- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
Elegge elbizonytalanodtam a keszulek megvasarlasat illetoen...
Igaz, hogy jo keszulekrol van szo, de mar egy kicsit koros (tobb mint egy eve van kint a piacon), es a vetelytarsak mar igencsak kezdenek atlepni a mio regi "csucsgepen". Peldanak okaert itt van rogton az iconx, amit lehet erdemes lenne megvarni...
-
Siffredi
senior tag
Egy masik oldalon nem emlitenek lenyeges kulonbseget.
A külsőségen túl a hardver mindenben megegyezik a népszerű elõdjével.
Remelem tenyleg nem valtoztattak semmi lenyegeset a kulalakon kivul, mivel igencsak gondolkozok egy ilyen keszulek beszerzesen!
A legtobb oldalon egyebkent nem irnak semmi hardvervaltozasrol a keszulekben...
-
-
Kbali
nagyúr
Most én is kiszámoltattam egy Dublini utat, kb. 2 perc volt, mire 100% lett, majd újabb kb. 10 perc és továbbra is 100%-on áll a térképen, de nem kezd el navigálni?
Nem értem én sem. Svédországi 2000 km körüli utat 1 perc alatt megcsinál, pedig ott is van kompos verzió 2 is.Nem tudom mi lehet az oka....
Anno az ír térképhez volt először frissítés. Lehet, hogy abban van a bibi?
ui.: most már fagyási tüneteket is mutat - valszeg tényleg a memóriával lehet gond.
-
-
-
-
100b
tag
HElló!
A bolgár és ukrán térképnél be tudod vinni a célpontot. Olyankor a "billentyűzet" is cirill betűs lesz? Vagy lesz két térképünk, amit nem tudunk használni az alap karakterkészlettel?
OFF:
Nagyon tipródom ezen a levélen! NEm tudom, hogy a Mio mennyire érzi úgy, hogy melléfogott ezzel a géppel. Mert ha igen, akkor nem biztos, hogy a "támadó" stílus célravezető lehet. Viszont ha nagyon "büszkék" erre a termékre, akkor talán segítőkészebbek lesznek a frissítésekkel és talán ráhatnak egy kicsit az LCP-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest