- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabika82
csendes tag
válasz
DeadMeat #273 üzenetére
Úgy vannak vele hogy a "barmok" ha már úgy is megvették ennyiért akkor nem adják el fillérekért! Én írtam nekik, telefonáltam az ügyfélszolgálatnak és mondtam ott nekik hogy miért nincs már egy frissítés válasz erre a kollégáink rajta vannak 2008. November közepére elérhető lesz az oldalunkon az Ön típusára is én erre mondom ne haragudj de ahogy nézzem még a többire sincs!
Aztán irtam egy szép levelet igy kezdtem:Tisztelt Köcsög Társaság!
Basznátok meg az a......átok amiért ilyen genyák vagytok, hogy egy kibaszott frissítést nem tudtok össze hozni egy év alatt! Továbbra is maradok Örök barátotok!
Tisztelettel:
.................. Csaba -
erdoke
titán
válasz
DeadMeat #273 üzenetére
Lehet, hogy én fogok venni, mert elhagytam az enyémet. Pedig már buheráltam rá októbei térképet is, amivel ismerte az új M0 szakaszt.
Persze ha van hasonló hardveres tudású, jól buherálható, esetleg szoftver nélküli olcsó ketyere, akkor inkább azt veszem majd, külön iGO8-am van. -
erdoke
titán
válasz
DeadMeat #267 üzenetére
Hehe, Megyeri híd még az enyémen sincsen, annak kell még pár hét, mire bekerül a térképgyártó cégek friss cuccaiba, onnan megint pár hét a navigációs szoftver frissítésekig. Minap én is kipróbáltam a hidat, szerencsére körforgalomban végződik. Annál könnyebben visszafordulni nem lehet.
Viszont az enyém nem fagyizik az új M0 szakaszon sem, bár egy idő után megunja az újratervezést. Ismert útra érve csak rányomok a befagyottnak tűn tervező ikonra, és máris magához tér. -
Kbali
nagyúr
válasz
DeadMeat #153 üzenetére
Ettől félek én is. Sajna a leírásban nem egyértelmű, hogy az összes térképet cseréli az updater vagy csak az EEU-sokat.
Másik fórumban írta valaki, hogy azu krán és talán bolgár térképek a frissítés után cirill betűvel jelentek meg
Az legfrisebb Mio-s hivatalos frissítő leírásban már az van, hogy a 9939-es verziót beleintegrálták a 9913-ba, tehát tényleg frissíthető a firmware. Legfeljebb a térképeket nem frissítjük.
Az a helyzet, hogy nem tudom most kipróbálni a cuccot. -
szaz
csendes tag
válasz
DeadMeat #112 üzenetére
lehjet hogy bekavarok, és elég kellemetlen is, de én is végig olvastam a telepítési útmutatót (és én is full EU-val vettem meg elvileg, ami igaz lehet, mertz beírtam egy svájci kisvárosban élő ismerős címét, és minden gond nélkül megtalálta, viszont görögországban vannak fehér foltok).
az én gépemen bejelentkezéskor az R02+3+9913+1018 , ami a szöveg szerinrt azt jelenti, hogy az update firmware-t nem kell futtatnom, hiszen a c720-asomon a legújjabb verzió van (én december elején vásároltam a gépet). Ezután megnéztem a térkép dátumát, ahogy írta, na ez nem e legújabb, nekemm 2007 augusztus van rajta október helyett, és a magyarország térkép adatainál is régebbi a dátumom van.
Tehát nekem a szöveg szerint az útmutató 3. oldalától a 12. oldaláig nem kell tennem semmit.
Ezután jön a térkép frissítés, amit ha elolvastok, akkor az derül ki, hogy eltávolítja az eredeti térképeket, de a fényképen austria másolásával kezdi, ami még az EEU kiválasztásánál sincs pirossal jelölve.
Ebből következik, hogy fogalmam sincs arról, hogy mi van, hiszen a bejelentkezéskor beíródó verziószámból nem lehet következtetni a térkép típusára, hiszen nekem az van rajta amit az útmutató írt, viszont a térkép kiválasztásakor valóban csak kelet európát színezi be pirosra, de a többi országról is tölt le információt.
Igazából csak az a kérdés, hogy ha belepiszkálok, és elrontom, akkor hogyan lehet az eredeti térképet vissza rakni?! -
Kbali
nagyúr
válasz
DeadMeat #102 üzenetére
Barátom! Ha olvasgatnál, más is írta, hogy amit élből belinkeltél, nem jó.
Azt sem olvasod el, amit én írtam: a 9939 lehet, hogy eeu, de a frissítés a 9913-as verzióhoz van (eeu+turkey - a linknél is ott szerepel feketén-fehéren).
Ráadásul először hurrázva adod be, hogy van frissítés, mindenki telepítse, majd később írod, hogy bocs, nem is biztos, hogy jó.
Légy szíves először bizonyosodj meg arról, hogy jó, amit írsz, csak utána tedd közkinccsé.Peace!
-
Kbali
nagyúr
A frissítéshez való pdf-et elolvastad? Én írtam anno, hogy nem jó a frissítés a mi cucconkhoz, nem ugyanaz a verzió. A térképek csak a frissítéssel, firmware updattel együtt tudnak felmenni a készülékre, külön nem elég felmásolni (ezt te is észrevetted). Ha nem jó a firmware, akkor a frissítéskor ezt ki is írja a gép, nem írja felül egy rossz verzióval a jót (ezt is kipróbáltam egy c520-as firmware-rel). A leírásból én azt vettem ki, hogy letörli az összes térképet és felrakja az újakat, így lesz full EU-s verzióból EEU-s. Írtam az LCP-nek emiatt, de eddig válaszra sem méltattak.
A 9913-as verzió az EEU-s. Bocs. Ne téveszd meg a többieket.
Idézet a pdf-ből: "9913 is mean C720 EEU+Turkey model, if your device is not 9913, please don’t apply this update"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kamera és wide screen jellemzik az új modellt.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest