- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
100b
tag
A Mio honlapon tényleg csak az EEU + Türkey térkép van. Ezért nem értem, hogy a LCP miért "keretprogram és ROM frissítés + Törökország térképről" beszél. Mert ha ez a frissítés (ha egyszer végre elérhető lesz), tényleg csak EEU, akkor az azért furcsa, mert az LCP nem is adott el ilyen készüléket EEU térképpel.
Az oldalukon annyira fényezik magukat, hogy segítnek az ügyfeleiknek, ehhez képest pedig még egy e-mail-re sem képesek válaszolni.
Az itt "jelenlévők" benne lennének abban, hogy közösen megfogalmazunk egy levelet, amiben hangot adunk az elégedetlenségünknek (az LCP-vel és a termékfrissítéssel kapcsolatosan), és azzal regisztrálás után mindenki "megtámadja" a MIO-Tech support-ot? Hátha tényleg egységben az erő. (Vagy egységben fognak minken letojni...)
Szlovénia: Egyébként létezik olyan MIOMAP, amiben benne van a szlovén térkép. Mert a legegyszerűbb IGO-ban is benne van, és ha a MIOMAP egy IGO klón, akkor nem értem, hogy miért nem...
Egyébként valaki próbálkozott már Backup-ot csinálni a gépről, aztán agyba főbe frissíteni más frissítésekkel, és ha gond volt, akkor visszaállítani a rendszert?
Egyébként megjelent a C728-is, amiben már lehet, hogy az új 3D navigáció van (vagy lesz). Sőt létezik egy C720t is. Már abban is 3D-s navigáció van. Ennek az új platformnak köszönhetően valószínűleg még gyengébb lesz a régebbi eszközök támogatottsága. -
szaz
csendes tag
Ja ha valaki regisztrálni akarja a készüléket, akkor ne a belga honlapra menjen, hanem a mio-tech.com-on keleteurópa térséget választva egy másik honlapra ugrik, ahol már a szériaszám ismeretében tudja regisztrálni a C720 at is.
Nekem olyannak tűnik ez az egész, mintha a C720at nyugateurópában nem is forgalmaznák. Lehet, hogy a keleti részen élőkön való kísérletezgetés után kihoznak egy új verziót amit már eladnak majd a nyugatiaknak is. -
DeadMeat
nagyúr
Nohat ha megkerhetlek tegy nekem egy szivesseget legyszives:
A gepeden,a hozza kapott telepitolemezen,es a frissitesben levo terkepfajlokat hasonlitsd mar ossze legyolykedves,meretre es darabszamra egyarant.Meret biztos hogy fog valtozni,a frissites nagyobb lesz valamivel,a darbszamban nem vagyok biztos.30db orszagnak kell legyen felsorolva mind3 helyen.Nem akarok hulyeseget mondani,de ugytudom,ha valami gond van a gyari lemezrol visszaallithato a gep terkepe,vagyis elvileg ugyan az lesz rajta mint amivel megvetted.De ez nem bizti,szoval inkabb nem mondom,hogy frissits.
De pedig a 99xx szambol az xx a terkep regiojat jelenti.A 13 az ujabb eeu terkep,a 39 pedig a regebbi.A ketto kozott a kulonbseg,szlovenia es torokorszag.Elobbbi neked nincs,utobbi nekem.
Ezen vagyok amugy kiakadva mar jopar hsz-e,hogy mi elvileg full eus terkeppel vettuk meg,de nagyon ugytunik tobb kulfoldi es magyar kapcsolodo forum atolvasasa utan,hogy a c720 nem is jelent meg csak eeu terkeppel.
Persze ez mind csak fikcio,ne foglalkozz vele.En nemertek hozza,tobb kapufat rugtam mar es amugyis felre akarlak vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest