Új hozzászólás Aktív témák
-
szaz
csendes tag
Hát emberek én elég sokat levelezgetek mostanában a mio-tec online supporttal, és túl sok jó hírem nincs. Miután megírtam a problémát visszakérdeztek, hogy hol vettem a kütyüt, mert az EEU +türkey valóban csak keleteurópa és törökországot jelenti. Miután tudattam velük, hogy magyarországon vásároltam és az LPC a díler rövid gondolkodás után ismét a fentia linket küldte vissza azzal az óvatos kijelentéssel, hogy ellenőrizzem le, hogy a verzió jó-e nekem, tehát kifejezetten nem válaszolt az eredeti kérdésemre, elhárította magától a válaszadást miszerint létezik-e frissítés a C720 Európa térképes verzióhoz.
itt tartok, ha van valami amit megkérdeznétek tőlük, akkor a regisztráció után tegyétek fel nekik, és adjunk hangot a felháborodásunknak (a kimaradt slovéniával nem is foglalkozott) -
szaz
csendes tag
Ja ha valaki regisztrálni akarja a készüléket, akkor ne a belga honlapra menjen, hanem a mio-tech.com-on keleteurópa térséget választva egy másik honlapra ugrik, ahol már a szériaszám ismeretében tudja regisztrálni a C720 at is.
Nekem olyannak tűnik ez az egész, mintha a C720at nyugateurópában nem is forgalmaznák. Lehet, hogy a keleti részen élőkön való kísérletezgetés után kihoznak egy új verziót amit már eladnak majd a nyugatiaknak is. -
szaz
csendes tag
Én kipróbáltam. Nakem opel astrám van, és semmilyen zavarást nem észleltem. Teljesen jól szól.
Más..
Írtam a mio clubbon belül a technikai támogatásnak, amiben leírtam, hogy van kelet és nyugateurópa térkép is a navigátoron, és megkérdeztem, hogy van-e elérhető frissítés.
A válaszban a már fentiekben ajánlott letöltnedő update linkjét küldte el egy Steven nevezetű tag. Miután letöltöttem és kicsomagoltam az olaszország térképet hiányzó crc miatt kihagyja a térképek közül. Így ismét írtam nekik, most várom a választ, amit ígéretükhöz híven remélem egy munkanapon belül megkapok.
A navigátorra még nem raktam fel, biztos ami biztos... -
szaz
csendes tag
bocs nem a bajai hídról van szó, az még az előző navigátorban volt hiba, most az M3 Nyíregyháza-Polgár szakaszát nem tudja még (ami csekély 50 km autópálya).
-
szaz
csendes tag
Egyébként végignéztem az összes hivatalos mio honlapot, de egyen sem találtam olyat terméket, amire full EU lett volna írva, kivéve természetesen a magyar honlapokat. Mindamellett úgy tűnik, hogy valóban sok országot ismer európából, és nem csak a főútvonalakat. Lehet, hogy azért nincs a belga honlapon regisztrálható C720-as, mert még idáig nem jutottt el a mio, hogy erzt megtegye, csak nem értem, hogy miért. Egyébbként vannak érdekesség a térképen, mert példul a bajai híd nincs rajta, a múltkor amikor arra jártam meglepődve tapasztaltam, hogy a Dunába úszok térkép szerint, viszont az isten háta mögötti tanyxámat megtalálta a program név szerint.
-
szaz
csendes tag
válasz
DeadMeat #112 üzenetére
lehjet hogy bekavarok, és elég kellemetlen is, de én is végig olvastam a telepítési útmutatót (és én is full EU-val vettem meg elvileg, ami igaz lehet, mertz beírtam egy svájci kisvárosban élő ismerős címét, és minden gond nélkül megtalálta, viszont görögországban vannak fehér foltok).
az én gépemen bejelentkezéskor az R02+3+9913+1018 , ami a szöveg szerinrt azt jelenti, hogy az update firmware-t nem kell futtatnom, hiszen a c720-asomon a legújjabb verzió van (én december elején vásároltam a gépet). Ezután megnéztem a térkép dátumát, ahogy írta, na ez nem e legújabb, nekemm 2007 augusztus van rajta október helyett, és a magyarország térkép adatainál is régebbi a dátumom van.
Tehát nekem a szöveg szerint az útmutató 3. oldalától a 12. oldaláig nem kell tennem semmit.
Ezután jön a térkép frissítés, amit ha elolvastok, akkor az derül ki, hogy eltávolítja az eredeti térképeket, de a fényképen austria másolásával kezdi, ami még az EEU kiválasztásánál sincs pirossal jelölve.
Ebből következik, hogy fogalmam sincs arról, hogy mi van, hiszen a bejelentkezéskor beíródó verziószámból nem lehet következtetni a térkép típusára, hiszen nekem az van rajta amit az útmutató írt, viszont a térkép kiválasztásakor valóban csak kelet európát színezi be pirosra, de a többi országról is tölt le információt.
Igazából csak az a kérdés, hogy ha belepiszkálok, és elrontom, akkor hogyan lehet az eredeti térképet vissza rakni?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged