- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
balgab84
aktív tag
-
SkyLine3000
addikt
válasz
#65193216 #17 üzenetére
Ettől még baromság a 40mpx és társai. Főleg egy telefonban. Már ne is haragudj, de látszik, mennyi értesz a fotózáshoz... Egy fullos full frame dslr-nél is ma kb 18mpx van és azért az teljesen más ligában focizik, mint egy ilyen nyamvadt telefon... Ráadásul 1 darab képérzékelő van benne és nem 3... és azzal az egy darabbal is 1000x külömbebb képeket lő akár 10-12mpx-en, mint ez 40en...
Ez a baj a mai telefonokkal, azt hiszik, h a mennyiséggel akarnják eladni őket, mert attól seggre ül a jónép. Húúú öcsém! Nyóc kamera, meg fúúúú. Kettőt kérek!
És ezzel nem azt akarom mondani, h nem csinál jó képeket, mert biztos jókat csinál, csak ez már tök fölösleges parasztvakítás. -
<Lacy85>
addikt
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#65193216 #136 üzenetére
Különösebben engem sem érdekel a SoC, mert nagyjából az elmúlt 2 évben nincs érdemi különbség a telefonok között. Egy S7 Edge is szedi a lábait a mai napig, pedig 2 éve adták ki.
Én inkább csak ilyen ár / érték arány oldalról néztem az árakat (már, ha egyáltalán lehet még ilyesmiről beszélni, amikor 300 ezres telefonok potyognak az égből), mert oké, hogy olcsóbb, viszont annyival gyengébb is, mint az idei felhozatal (lesz).
Én igazából csak ezt a nagyon gáz másolást nem értem.
A Mate 10 is baromi jól nézett ki, és volt egyénisége. Erre most kiadni egy ilyen rettenetet...
Mondjuk legalább kikapcsolható a notch.
Kamerában meg tényleg nagyot kellene szólnia, mert azt leszámítva nem sok minden szól mellette egy Mate 10 Pro-val összevetve.
Nem tudom, hogy azt most mennyiért dobálják, de gyanítom, hogy jóval olcsóbb, mint 270.Az üveghátlap meg maradni fog, mert a műanyagra tuti nem állnak vissza, fém hátlap mellett meg nincs vezetéknélküli töltés.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
#65193216 #127 üzenetére
A hatlap iphone a notch szinten az also gomb mintha egy korabbi note verziorol lett volna lelopva... A m10p legalabb egyedi volt, de ez konkretan mas telefonok masolata cocaine aron, es ugyan azzal a hardverrel mint a m10p... Persze mas kamera ujabb oreo... Hol a 4k 60 fps? Nekem ez a telefon egy rossz vicc
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#65193216 #111 üzenetére
Ja, 128GB, cserébe szevasz bővíthetőség.
A 4000mAh is jól hangzik, csak akkor nem igazán, ha ennyivel bírja úgy, mint más telók 3500-assal.
Mikor adtak olyan minőségű kamerát a konkurensek, mint a Huawei? Nemtom. 2 éve talán. Vagy lehet inkább 3. Papíron hiába néznek ki jól, ha a készített fotók / videók meg olyanok, amilyenek lenni szoktak náluk.
E mellé meg tavaly ilyenkori SoC teljesítmény.
Az elöl-hátul iPhone copy meg már csak hab a tortán.
Nálam még mindig best buy a telefon. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
#65193216 #56 üzenetére
Én telefonvásárláskor a dizájn és a kijelző mellett leginkább a kamera alapján választok készüléket és ebben még nem találkoztam a Samsungnál megbízhatóbb társsal, pedig számtalan mobil megfordul a kezeim között. Az S8-cal amatőrként automatán is mindig baromi korrekt képeket tudok lőni elsőre – nyilván telefonokhoz mérve –, sose mozdul be a végeredmény, stabil a videó, nem rángat, részletesek a képek, éjszaka is kifejezetten megfelelő a fotók minősége. Ezt a telefont én majd egyszer csak és kizárólag egy olyan mobilra fogom lecserélni, ami minden téren többet nyújt ennél.
-
atis78
tag
válasz
#65193216 #17 üzenetére
Azért minden ne nyaljunk már be mindent. Olympus Em1 II tud ekvivalens 24mm en a 12-100as objektívvel kézből kitartott 5 másodperces zaridot. Úgyhogy ott egyszerre működik a szenzormozgatasos és az obi stabilizátor. Nehezen tudom elképzelt hogy bármilyen mobil ennek csak a közelébe is érjen.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#65193216 #60 üzenetére
Vagy inkább csak simán Sony szindrómában szenved a Huawei.
Ők is mindig a kamerára építették a marketinget, a végeredmény meg....
Szóval a nagy szavak előtt én inkább megvárok pár normálisabb tesztet, mert ez a DxOMark nekem kb. olyan, mint a displaymate.
Ami újabb, az kapjon mindig 1-2 ponttal többet, még akkor is, ha köze nincs a valósághoz. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
#65193216 #34 üzenetére
Majd hiszem, ha látom. Volt már jópár csúcs Huawei a kezeim között, a marketing blabla ellenére kamera téren sosem voltak pariban a Samsunggal. Egy P10 baromi sokszor bemozdul például, kevés a részlet, gyenge fényben elvérzik. Ehhez felesleges volt beletenni 2 kamerát.
Majd ha a kezemben tartva kipróbálok egy ilyen gépet és tényleg olyan minőségű lesz a fényképezője, mint amit állítanak páran, akkor majd azt is ugyanúgy leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged