott fel három hét volt mire egy telóbolt valami indiai vagy orosz romot rátett. Egy sim volt látható, sok opció eltünt vmi 1.0 rom volt de legalább elindult. Aztán arra tettem stock romot előröl építkezve. Most minden ok, 860 van fent. Lehet elromlott a ram... de nem hinném...
-
szendo777
tag
Szerintem ilyenkor már érdemesebb a stock rom, mivel nem fejlesztik tovább...
Azt is tudok rá tenni csak kérdés mitől nem látja a teljes tárhelyet.

-
Samanbacsii
őstag
-
szendo777
tag
Milyen rom van rajta? Factory reset volt? Hátha észbe kap...
Emui 4-es feljesztői romot tettem rá, gyakorlatilag nulláról. De megpróbálom a FR-t is hátha.

-
Samanbacsii
őstag
Milyen rom van rajta? Factory reset volt? Hátha észbe kap...
-
szendo777
tag
Sziasztok, hozzám került egy H60L02 16Gb telefon, szoftverfrissítés áldozata lett. a szoftverét rendbehoztam, de a 16Gb romból csak 4Gb-ot lát a telefon is és a számítógép is. Rendbe lehet ezt valahogy hozni vagy hardveres probléma lehet?

-
igmond
tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!! Alaphelyzetbe visszaállítást még nem próbáltam ki. A sim nem mai, de nem is túl öreg, tesómmal egy időben váltottunk nála a redmi 4A kiírja, hogy van 4g. Én sokszor kaptam sms-t szolgáltatótól, hogy indítsam újra a telefont a 4g használatához, mindig megtettem, de sose változott semmi. Megkérdezem őket is. A beállításokban a 4g/3g/2g van beállítva, automatán választ!
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
H60-L04-es készülékem van, lassan két éve nyúzom, szeretem is de most két gondom is akadt amiben szeretnék segítséget kérni. B860 van rajta és névjegy szinkronizálással van gondom. Azt meg lehet csinálni, hogy ha a telefon memóriájába mentem el a számokat, az automatikusan bekerül a gmail fiókba is? Szinkronizálva van, minden beállítva ami eszembe jutott de ezt nem tudom elérni, hogy működjön. Másik kérdésem, hogy vodás vagyok, 4G-t viszont nem tudom életre kelteni, adatforgalom csak H 3G vagy 2G szokott lenne, H a leggyakoribb. Lenne esetleg gond a 4G-vel, régen lehetett ki és bekapcsolni de a 6.0 androiddal ez eltűnt.
Ha van valami ötlet előre is köszönöm!
4G-hez:
Beállítások -> (Adatos résznél) Egyebek -> Mobilhálózat -> Preferált hálózattípus
Vagy vedd fel üfsz-el a kapcsolatot, lehet nincs engedélyezve a 4G hozzáférés
-
aerol
tag
Sziasztok!
H60-L04-es készülékem van, lassan két éve nyúzom, szeretem is de most két gondom is akadt amiben szeretnék segítséget kérni. B860 van rajta és névjegy szinkronizálással van gondom. Azt meg lehet csinálni, hogy ha a telefon memóriájába mentem el a számokat, az automatikusan bekerül a gmail fiókba is? Szinkronizálva van, minden beállítva ami eszembe jutott de ezt nem tudom elérni, hogy működjön. Másik kérdésem, hogy vodás vagyok, 4G-t viszont nem tudom életre kelteni, adatforgalom csak H 3G vagy 2G szokott lenne, H a leggyakoribb. Lenne esetleg gond a 4G-vel, régen lehetett ki és bekapcsolni de a 6.0 androiddal ez eltűnt.
Szia,
A sim kártyád mióta van meg? Többeknek volt hasonló problémája. Lehet, hogy egy csere ezt megoldja.

-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
A nem-szinkronizálás a b860 rommal másnál is gond volt. Nálam is. Próbálj egy visszaállítást alaphelyzetbe. Minden törlődik. Hátha megjavul. A 4G-t megnézem... Eddig volt?
-
Lugi01
tag
Ha magamnak csinálnám innen feltenném sorban a stable romokat. (letöltés, kicsomagolás a dload mappába majd helyi frissítéssel install) Elvileg az első után OTA-n kínálja a következőt. Ha jól emlékszem valahogy így... De remélem lesz aki kijavít ha mégsem.

Köszi, meg fogom nézni a linket is!
-
igmond
tag
Sziasztok!
-
Samanbacsii
őstag
Ha magamnak csinálnám innen feltenném sorban a stable romokat. (letöltés, kicsomagolás a dload mappába majd helyi frissítéssel install) Elvileg az első után OTA-n kínálja a következőt. Ha jól emlékszem valahogy így... De remélem lesz aki kijavít ha mégsem.

-
Lugi01
tag
Töltsd le pl. a rootchecker proggit, megmondja...
Köszi, megnéztem. Azt írja nincs rootolva.
-
gulyasa
őstag
-
Samanbacsii
őstag
-
Lugi01
tag
Rootolva volt? Ha nem volt kínai szöveg akkor valószínűleg igen... Akkor nem hozza fel a frissítéseket.
Nem tudom, ezt hol lehet kideríteni?
-
Samanbacsii
őstag
-
Lugi01
tag
Valamint B119-es rom + 2.3-as EMUI van rajta, és online frissítésnél nem is hoz hozzá újabbat.
-
Lugi01
tag
Szia! Miért kellett anno' honosítani?
Mindegyik alapból tudja a magyar nyelvet! Ez kicsit eltérően érhető el a kiadott ROM verziókban DE mindegyikben ott van. Én is kintről rendeltem és beállítottam a magyar nyelvet letöltöttem a huawei swipe magyar nyelvű billentyűzetet és lőn codda van magyar ékezetes írási lehetőség is. 
Szia!
Pongyolán fogalmaztam.
Van benne magyar nyelv, azonban rengetegszer felugrik mindenféle ablak, ami tisztán kínai nyelven van. -
svgyula
addikt
Szia! Változtattak a recoveryn is menet közben a verziók szerint tehát NEM!
-
gulyasa
őstag
Én csak arra szeretnék választ kapni, hogy lehetséges-e akármelyik régebbi stable verzióról frissíteni egy lépésben pl. az elérhető legfrissebb teljes stable vagy developer ROM-ra? (pl. factory reset-el és 3 gombos módszerrel)
(A telefonom bootloader-e nyitva és root-olva van)
-
svgyula
addikt
Sziasztok!
Adott egy H6L12-es Honor 6. Kb 3 éve vettem itt, és már eleve "honosítva" kaptam meg. Most szeretném odaadni valakinek a családban, ezért adtam neki egy factory resetet. Így most oda lett a honosítás is. Budapesten tud valaki segíteni ebben egy laikusnak (kifizetem
) Amíg jelentkezik valaki, megpróbálkozom vele az összefoglaló alapján, hátha nem brickelem 
Köszi!
Szia! Miért kellett anno' honosítani?
Mindegyik alapból tudja a magyar nyelvet! Ez kicsit eltérően érhető el a kiadott ROM verziókban DE mindegyikben ott van. Én is kintről rendeltem és beállítottam a magyar nyelvet letöltöttem a huawei swipe magyar nyelvű billentyűzetet és lőn codda van magyar ékezetes írási lehetőség is. 
-
Lugi01
tag
Sziasztok!
Adott egy H6L12-es Honor 6. Kb 3 éve vettem itt, és már eleve "honosítva" kaptam meg. Most szeretném odaadni valakinek a családban, ezért adtam neki egy factory resetet. Így most oda lett a honosítás is. Budapesten tud valaki segíteni ebben egy laikusnak (kifizetem
) Amíg jelentkezik valaki, megpróbálkozom vele az összefoglaló alapján, hátha nem brickelem 
Köszi!
-
kzkz
őstag
Igen, vettem is de a hosszanti oldal közepén nem fogta meg, pedig precízen zsírtalanítva volt meg utána préselve is...
Nekem a sim oldalán végig, illetve az alján engedett el, mire tegnap hazaértem. Pedig a kétoldalún túl még nyomtam neki B7000-et is, de lehet, hogy keveset, és nem vártam eleget a préseléssel, mert úgy tűnik 24-48 óra a kötési ideje, én meg 1-2 óra után elkezdtem használni.
Szóval most ott ahol elengedett kicsit felfeszegettem és adtam neki B7000-et még. Este leveszem a présből, remélem most már jó lesz. Ha nem, akkor megy neki az F.BS
, csak azután már nem hiszem, hogy szét lehet szedni 
-
Shingen
addikt
Jó lett gratula.

-
Samanbacsii
őstag
ilyesmivel szokták ezeket a ragasztásokat intézni
Igen, vettem is de a hosszanti oldal közepén nem fogta meg, pedig precízen zsírtalanítva volt meg utána préselve is...
-
doongoo
addikt
Én a helyetben leszedtem volna a gyárit mivel az már nem az igazi. És valamilyen frissen használt, késöbb is "bonthatót" használnék. Legalábbis én erre jutottam és ilyen ragasztót keresek. Hasonló mintha sziloplaszt lenne. Gondolkoztam a gumi szerű lefolyó cső ragasztón is mert az puha marad.
ilyesmivel szokták ezeket a ragasztásokat intézni
-
Samanbacsii
őstag
Én a helyetben leszedtem volna a gyárit mivel az már nem az igazi. És valamilyen frissen használt, késöbb is "bonthatót" használnék. Legalábbis én erre jutottam és ilyen ragasztót keresek. Hasonló mintha sziloplaszt lenne. Gondolkoztam a gumi szerű lefolyó cső ragasztón is mert az puha marad.
-
kzkz
őstag
És ezt később szét tudod szedni?
Igen, mivel már most is elválik 2 helyen

De gyárilag is ragasztva van, bár nem biztos hogy pont ezzel a kétoldalú ragasztóval. -
Samanbacsii
őstag
És ezt később szét tudod szedni?
-
kzkz
őstag
Szép munka! Milyen ragasztót használtál a hátlapnál?
A hátlapon körben volt kétoldalú ragasztó, amit még körbenyomtam B-7000-es ragasztóval. Szerintem nem lett tökéletes még így se, de kap majd egy olyan tokot, ami befedi a hátlapot, és az oldalát is. Inkább rendeltem 2$-ért ilyen tokot, minthogy újra szétszedjem

ROM-ok: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
15900 - 15801
16104 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- MEGŐRÜLTEM?! Új! Acer Nitro V i7-13620H 16GB 1000GB RTX 5060 FHD 165Hz 2 év garancia
- Add el nekünk!Apple iPhone 15 Pro/15/15 Plus /15 Pro Max
- Dell Latitude 5510,15.6"FHD IPS,i5-10310U,16GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- 1db / 4db Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 7 Intel Core i5-1245U, 32GB RAM, 1TB SSD, multitouch
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4

Akkor nem olvastad el az összefoglalót ugye? Egyből nem lehet frissíteni több verziót mert csak az átlépés előtti verzió recovery tudja frissíteni. Vagyis neked a 4.4-ről csak az utolsó 4.4-es frissítéssel tudsz az 5-re átlépni. Onnan pedig az utolsó 5-ös frissítéssel a 6.0-ra. Vagyis egyből nem megy a 6.0 frissítése. A lépcsőket be kell tartani.

Hírdettem, beleírtam az újraindulást és úgy félnek tőle...
Már úgy néz ki 10.-én 99% hogy elkel egyik haveromnak, pont ezt javasoltam neki, "NEM KELL PIN" és kész! Ő megértette.
Neken bejött.
Van esetleg olyan funkció, hogy "frissítés után autóm. újraindítás"? Erre gondolok, vagy sim elmozdulhat?