Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klusi86
tag
Rájöttem mi lehet a hiba. A névvel biztos nincs mert ezerszer is átnézem, hogy jó-e, a hellyel sem lehet sok. Viszont minden install előtt nyomok egy full wipe-ot. Lényegében ezzel nem törlöm le az update.zip-et is? nem olyan mintha formáznám? és azért nem találja?
Csak akkor az a fura, hogy itt írta valaki a fórumon, hogy ő így telepítette a 29-es romot, full wipe utána install.
Melyik wipe-t nyomhatom még ami garantál egyfelől egy "tiszta" telepítést de nem törli magát az install fájlt?
Illetve egy másik kérdés: A kamerának van valamilyen védőüvege, hogy így képesek voltak a hátlap síkjától minimálisan de kiállóra szerkeszteniük a lencsét? -
doongoo
addikt
Arra gondoltam, hogy bekapcsolt root jogokkal a rootot igénylő alkalmazások első indításakor (SuperSu ilyenkor szokott kérdezni) sem kérdez semmit, hanem simán elindulnak és később sem sem látszik semmi a root jogosultságok kezelése alatt felsorolva (ahol az alkalmazásoknak lenni kéne)
-
djula
aktív tag
Azt írják: Expect 31.0 stable version soon.
Hátha jön hamarosan.google fordítóval kínairól:
Last night, red rice 1s Unicom finally updated, version 31.0 beta, with one night, feeling as follows:
1 finally no longer so easy to hot, the heat dropped significantly last night watched one hour of video, feel not as hot;
2 hot binge seemingly inexplicable power that bug fixes, not identified;
3 new addition millet life;
4. Seemingly optimized memory footprint, a bit better.The bug is still there when putting the handset will suddenly become silent, rather than speakers.
The official update log:
System:
Two sim card will fix the problem with an identification number (07-14)
Even now fix problems fast switching data failed (07-18)
Two minutes before the repair is easy wireless display Huaping problems (07-18)
Fix fix connection problems some VPN's (07-24)Phone
Repair certain areas callthrough telecommunications network called the problem of low (07-18)
Contact
Optimized streamlined display contact details page, micro-channel / Google+ network account such as (04-16)
When optimizing a new contact, the default label "Instant Message" project adjusted to QQ (04-16)
Optimize the use of SMS contact card, it will mark the contact number of recently used (04-16)
Repair some cases, when there is no contact name merger may flash back problems (04-15)
Browse the repair call records page, open the "Guest Mode", you can still see the problem of call records (04-16)
Manage SIM card contacts the repair, press the key to enter the desktop contacts may flash back problems again (04-16)
After the repair dialing an extension number, the number saved as a contact, the number displayed the wrong question (04-16)
Repair set birthday on February 29 and no year is set to display birthday is March 1 issue of the (04-16)
Delete a SIM card contact repair when deleted progress bar does not go away (05-09)
SMSAdded support to identify messages in time content, click can be added to the calendar (05-21)
When optimizing a new message, select a contact, the cursor automatically focus to SMS content input box (04-23)
Prompt when optimizing clicking the link in MMS (05-06)
When repairing write messages, select the contact may lead to repeated flash back problems (04-23)
Fix MMS "Extraction failed" failed to get the message can not be deleted after the issue (04-23)
Fix "Favorites" page, "collection from XX" display is not normal problems (04-23)
Repair SIM card 2 arrears after receiving text messages, click the "Recharge Now" button, the default display SIM card a number of issues (04-23)
SMS notification class repair is no problem with the Avatar theme change (04-23)
Repair some cases, setting up a network problem messages flash back millet cloud services (04-30)Camera
Optimized to simplify the pre-set menu, and add the countdown camera functions (07-18)
Optimization simplifies optional list only on / off option settings (07-18)
Optimization updated and optimized some effects (07-18)
FC photographed cause problems in some cases repair when recording (07-18)
Repair some cases not play flash flash problem (07-18)
Fix the video mode in some cases fast motion menu display is not the right questions (07-18)Clock / calculator
Delayed ringing alarm clock to fix the problem in some cases (05-21)
-
madrac
senior tag
Hogylehet ilyet mondani, hogy az a rossz, ha sok a szabad memória? A problémák pont hogy akkor kezdődnek amikor az elfogy, és a rendszernek folyamatosan be kell zárogatnia akár fontos alkalmazásokat is. Egy ilyen automatizmustól nem lehet elvárni hogy mindig jól döntsön és csak a számunkra nem fontos folyamatokat állítsa le. Továbbá az ilyen memória zsonglőrködésnek is ára van, mondjuk megakad a rendszer.
Ha nem lenne ekkora nagy memória foglalása az alap rendszernek, akkor talán nem lenne ez ilyen probléma ennél a készüléknél. -
gipsztigris
addikt
-
tachikoma
aktív tag
Szertintem nincs.
Most egy reboot után valamennyire mintha jobb lenne.
Beépített profilok közül a "sleep"-ben van ilyen, hogy törölj a memóriát 1 perccel lockscreen után. Lehet az zavart be, mert éjjelre be lett álítva. Csináltam most neki egy hasonló profilt, de enélkül.
Most figyelem, mit csinál...
-
tachikoma
aktív tag
xiaomi.eu_multi_armani_29.0.0_jb-4.3 rootolva. miuiandroid.hu oldalról letöltve
Most legutóbb már egy rohadt üzenetet nem tudtam megírni, mert a swiftkey-t is lelőtte szavanként. Közben láttam már olyait is hogy 18 Mb a szabad terület, meg olyat is, hogy 0
Ez így nagyon nem frankó, nem igaz, hogy 1 Gb RAM nem bír el pár permanens appot (apex launcher, widsgetoid, swiftkey, gsam batery, whatsapp meg a google services)
-
aero.
veterán
-
doongoo
addikt
Én feltoltam. Ugye ota nem kínálta fel, így próbáltam a rendszerfrissítésből rom telepítésként, de így meg a mi recovery dobott valami kínai nyelvű hibát. Ezután próbáltam egy sima wipe cache után update.zip-ként. Így fel is ment, de folyton leállt a gapps ill. újraindulgatott a te ló. Végül egy full wipe után felment rendesen és megy is gond nélkül. Mondjuk lehet, hogy a nálam fent lévő wsm tools meg az ezzel felcserélt tárhelyek zavarták be. Amit újként észrevettem, hogy pl. témában betűtípusváltásnál nem indul újra, hanem simán átállítja. A másik , hogy a dirac beállításoknál már 6-féle fülest lehet kiválasztani. Aksiról még nem tudod nyilatkozni, mert csak tegnap toltam fel. A telepítési nehézségektől eltekintve semmi gondom vele eddig. Milyen problémákat kéne találnom?
-
-
Zeki
nagyúr
Mint a hülyegyereknek leírnátok a frissítés lépéseit? Örülnék neki nagyon.
Én hulla vagyok, a lányom meg nyavalyog, hogy frissen megkapott rózsaszín Redmi 1s -én nem tudja megnézni a felvett videót.
Eddig azt hittem, ez a telefon a dobozból kivéve tökéletesen használható, de már látom, hogy nem.
Szóval eszetlenkedhetek vele, hogy valóban jó legyen.A letöltöm az updeate fájlt, azt a számítógépre, vagy a telefonra? Ha a számítógépre, hogy küldöm át?
Ez a MIUI verzió JHCCNBD92.0 amit le kell cserélnem?
-
isti242
csendes tag
A miuiandroid multilang rom és a stabil nem multilang csak a nyelvekben különbözik?
Mind a kettőnél van ez a téma, csengő hang letöltés probléma?A másik dolog amire még nem találtam megoldást az usb driver (xp ill. w7) és az usb mass storage csatlakozás.
Merre induljak el? -
gipsztigris
addikt
Lehet, hogy az asszony bigámista? Az én feleségemnek is tegnap jött meg a minitől, 92-es multilang rommal.
Miért is jobb a 24-es rom? Komolyan kérdezem. Amit észrevettem a 92-es romon, az az ékezetes betűket sz@rul jelenítette meg, de ez megoldásra került.
Érdemes cserélni? -
sesshou
senior tag
Most olvastam csak újra amit írtál.
Szerdán adták csak fel a csomagot pénteki rendelés után??
Az ajándék szilikon tok mennyire volt vállalható? Habár mindegy is mert én rendeltem flippes kemény tokot. ezt majd eladom.Más:
merimobile on azt írják hogy gorilla glass védi a kijelzőt viszont ezt sehol máshol láttam eddig. Mennyi ebben az igazság?
-
Chaser
legenda
1-2 hét.
jdeutsch: Nyilván nem az van a háttérben, hogy "megvámolták", hanem átb@szták. Ha EU-ssal jött egyébként sincs vám, ha EU-n kívül jön kb akkor sincs mert teló, max áfa. Azt meg ha cégként veszed vissza lehet igényelni...
Az1GB vs 2GB kapcsán.. Mivel még mindig nem tudtam eldönteni hogy S1 vagy Note, így megnéztem a Notehoz hasonló itthon kapható telókat. Találtam egy samus cikket, szintén Note
tán még a méret és felbontás is egyezik. Hw kb ua., és azt egy másik samuval hasonlították össze ami hw-ben szintén kb ua. de 1GB rammal. Az író szerint ég és föld különbség van a 2GB javára. Személyes tapasztalatom nincs ilyen téren, de +50$-ért 8mag/2GB/erősebb vga..csak a nagyobb méret ne lenne
Francért nem tudják ugyanezt kiadni S1-ben, ha még az ára Note környéki lenne akkor is.
-
vegyszer
addikt
Én átpartícionáltam a sima Hongmi-m. A belső sd így csak 16 MB. A data meg 2,77GB. Így a 16os helyett mindent a 32GB-os kártyára ment. Nincs félreértés. Keress vissza az s-mentes topicban a meteos szóra. Ott egyszer már leírtam, hogy hogy ment. Elvileg itt is meg lehet oldani ugyanezt
Pont úgy mint a Lenovo A820 esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest