- Telekom mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kbali
nagyúr
Én benne vagyok a levélben, az LCP nekem sem válaszolt, már kétszer írtam.
Én a speeshopban vettem, oda is írtam, ők rögvest válaszoltak, hogy nincs hivatalos frissítés.
Anno találtam egy Szlovénia térképet, de az csak a főbb utakat tartalmazta, nem volt utcaszintű navigáció.
A c720t-ről nem csak találgatták, hogy 3d-s lesz? -
szaz
csendes tag
Hát emberek én elég sokat levelezgetek mostanában a mio-tec online supporttal, és túl sok jó hírem nincs. Miután megírtam a problémát visszakérdeztek, hogy hol vettem a kütyüt, mert az EEU +türkey valóban csak keleteurópa és törökországot jelenti. Miután tudattam velük, hogy magyarországon vásároltam és az LPC a díler rövid gondolkodás után ismét a fentia linket küldte vissza azzal az óvatos kijelentéssel, hogy ellenőrizzem le, hogy a verzió jó-e nekem, tehát kifejezetten nem válaszolt az eredeti kérdésemre, elhárította magától a válaszadást miszerint létezik-e frissítés a C720 Európa térképes verzióhoz.
itt tartok, ha van valami amit megkérdeznétek tőlük, akkor a regisztráció után tegyétek fel nekik, és adjunk hangot a felháborodásunknak (a kimaradt slovéniával nem is foglalkozott) -
szaz
csendes tag
Én kipróbáltam. Nakem opel astrám van, és semmilyen zavarást nem észleltem. Teljesen jól szól.
Más..
Írtam a mio clubbon belül a technikai támogatásnak, amiben leírtam, hogy van kelet és nyugateurópa térkép is a navigátoron, és megkérdeztem, hogy van-e elérhető frissítés.
A válaszban a már fentiekben ajánlott letöltnedő update linkjét küldte el egy Steven nevezetű tag. Miután letöltöttem és kicsomagoltam az olaszország térképet hiányzó crc miatt kihagyja a térképek közül. Így ismét írtam nekik, most várom a választ, amit ígéretükhöz híven remélem egy munkanapon belül megkapok.
A navigátorra még nem raktam fel, biztos ami biztos... -
Kbali
nagyúr
Vannak frissítések, de nem tudom, hogy ezek közte vannak-e.
Keress rá a mio updater tool-ra a google-ban. Ha telepíted, akkor automatikusan keresi és telepíti az újdonságokat, ha rákötöd a masinát a szgépre.
Én még c320/520-as verziót használok, mert anno nem volt még c720-hoz.Azt egyébként láttátok, hogy a Tom Tom is C720 verziószámmal adta ki az új készülékét?
-
Kbali
nagyúr
Kipróbáltam: az XP látja a mio kártyaolvasóját, tudok is rá másolni.
A mio transferben is látszik a kártya (kártya ikonra kell kattintani), bár a kártya tartalma nem, sőt ha másolok rá a transferrel, akkor csak homokóra, bár a win intézőben már korábban is látszik a felmásolt tartalom.
Szóval felemás az eredmény.... -
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
Az újratervezésnél van olyan, hogy elkerülés, azt is meg lehet adni, hogy hány km-rel kerülje az adott útszakaszt. Ezt meg is jegyzi, így ha legközelebb arra jársz, akkor már eleve így tervezi az utat.
Cserélhető meghajtóként valóban üresnek érzi, hiszen csak zenét, videót, képeket vár, a térképek nem ilyenek.
Az, hogy a saját transfer progi miért nem látja, nem tudom (igazság szerint még ki sem próbáltam, mert nem volt rá szükség). -
Kbali
nagyúr
Memóriakorlátot nem találtam a leírásban.
Az újratervezés elég gyors, beállíthatod, hogy automatikus legyen vagy manuálisan indítod.
Van benne olyan lehetőség is, hogy kerülőutat adj meg egy adott pont elkerülésére.
A kottájában az alábbi videomódok vannak:
''Formátum Video Codec Audio Codec
MP4 (.mp4) MPEG4 AAC/AAC+/eAAC+
MP4 (.mp4) H.263 AAC/AAC+/eAAC+
MP4 (.mp4) MPEG4 AMR-NB
MP4 (.mp4) H.263 AMR-NB
QuickTime Movie (.mov) MPEG4 AAC/AAC+/eAAC+
QuickTime Movie (.mov) H.263 AAC/AAC+/eAAC+
AVI (.avi) MPEG4 ADPCM
AVI (.avi) DivX MP3
3GP(.3gp) MPEG4 AAC/AAC+/eAAC+
3GP(.3gp) H.263 AAC/AAC+/eAAC+
3GP(.3gp) MPEG4 AMR-NB
3GP(.3gp) H.263 AMR-NB
ASF(.asf) MPEG4 ADPCM
WMV (.wmv) WMV WMA
MEGJEGYZÉS: Az AVI csak DivX 4 és DivX 5 lejátszást támogat.''
Adnak hozzá konverter programot is, amivel előállíthatod a kívánt verziót.
Lakótelepes kanyargást még nem próbáltam, de egyébként jó a vevője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest