- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
balika011 #7091 üzenetére
Nekem is mindegy, a mostani vicces 4G csomagok mellett.. Mire itt is gyakorlatban használható 4G lesz emberi áron, addigra a mostani telefonom utódjának az utódját fogom kb. lecserélni, pedig egy jó telót évekig használok.
Közben mitu nyuszis plüss keresés közben rá is akadtam a presell-re, az árat egész jól lőttem be. Ennyit mondjuk szerintem nem ér, a túlárazott ZTE V5S (nem a grand memo hanem az új snapdragon 410-es) már most olcsóbb, de lesz még ez így se...
-
SH3H1
csendes tag
válasz
balika011 #7091 üzenetére
Hey,Sorry i am writing english,i don't speak Hungarian,I'm one from XDA
balika011,may i know why you are not showing the kernel source to other devs?
We could be having other ROMs based on your kernel and it would have been very help for the community !You are not in XDA anymore,have you any plan to?
-
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7064 üzenetére
Eddig tetszik a cm11
release-d. Nagyon gyors, és a GPS is működik, épp most logolok locus-sal egy útvonalat. Telefon rész is megy, nemrég hívtak fel tudtam venni, beszélni is tudtam értettek. GPS szépen húzza a nyomvonalat. Eddig szuper! Gyorsabb mint fefifofuma-é. Majd remélem előbb utóbb lesz stabil Cm11 kiadásod, szivesebben használom a tied. Csak így tovább!! -
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7056 üzenetére
A preview-ed egész használhatónak tűnik, de ebben a hidegben nincs kedvem tesztelgetni(vissza nyomtam a miui-t), elsősorban gps trackek rögzítésére használom a telefont, első blikkre gyorsabb mint fefifofum-é, kb mikorra lesz belőle éles használatra alkalmas build, természetesen CM11-es? Mert ebből a jelenlegiből úgy látom nem vagy messze tőle. A hónap végére várható tőled CM12? Attól hogy fefifofum nem látja szivesen a segítséged, még lehetne nyilvános a github-od hiszen vannak más fejlesztők is akiken így segíthetsz.
-
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7054 üzenetére
Igen, az a baj hogy a forrásod nem nyilvános így a többi fejlesztőt nem tudod segíteni a már működő kerneleddel. Egyébként meg úgy tudom kra1o5 cm-jét használja majdnem mindenki aki cm-et használ, hát akkor miért ne támogatnád meg őket a forrásoddal, hogy lehessen custom kernelük. Fefifofum és kra1o5 kiadták a fejlesztésük forrását hogy más is használhassa, úgy gondolom elvárható lenne hogy te is kiadd hogy segíthesd őket.
-
attilav2
őstag
válasz
balika011 #7052 üzenetére
Olvastam, csináltál a kiadott gyári kernel forrásából egy működő kernelt, a másik fejlesztő kínlódik vele hogy működésre bírja. Nos szerintem az lenne a tisztességes ha kiadnád a működő kerneled forrását hogy más fejlesztők is tudjanak haladni. Felraktam a preview romod, működik szép is gyors is. Egy hiba: a gps ikonja állandóan kinn van a statusbaron, ez azt jelenti hogy feszt keresi a műholdakat ha kell ha nem.
Update: Most eltűnt a gps ikon, úgy látszik csak a boot után marad kinn egy darabig.Egész jónak tűnik a CM-ed preview létére, de jó lenne ha csinálnál magadnak githubot a forrással mint minden normális fejlesztő.
-
attilav2
őstag
-
Sir Riccio
addikt
válasz
balika011 #6962 üzenetére
No offense de kamera meg vibramotor nélkül, hogy lenne már elfogadható? Ezek alapfunkciók. Keveset használom a kamerát de eszembe sem jutna olyan ROM-ot tenni a telefonomra amiben nem működik. Klassz, hogy dolgozol rajta, respect érte de azért a hétköznapi használatra elfogadhatótól messze van.
Más: Valaki tesztelte a Band vízállóságát?
-
-
Aethelstone
addikt
válasz
balika011 #6956 üzenetére
Elolvastam a román csávót az xda-n.
http://forum.xda-developers.com/redmi-1s/development/roms-miui-6-redmi-1s-t2982966
I read your OP.
Actualy I banned YOUR ATTITUDE and foul language from MIUI.And Im sure that any moderator in here, will ban you also if you post the same things you post there.
I'm not flaming or anything, just want to explain what happened so ppl will not get wrong image.
Also.. dont post a alpha version in forum where most users are noobs. As you dont give after suport. And WE will have to solve their phones. Not you.
Congrats for new port!
Mintha az a qrva mokee lolipop nem lenne kurvára alfa
LE se szard az attitűdüt...idióták ezek
-
-
-
-
Oldbiggy
tag
válasz
balika011 #6756 üzenetére
Biztos neked van igazad, csak nálam a Miui rommal csinált olyanokat, hogy a töltőre ha rátettem, melegedet rendellenesen, pörgette mind a 4-procit, többszöri lehúzás, visszatétel után egyszer csak rendesen töltött, a CM romnál ilyen nem volt.Ezért is álltam át CM-re.
-
Zoja™
őstag
válasz
balika011 #6595 üzenetére
Nem tudtam megszokni azt a kis kijelzőt.
Volt anno egy S3 minim, abban egy 2 magos ST Ericsson proci volt 1 giga rammal, még sem volt annyi bajom azzal, mint most ezzel. Amikor annak a szoftverét rendbe raktuk az egyik fórumtárssal és használható telefont kaptunk, akkor megfogadtam, hogy többet nem foglalkozom android moddal, de most kivételt teszek és helyre rakom a ramkezelést.
Más bajom egyébként nem lenne, csak a hihetetlen agresszív ram management... -
Zoja™
őstag
válasz
balika011 #6591 üzenetére
Nekem sem a legjobb választásom volt ez a telefonom, a Mi2 után csalódás. Még adok neki annyi időt, amíg kijön a V6, ha kijön egyáltalán, vagy hegesztenek rá egy használható CM12-őt vagy stock Lollipop-t, ha azzal sem lesz jobb, akkor megy a levesbe.
Lehet még unalmas óráimban belenyúlok pár .jar fájlba a ram management javítása miatt, mert mocskosul unom, hogy a multitasking-ot még hírből sem ismeri szegény telefon.
Ha a fent említett 2 elképzelésemből egyik sem jönne össze, akkor valószínűleg föld körüli pályára állítom, maximum annyit engedek neki, hogy Kínában földet érhessen...
-
tachikoma
aktív tag
válasz
balika011 #6582 üzenetére
Nem csörgés az úgy volt nálam, hogy beállítottam az emelkedő csengetés hangerő-t, ami a következő híváskor permanensen elállítota a globális csengetés hangerőt (lehalkította természetesen)
Úgyhogy egyelőre ezt most nem használom.
Más, már agyalnak a CM12-ről...
Mondjuk ott van egy sor, ami szíven ütött: "Death of CWM Recovery"
-
Hege1234
addikt
válasz
balika011 #6407 üzenetére
miui mi a rákért védi ennyire a jb kernelét ? ?
ha kitkat-et kiadták mivel elég sok custom rom van
vagy nem adta ki csak visszafejtették ?sajna ezekhez már nem értek de az elég szpás hogy mindenki csak a kitkat-el foglalkozik
amivel nem is lenne baj ha normálisan kezelné a külső sd-t
mert sztem a 8gb belső tár az userek pár százalékának elég
és ennél a telefonnál tudtommal nem is lehet 16 vagy 32 gb-al kérnitudtommal lett egy beépített emberünk
-
gipsztigris
addikt
-
balika011
senior tag
válasz
balika011 #5318 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=nBznJpiumRs
UI: Az Xperia E1 kamerája eléggé gatya. :S (Az egész telefon, egy pénzkidobás...)
-
tachikoma
aktív tag
-
Easy.2K12
tag
válasz
balika011 #5187 üzenetére
Üdv. A multkor beszeltunk a kijelzo lezaras utan nem tert vissza, kuldtem egy logot amibol kiderult az xposed volt a ludas, lehetett benne valami azota ritkabban de elofordul meg, naponta 1x max neha 2x ma elofordult nyomtam egy logot ha megnezned es esetleg kiderulni most mi lehetett megköszönném.
Log
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest