Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Igen. Valszeg a testinget tetted fel, nem a finalt. Az en.miui.com-os fórumban(első hsz.) be van linkelve a final, azt kell feltenni. Én is beleszaladtam ebbe. Gecik, mert a testinges verziónak a karaktermérete kb. duplája a finalnak, könnyű szem elől téveszteni
Szerk: Ez a barátod egyébként: [link]
-
dioka7
senior tag
A hiba ott volt, köszi! A tiltólistámon nincs semmilyen szám, se hívásnál, se smsnél, de kikapcsoltam a funkciót és megjön az sms...
HÁT EZ MI???
Ja, és ha tiltott sms lett volna elvileg értesítenie kellett volna róla, legalábbis az a funkció is be van kapcsolva, de értesítés se jött... -
ORCA58
addikt
Ez a program lelövés csak az Endomono és gyári zenelejátszó páros esetén fordul csak elő, vagy más program páros esetében is.
Ha az Endomono mellett másik zenelejátszó megy akkor is ez történik?
Nem lehet, hogy a 2 program nem fér össze valamiért a MIUI alatt?
Pl. ugyan azt a program elemet, vagy hardvert akarják egy időben használni, amit a MIUI nem enged meg? -
Easy.2K12
tag
Énis G4-ről váltottam bár én a kijelzőt crasheltem :/, és énis jelenleg várom a megérkezését, az üzemidőre pedig megoldáslehet egy Power Bank.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest