- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
2T
tag
Milyen jók voltak ezek a régi balhék
-
syC
addikt
Hi
Tud vki garmin xt progihoz europa térképet? -
Mikrobi
csendes tag
Ha annyira nem tetszik neked, pompi, hogy több topicba is írnak egy témáról, miért nem zárod le a topicot? Vagy azt itt nem lehet? Az, hogy "megkéred" a fórumozókat, hogy máshova írjanak, szerintem joggal dühíti fel őket, amitől aztán mondanak olyat, hogy kedved szerint kitilthatod. Tanító bácsis kioktatásodra meg reagál egy új nickkel, amiért végleg kitilthatsz egy régi fórumost.
A fenyítés helyett élhetnél a szelíd meggyőzés eszközével is -- vagy egyszerűen zárd le a topicot. -
Pompi
nagyúr
Látom új vagy még a fórumon ezért segítek kicsit.
Egyrészt ha a telefon érdekel jobban jársz ha ebbe a topikba látogatsz:
[Re: Teszt] Nokia N95 - vágyak kontra valóság [link]
Érdekes, hogy amíg ez a fenti topic nem volt mennyien hiányoltátok ennek a címéből az N95 jelzést, mostanában pedig egyre többen tévednek be ide annak ellenére, hogy a cím nem utal konkrétan az N95-re... mind1
Továbbá felhívnám a figyelmedet agomb használatára, ami arra való, hogy a hozzászólásodat szerkesztheted vele a fórumba küldés után még pár percig, így nem kell külön hozzászólást irnod.
Köszi és jó fórumozást. -
drdrek
csendes tag
Ez az n95 nagyon komoly! Egyelőre azt hiszem beérem egy n73-assal is, de majd ha olcsóbb lesz biztos, hogy veszek egyet!
Találtam egy videót amin elég látványosan bemutatják az n95 GPS képességeit a gúgli maps segítségével:
[link]
És 1 másikat, a készülék káros hatásairól... (megbolondul az asszony)
[link] -
Newyorker
addikt
hol lehetne legolcsóbban beszerezni most ezt a telót?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Zoltanfi #626 üzenetére
Neked (nektek) azt hiszem teljesen elvette az eszeteket ez a telefon.
Teljesen normálisan és érthetően leírtam az okokat. Nem ez az első és nem is az utolsó alkalom, hogy arra kérem a tisztelt társaságot, hogy másik topikban folytassák az értekezést egy-egy telefonról, megtettem már másik topikban is - értettek is belőle.
De ezek szerint nektek jó, hogy egy adott téma kétfelé oszlik, így ha valaki utána akar nézni valaminek akkor azt két párhuzamosan futó topikban kell megtennie.
Érdekes, hogy ebben az esetben értettetek a szóból: [link], de tudod mit hozzátok fel ezt is és írkáljatok oda is nyugodtan, hisz az is erről a telefonról szól!
Katasztrófa amit eme telefon kapcsán a fórumon műveltek. Egészségetekre. -
Zoltanfi
senior tag
Az N95 jelentősen kisebb és könnyebb, mint az N93.
Az N95-nek a kijelzője is nagyobb kicsit, a gps-ről nem is beszélve.
Sokkal jobban is néz ki. Az N93-ban az optikai zomm csak dísznek van, mert szart se ér már elnézést. Az n93-at tényleg lehet szidni a fotók terén, mert csapnivalóan homályos, zajos képet csinál, a zoom meg tényleg egy rossz vicc
Sosem értettem hogy miért fikázzák annyian az n95 képminőségét, mikor az n93-hoz képest óriási előrelépés tapasztalható eterén. Vagy ezt ők nem látják
Az N95 egy sokkal átgoldoltabb készülék felesleges sallangok nélkül, szinte minden szempontból No.1
[Szerkesztve] -
Bdanyy
addikt
válasz
Zoltanfi #626 üzenetére
Tényleg abszolút nem kötekedésből mondom,meg nekem is ilyen van,de ez miért csúcstechnológia?Személy szerint én azért vártam rá,és nem a 2006 nyarán megjelent N93-at vettem meg,mert az nem tetszett külsőre,és pl ahhoz képest egyáltalán nincsen benne akkora előrelépés.Pl a prociiis ugyanaz.Sőt optikai zoom nincs is benne
Az,hogy most 2-vel több megapixel van benne,még nem olyan nagy különlegesség szerintem,mint a beépített gps sem.Ilyet eddig is lehetett már kapni magyarországon is telóban,igaz nem ugyanabban a készülékben.3.5G is már egy éve van itthon is.
Egyszerűen csak beleraktak minden jót,többek között ezért számomra is ez a legjobb telefon -
Zoltanfi
senior tag
Csomó olyan teló van, aminek több topicja van és mindkettőbe írnak időnként.
Milyen érdekes, hogy pont az N95-nál lett ez hirtelen a hatóságoknak zavaró?
Mintha vörös posztó lenne az N95, meg akinek ilyen van az is. Ezt nevezem én negatív diszkriminációnak!
Hiába, ez a teló tényleg nagy port kavar..
Nem csoda, hisz eddig nem látott csúcstechnológiát vonultat fel, egyértelműen a legjobb telefon ma a piacon.
Miért nem lehet ennek együtt örülni? Miért fáj ez annyira egyeseknek? -
Pompi
nagyúr
válasz
KITT-NO1 #620 üzenetére
Akkor nézzük sorba:
A fórumozás egyik írott és íratlan alapelve ezen a fórumon az un. gyűjtőtopic rendszer, azaz, hogy az egy témával kapcsolatos dolgok egy topicban vannak. Ez a gyűjtőtopic egy telefonnal kapcsolatban az un. Re:Teszt topic szokott lenni. Persze vannak kivételek, de ez az általános dolog. Persze egy majd' minden telefon esetében megelőzi ezt a bejelentésével és egyéb hírekkel kapcsolatos topic ahol lehet a telefonról beszélni. Jelen esetben is ez történt, de többször többen kérték ill. kifogásolták, hogy miért nem szerepel a topic nevében a típusszáma, de a többség megértette, hogy a teszt megjelenésével lesz ilyen, és a többség a teszt megjelenése után abba a topicba írt. A többség. Ezért is kértem a jelen mondandóm első részének értelmében meg azokat akinek ez nem volt világos, hogy inkább ott beszéljenek a telefonról. Nem tiltottam meg senkinek, hogy ide írjon, sőt ha értelmes dolgoról lenne szó egy szavam se lenne. Viszont egy moderátori kérés ilyen szintü kvázi ''dafke'' semmibevéte nem lehet következményektől mentes.
A moderációval kapcsolatos nemtetszés kinyilvánításának nem ez a megfelelő módja, erre van egy kifejezetten ezzel foglalkozó topic Jogos moderálás címmel [link] - nem nagyon láttam ott semmilyen jelentést...
Viszont a bannolás főleg az ideiglenes nem azt jelenti, hogy egy új névvel regisztrálva folytathatod a fórumozást. Sőt. Idézek az alapelvekből:
egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess.
Ennek értelmében ez a nicked és a Zoliboy nevü nick is végleg kitiltásra kerül. És örülnék neki, hogy ha csak akkor regisztálnál újra, hogy ha felfogod ezeket a dolgokat a többi normálisan fórumozóhoz hasonlóan.
A továbbiakban, mint már említettem nem szeretnék ezzel kapcsolatban itt vitatkozni, megvan ennek a megfelelő helye.
És ugyan a többség megértette még egyszer megkérnék mindenkit, hogy a Nokia N95 telefonnal kapcsolatos kérdésekkel, problémákkal és véleménnyel a továbbiakban ezt a topicok keressék fel:
[Re: Teszt] Nokia N95 - vágyak kontra valóság [link] -
KITT-NO1
csendes tag
[Szerkesztve] -
KITT-NO1
csendes tag
Sziasztok!
Attól függetlenül,hogy van olyan moderátor aki visszaél a moderátori titulusával, nem teheti meg azt, hogy egy létező fórumot akadályozzon. Ezért kérek minden N95-tulajt,érdeklődőt jöjjön át ide erre/ebbe a fórumba. Amúgy is ha jól tudom ez hamarabb megvolt mint a tesztes N95 fórum.
A POMPI-barát negativ-ténykedését viszont jelenteni fogom. Üdvözlet. K.T. -
Zoliboy
tag
Az ember oda ír ahova szeretne. Én pl. most ide.
-
Pompi
nagyúr
Legyetek szívesek az egyszerüség kedvéért lehetőség szerint a ''tesztes'' topikba irjatok a jövőben.
És attól függetlenül, hogy mi minek a topikja egy dolgot elég egy helyen leírni.
Köszönöm. -
Zoliboy
tag
Ez A Fórum teljesen meghalt???
Nokia N95 - a legjobb fotós mobil
Rangos elismerésben részesült a Nokia 5 megapixeles kamerás telefonja.
Az idei esztendőben a Nokia N95 zsebelte be a legjobb mobil fotós készüléknek járó TIPA (Technical Image Press Association) díjat!!!
Mondtam én,hogy a legjobb!!!
[link] -
moland007
tag
[link]
megérkezett -
Zoliboy
tag
Sziasztok! Ma megyek a telóért. Hétvégén irok majd,hogy milyen az új teló. Üdv.
-
bepe79
addikt
En holnap veszek szemugyre egy N95-ot, es kiprobalgatom: bemegyek holnap az O2-hoz (a kirakatukban mar lattam az N95 reklamjat), es megprobalom megfuzni a kiscsajt, hogy had fogdoshassam meg (marmint a telefont
). Nehezito korulmeny, hogy mindezt angolul kell majd megtennem itt kint, de hat ez vele jar.
Ha sikerul, beszamolok nektek!
-
ByB
addikt
Én átvirrasztottam az éjszakát a teszt miatt és még semmi...!?
(Nem azé' mert dolgoztam.)
-
bepe79
addikt
válasz
creatoro #600 üzenetére
A kommenteknel eleg furcsa szovegek vannak:
``xmZ good review,i`am n95 fen but here i see that n73 make better pics from n95 and canon..it`s more sharpen and with more details in actial size.
how you see it ?``
1., `fen` ...
2., better pics from ..
3., actial size
Amugy jo oldal, thx a linket!
Holnap mar jonnek a magyar tesztek is! -
Bdanyy
addikt
jó de tényleg mert akkor akkorra betesszem az ébresztőt
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
válasz
creatoro #597 üzenetére
Nem is akarok ítélkezni egyenlőre az N95 felett, tényleg nagyon vegyes az összkép. Várjunk meg egy hiteles hazai tesztet, ami már nem bétás szoftveres telefont mutat be. De sajnos egyenlőre eléggé úgy tűnik, hogy van még mit javítani a kamerán, ami számomra érthetetlen, hogy manapság miért válik egre természetesebbé, hogy komoly szoftveres hiányosságokkal kerüljön piacra egy telefon és itt most nem az N95-t akarom kiemelni, az SE P990i talán a legszebb példája ennek...?! De ez már nagyon off, sorry!
-
creatoro
csendes tag
nagyon vegyes képek vannak, valószínűleg sok még beta firmware-el készült, illetve kismillió beállítás van, amivel lehet játszadozni... szvsz türelem és hozzáértés kérdése is, hogy mennyire jó az adott fotó. ami biztos, hogy még javítani kell (és gondolom fognak is) a szoftveren bármelyik képet nézed is, illetve telefon létére nincs annyira lemaradva az 5mp-es Sony kamerához képest sem (lásd összehasonlító teszt).
-
ByB
addikt
válasz
Zoltanfi #589 üzenetére
1. Ez nem makró.
2. Nézd meg 100% méretben Photoshopban mennyire zajos.
3. Elég baj lenne ha egy másfél éves 2Mp-nek nem verne oda.
4. Egyenlőre Bog se alélt el a kamerától, mint hiteles hazai...
peace
ui.: Láttam már szép képet N95-tel, ha tényleg azzal készült, akkor nem lesz vele gond. -
Atombalu
senior tag
mit lehet tudni pontosan az n95 net-böngészőjéről ?
minden oldalt meg lehet nyitni ?
vannak bizonyos oldalak, amiket nem hoz be ? -
Sunyi Sanyi
senior tag
Látom mindenki be van már zsongva!
Köztetek én is!
Remélhetőleg a héten vagy a jövő héten már tesztel jelentkezik az oldal.
Vagy majd a nyuszi hozza a N95 tesztet -
Jadro
veterán
Na ennyi kép után azt mondom így már sokkal jobbnak tűnik a dolog. Lehet ezzel használható képeket csinálni. Sokan még mindíg túl sokat várnak egy fizikailag ilyen kis méretű optikától. Nem a megapixel a lényeg. Kezdek gyűjtögetni.
[Szerkesztve] -
bepe79
addikt
Dehogynem. Nem tudom, mit vartok tole.. Olyan kepet csinaljon, mint egy csucs digit gep 15x optikai zoom-al + hatalmas objektivvel? Mert olyat sohasem fog, viszont telefon kategoriaban nemhogy megallja a helyet, hanem igenis jo kepet csinal. Megneztem a lentebb linkelteket, semmifele problema nincsen veluk. Es ha ezen meg finomitanak is firmware / software-el, akkor tenyleg istencsaszar lesz!
-
Ck.
addikt
Hát bármennyire is elégedettek vagytok ezekkel a képekkel, én továbbra is fenntartom a véleményem, ugynanis ezek egyáltalán nem jó képek.
Az N73 lazán, csuklóból veri minőségben ezeket a fotókat (még). -
creatoro
csendes tag
további fotók (és videó, ami igencsak tetszetős) az N95-el:
[link]
(nekem csak Internet Explorer-ben ment, FireFox-ban nem)
[Szerkesztve] -
Forchalad
tag
Még mindig nem válaszolt senki...amerikában már ''rég'' lehet kapni nem?
-
Zoliboy
tag
Szerintem is nagyon jó képeket készít.
Jó kis teló lesz.
-
bepe79
addikt
Szornyu kep a fejetek lagya!
En meg ilyen jo kepeket mobiltol nem nagyon lattam. Aki szerint szornyu kepek ezek, az nezze meg, hogy milyeneket csinal egy 6230 vagy egy K500. Na azok a szornyu kepek, nem pedig amit az N95 produkal. Ha beta software-el ilyeneket csinal az N95, akkor bele se merek gondolni, hogy milyeneket fog tudni egy normalis, jobb szofttal.
-
Ck.
addikt
válasz
Atombalu #574 üzenetére
Tudom, ismerem. De arra még várhatunk néhány újabb fw erejéig...
Egyébként én ezt valószínű lehet, hogy kihagyom, nekem a GPS-nél úgyis fontosabb a jobb kamera és a tábla kialakítás, tehát lehet, hogy kivárom a nyár vége környékén (remélhetőleg) megjelenő N73-utódot.
[Szerkesztve] -
creatoro
csendes tag
kamera teszt képekkel, egy Sony DSC-W12 (5.1 MP) masinával összehasonlítva:
[link] -
creatoro
csendes tag
rakat új kép:
[link] -
Atombalu
senior tag
Mondom, hip hop le fog menni 1 honap alatt sufniban 160-ra biztosan ! Júniusra 150 és talán alá is
-
Dare2Live
félisten
Már a 2mpeles k750 is egy üverkamu, a 6éves 1mpeles nemtulnagy fotomaraka HPm pl nevetve sokkal szebb képeket csinál.
Amíg viszont az emberekbe a foto minősége = mp el adddig jön az uj nokia 5mpellel jujujj 2.5*jobb mint a k750. meg jön az uj sonye 5mp 2.5*jobb lesz mint a k750i. Pedig nem. De a hülye népnek ez kell. ezt kapja.
Megnéztem a képeket, az első soft frissitéssel az N95 vszeg jobb képeket fog készíteni mint az eddigi fotosetalon monóbiltelefonok. mennyivel? hajszálnyival. lassan már hozzák egy 5-6éves komapkt képminőségét. ennyi.
[Szerkesztve] -
Forchalad
tag
Hali!
A telefont az amcsiknál már lehet kapni nem? -
Zoliboy
tag
Hali! Másik információ!!! Most beszéltem a haverommal aki a Nokia-nál dolgozik és azt mondta,hogy április végére már náluk is lehet majd kapni 190.000Ft-os áron.
-
Atombalu
senior tag
Itt [link] 193.000,-
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Remélem az elkövetkezendő hetekben megint lesz egy fotó teszt régi és új belépőkkel.
És hátha addigra SE is kiteríti lapjait ebben a lineban. Gondolok itt a K850i-re. -
Atombalu
senior tag
hát szomorúan látom, h nem jött reggelre teszt
szerintem ma kapták meg a telót és a héten tesztelik és talán jöv hétfőre meglesz -
Zoliboy
tag
Úgy látom éjszaka jobban pörög ez a fórum.
-
ByB
addikt
válasz
Zoltanfi #544 üzenetére
Nem akarok, se flamelni, se offolni, de mégis meg kell tennem az ''igazság'' kedvéért! Az általad linkelt fotók borzasztóan gyengék egy 5 Mp-es optikához képest! Remélhetőleg a Nokia nem követi el az N93 hibáját még egyszer, ugyanis mit sem számítanak a megapixelek egy jó képfeldolgozóü szoftver nélkül! Ami pedig az 50% képnézegetést illeti, jót mosolyogtam: ha egy kép valódi minőségére vagy kíváncsi akkor a minimum, hogy Photoshopban nézed meg 100%-os méretben, ugyanis 50% mellett mit sem ér az 5 Mp...
ui.: Ajánlom megnézni ezeket a képeket, amike egy ''szutyok'' kis 2 Mp-es W800i-vel készültek - [link] - [link] - [link] -
Arckahan
csendes tag
válasz
Zoltanfi #551 üzenetére
azt hogy ''free''?
hol készült a kép, asszem megyek kirándulni
egyébként meg k800asom van, és semmi zaj nincs a képeken, csak be kell tudni állítani, meg friss szoftver kell rá, ennyi
n95ös képek meg szörnyűek, mondjuk egy 7650eshez képest evolúció, de egy CCD kamerától mást vártam, akarom mondani egy CCD kamerához jó szoftvert vártam, mert ezzel már alázni lehetne az alsó kategóriás digitgépeket ( < 50.000 )
[Szerkesztve] -
Zoltanfi
senior tag
Az N73 is természetesen, csak az néha össze vissza szinezi a képeket, de gondolom ezt javították az új szoftban..
Ha megfigyeled mondjuk ugyanolyan optika van az N95-be is, mint az N73-ba.. És ezek a fotók még mind a protókkal készültek, szóval még van tartalék az N95-ben.. Az N73-nál jobb lesz szerintem. -
Ck.
addikt
válasz
Zoltanfi #546 üzenetére
És és még az N73. Ugyanis a mostani firmware-ekkel már egyértelműen az élmezőnybe került a kamerájával.
Jelenleg abszolút felülmúlja az N95 képminőségét, és sztem nem is véletlen, hiszen az N95 nem a kamera-funkciókra lett külön kihegyezve (hanem egy all in one teló), az igazi 5 MP-es áttörést majd az N73 utódja fogja jelenteni.
[Szerkesztve] -
Zoltanfi
senior tag
válasz
#53246592 #545 üzenetére
Majd ha lesz 5 megapixeles monitorod, akkor jogosnak érzem majd a bosszankodásod..
Mindenesetre 1280×960-ba (teljes kijelzőn) nézegetni teljesen jók és ez a korábbi telókról nem mondható el. A k800 még ekkora felbontáson is látható képzajjal rendelkezik és a sarkai homályosak, talán a d900 ami hasonló minőséget produkál a ma kapható európai modellek közül. -
Thom!
veterán
viszont azt vettem észre az optika nem megfelelő minőségű fotót csinál ahhoz képest h 5MP, jó lenne vmi új szoft hozzá
-
ByB
addikt
Amíg csak itt-ott kapható, annyit kérnek, amennyit nem szégyelnek érte... Hidd el, így is, úgy is elkapkodják!!! Akinek van pénze, számomra ez pazarlás, 150k-nál többet nem ér ez a telefon!
ui.: Ha van az XXL-nél, akkor a Mobilaréna lehet megörvendeztet minket hétfőn egy teszttel!!! -
Bdanyy
addikt
Jobb is,hogy eltűntek azok.
xxlgsm-nél elviekben már kapható,219000 ért -
bepe79
addikt
Jol latom, hogy itt par post eltunt? A reklamozos, meg a flameelos, stb. Valamelyik moderator takaritott.
-
Bdanyy
addikt
Szingapúrban már kapható,úgyhogy hamarosan tesztek lesznek
-
creatoro
csendes tag
Zenei teszt:
[link] -
ByB
addikt
Nokia N95 reklám - [link] - kötelező, über killer!!! Hangosan nevetős szerintem...
(kis angol tudás és idő kell a végignézéséhez) -
Bdanyy
addikt
http://www.mobiletoday.co.uk/content/15976.asp?men=2&sub=3
-
creatoro
csendes tag
GPS teszt:
[link] -
bepe79
addikt
válasz
Atombalu #521 üzenetére
Nem tudom, merthogy en Angliaban elek.
(Skegness, Lincolnshire, United-Kingdom)
Itt ma kifejezetten jo ido volt, az a nap ajandek, mikor nincs itt viharos szel.
A pences = penny, tehat egy 10 meg egy 50 pennys van a kepen, ebbol gondoltam.
ON: a telefon nekem is nagyon bejon, az ara mar kevesbbe. A GPS sokat dob az en szememben, megha 2-4 percig all is fel, legalabb van. Es kezi / seta kozbeni navigaciohoz ezek szerint meg jobb is, mint egy kimondottan GPS-es PDA, vagy GPS. Na mindegy, en is kivancsian varom a tobbi tesztet. -
Atombalu
senior tag
Mutogatta nekem, de mivel nem volt még symbianom nem tudtam megallapitani a helyzet valódiságát
-
Newyorker
addikt
április eleje a megjelenés?
-
Bdanyy
addikt
Reméljük,hogy ez a kép nem fake:
-
bepe79
addikt
Sziasztok!
Talaltam meg egy jobb, es atfogobb tesztet. Remelem, meg nem volt linkelve, mert megmarom magam.
[link]
Itt mar a GPS-t is tesztelik (nekem pont jol jon az angol GPS teszt, mert itt lakom Angliaban) Tehat:
``The GPS functionality is the major addition to the N95 and marks a step forward for convergence. The onboard software is the key to this. The new Maps application allows you to browse around maps (which are downloaded onto your device over the air) in 2D or 3D and do route planning. The map coverage varies by country, but many places are covered down to street level. The software includes the ability to find addresses and location by street name, location and postcode. The onboard GPS allows you to jump to your current location and track yourself as you go. Automatic turn by turn voice instructions are a premium service that can be upgraded to from the handset (other premium services include city guides), but basic route planning and tracking (i.e. manually stepping through the route) are free.``
Ezenkivul minden masra is reszletesen kiternek, ajanlom mindenkinek a figyelmebe!
Udv: Bepe -
bepe79
addikt
válasz
#53246592 #510 üzenetére
Ezek szerint ugyanolyan mechanizmus alapjan kereste ki azt az oldalt, mint ahogyan en is: beirta a google-be a `Nokia 95 test`-et, es a kiadott oldalak kozul az ertelmesebbeket vette szemugyre, amiben normalis teszt is szerepelt. Igy jott ki az en elso tesztem, amit be is raktam ide, meg igy talaltam (talaltuk) meg ezt is.
-
bepe79
addikt
Talaltam meg egy Nokia N95 tesztet: [link]
Az ertekelesnel:
Design 5/5
Battery 3/5
Features 5/5
Use 5/5
Total 94% (Pre Release Rating)
mindenbol maximumot kapott, csak az akksit huztak le.
``(UPDATE: The battery drain is caused by the GPS. On using my same 3 USIM and not going anywhere near GPS I have had 3 days use )`` -
Bdanyy
addikt
Én úgy tudom,hogy lesz valamikor iGo Symbian is.
Kocsiban úgysem számít annyira,hogy mennyit eszik az akksiból a navigáció,mert úgyis rádugod a töltőre -
ByB
addikt
A mondat végét is érdemes lett volna idézni: ''...illetve balesetveszélyessé.''
A mobilok között kimagasló a kijelzője, ezt elfogadom, bevallom, hogy ilyen kis kijelzővel még nem navigáltam, jelenesetben nem is a hazai körülményekről beszélnék, mert nálunk, ahogy rumos14 is írja, a szoftverrel lesznek a legfőbb gondok, de: elég sokat foglalkoztam tanulmányi és hobbi szinten is ergonómiával ahhoz, hogy a balesetveszélyességet tipp szinten megítélhessem. Elfogadom, hogy a hang nagyon sokat tud segíteni, de a képet nem képes kiváltani és ahhoz ez a kijelző kevés, hogy zsúfolt forgalomban, egy-egy pillanatra lenézve rá, azonosítani tudd a kellő infókat!
Félreértés ne essék, én nem kívánom a telefon vesztét, nem akarom lehúzni! Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igazam és se a kijelzővel, se a szoftverrel nem lennének gondok! + Ha az akksi is jól vizsgázna én beneveznék egyre!TESZTET IDE
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
-
Jadro
veterán
HSDPA -val milyen sebességet tud a telefon?
-
Pompi
nagyúr
''2.6 inch-es a kijelző (Mio C310 kijelzője 3.5 inch-es), ez autóban szinte használhatatlanná teszi''
Próbáltál már ekkora kijelzővel navigálni?
Én N70-nel és jelenleg N80-nal is navigáltam már, ezeknek még kisebb kijelzőjük van. A cím beírásánál oda kell figyelni, utána a hang tökéletesen elnavigál, annyira pedig látni még ezeken is kijelzőt amennyire kell.
A másik pedig, hogy meglehet, hogy a PDA-k tekintetében 3.5 inch az átlagos, de azért van pár darab, ami beépített GPS modullal rendelkezik - tehát vélhetően navigálásra szánták - és mégis kisebb - az N95-höz hasonló méretü - a kijelzője, pl: Mio 610 2.7'' [link], Acer C530 2.8'' [link] - tehát azért annyira nem lesz használhatatlan.
És azt se felejtsük el, hogy telefonok között azért a 2.6'' jelenleg átlagon felülinek számít. -
Pompi
nagyúr
Nem nyitjuk ki a linkelt topicot. Csak azt tudom újra leírni amit ott is megtettem, vagyis, hogy lesz Re:Teszt jellegü topicja a telefonnak addig pedig telejesen felesleges még egy mostmár 3. topic ami erről a telefonról szól. Aki akar ide talál így is - ahogy a hozzászólások száma mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest