- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
forzaroma #2517 üzenetére
A csirtkelábasnál a kikapcs gombbal nyomsz egy rövidet, és bekön egy másik csirkelábas, ahol van English is, oda ahengareő gombbal mész le, és a kikapcs gombbal meg bele.
De ha így frissíti, akkor hagyd a fenébe, magad töltsd le a romot ahonnan tegnap írtam, tedd át a teló memóriájába, nevezd át update-re a zip fájlt, és akkor utána akar frissíteni a csirkelábasból.
Nekem sem töltötte le automatán, lehet valamit elcsesztem a beállításokban? -
Laza...
addikt
válasz
forzaroma #968 üzenetére
Szerintem a füleken nem atöbbnyelvű romot választottad ki. Ott a link fentebb, azt töltsd le (direkt link)
szerk.: vagy ide kattintva töltheted
-
Laza...
addikt
-
Senais
aktív tag
válasz
forzaroma #797 üzenetére
Nem, viszont ma találkoztam egy olyanfajta hibával, hogy a kamera alkalmazás elindításakor hibát írt ki, hogy a kamera alkalmazás nem működik rendesen, indítsam újra az alkalmazást. Bementem beállítások -> alkalmazásokba és bezártam, utána azt írta ki hogy a telefont kell újraindítanom. Teló újraindítása után ment rendesen, de akkor is érdekes kis dolog volt...
-
Balu02
csendes tag
válasz
forzaroma #775 üzenetére
Ugyanez volt a probléma nálam is. Megoldás, ahogy fent már írták: nem az SD-re, hanem a telefon belső memóriájába másold az update.zip-et. akkor megtalálja és frissít.
A többiektől kérdezném, hogy ugyan felment rendben a multilang, viszont azóta nálam sem működnek a témák, erre van valami megoldási javaslatotok?
-
Xabi78
aktív tag
válasz
forzaroma #753 üzenetére
Szia!
Frissítsd a romot a miuiandroid.hu -ról letölthető multilangra. Nekem is ez volt, frissítés megoldotta.
Legegyszerűbb, ha a zipet közvetlenül a telefonra töltöd, majd a telefonmemória gyökerébe rakod, és átnevezed update.zipre. Recoveryből telepíted (kikapcsolt telefonnál egyszerre bekapcs és hangerő+ hosszan).
Install update.zip, majd wipe cache.X.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- ASUS routerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Konteó topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged