Mio c720 - a kamerás navigátor

Hirdetés

A Mio Technology bemutatta új autós navigátorát, ezzel is tovább bővítve C- szériája tagjainak számát. 4.3” extra széles kijelzőjével egyszerű és egyértelmű a készülék használata, akár a korábbi Mio modelleké. Az eszköz TMC – Traffic Message Channel – kompatibilitással is rendelkezik, amely valós idejű közlekedési információkat szolgáltatva még könnyebbé teszi az útvonaltervezést. Bár a szolgáltatás egyelőre csak Nyugat-Európában érhető el, hamarosan hazánkban is debütál.

“A C720- al a Mio Technology egy új megjelenésű, nagy technikai tudású személyes navigációs készüléket dobott piacra.” Fejtette ki Samuel Wang, a Mio Technology elnöke “Nemcsak a formája egyedülálló, de különleges funciókkal is rendelkezik, mint a névjegykártya szkenner. Ez az első PNA, mely képes a névjegykártyát a címlistához adni, ezzel is meggyorsítva az útvonaltervezést.”

Letisztult széleivel és kontúrjaival a Mio DigiWalker C720 elegáns külsőt kapott, mely divatos, minimalista stílust kölcsönöz a terméknek. Bármelyik autó szélvédőjén remekül mutat, nem akadályozza más készülékek működését. Karcsú és kompakt formájának köszönhetően akár zsebbe, akár kézitáskába csúsztathatjuk, így gyalogosan is könnyedén használható.

A készülék tökéletes választás azoknak, akiknek egy 2 megapixeles kamerát tartalmazó, a legújabb fejlesztésekkel ellátott autós navigátorra van szükségük. Két olyan funkcióval is rendelkezik, mely különlegessé teszi a navigációs készülékek között: a helyszínről készített fotót a C720, annak koordinátáival együtt bementi a címlistába. Ez az első PNA, mely tartalmazza a névjegykártya szkennert, így a kártyán levő információk automatikusan a címlistába kerülnek. A szabadkezi telefonálás is megoldható a Bluetooth technológia segítségével.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Mio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés