- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Nyilván ki volt sarkítva a kijelentés, de alapvetően egyet kell érteni vele! A memória arra való, hogy használja a készülék! A lehetőségekhez mérten a legtöbbet és a legjobban legyen kihasználva annyi amennyi rendelkezésre áll. De ott, ahol az 1Gb RAM-ből folyamatosan 500-600 free van, ott valóban valami nincs rendben......szerintem.
-
jdeutsch
tag
Szép napot!
Én írtam, és tettem ezt 5 év (saját, baráti ismerősi kör rendelési ) tapasztalatával! Semmivel sincs több gond a mixeshop-al mint az itt favorizált más üzletekkel.
Aki "kereskedelmi mennyiséget" rendel az ne csodálkozzon, ne legyen felháborodva ha megvámolják!
Gondolom ( és tudom nem leszek népszerű a véleményemmel) aki 8K USD-ért rendelt az nem saját célra vásárolt, az fizesse meg a járulékos költségeket, mert az is hozzá tartozik az üzlethez. Ja hogy akkor már nem olyan nagy üzlet!?
A "tréfa" pedig szerencse kérdése, bárki is a feladó és a szállító!
Üdv: DJ -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged