- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
A mondat végét is érdemes lett volna idézni: ''...illetve balesetveszélyessé.''
A mobilok között kimagasló a kijelzője, ezt elfogadom, bevallom, hogy ilyen kis kijelzővel még nem navigáltam, jelenesetben nem is a hazai körülményekről beszélnék, mert nálunk, ahogy rumos14 is írja, a szoftverrel lesznek a legfőbb gondok, de: elég sokat foglalkoztam tanulmányi és hobbi szinten is ergonómiával ahhoz, hogy a balesetveszélyességet tipp szinten megítélhessem. Elfogadom, hogy a hang nagyon sokat tud segíteni, de a képet nem képes kiváltani és ahhoz ez a kijelző kevés, hogy zsúfolt forgalomban, egy-egy pillanatra lenézve rá, azonosítani tudd a kellő infókat!
Félreértés ne essék, én nem kívánom a telefon vesztét, nem akarom lehúzni! Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igazam és se a kijelzővel, se a szoftverrel nem lennének gondok! + Ha az akksi is jól vizsgázna én beneveznék egyre!TESZTET IDE
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
-
ByB
addikt
Még jóval az általad linkelt hozzászólás előtt - [link] - múlt októberben jött szóba a Navicore, ami akkor még baromi drága volt és idehaza rossz lefedettséggel bírt.
Azóta változott a helyzet, lett Smart2go, ami ugyan olcsóbb, de kérdés a lefedettség. Én már arra reagáltam, hogy korrekt áron van, de valami miatt nem kapcsoltam össze az N95-tel... -
Mikrobi
csendes tag
Nem mondtam, hogy felháborító. Csak éppen beetetés, hogy ingyen van a térkép, de pénzért van a navigáció. Ez utóbbit ugyanis elfelejtették kihangsúlyozni. Még a tavalyi mobilshow-s kerekasztalbeszélgetésen is azt mondták, hogy csak a hangos navigáció lesz pénzért. Úgy reméltem, hogy a kanyarokat ki fogja írni, csak nem mondja be egy kellemes női hang.
Egyébként éppen lehetne ingyen is, azt hiszem, nem a szoftverfejlesztés olyan baromi drága, hanem a térképek állandó aktualizálása. De ezt is egyre inkább azok fogják finanszírozni, akik szeretnék, hogy az éttermük, benzinkútjuk, stb. POI-ként megjelenjen a térképeken. Vagyis a GPS-alapú navigációt is reklámok fogják eltartani. És ez így van rendjén.
Viszont ha telefon 150 rongyba fog kerülni (vagy még többe?), a kijelzője nem túl nagy, az autóban kicsit nehézkesen látja a műholdakat, külön kell letölteni a térképeket hozzá PC-re és áttölteni kábelen, vagy bluetoothon a telefonra (vagy marha drágán hálózaton letölteni közvetlenül a telefonra) és még külön pénzt kell fizetni a navigációért, akkor már inkább veszek egy egyszerűbb telefont, navigációra meg egy egyszerűbb célhardvert nagy képernyővel, hangos navigációval, hozzáadott térképekkel.
Egyébként a Navicore-t már megvette a Nokia. Vagy ha úgy tetszik, a Navicore-t épp a Nokia vette meg... -
kissbp
tag
persze, hogy nincsenek, bocs elírtam. ami az állításomat illeti, az rám vinatkizott, tehát nekem nem kell. az más dolog hogy szerintem neked se kell, mert egy 6MP es gép olyan képet csinál ami A3-as méretben is tökéletes. az én kis laptopomnak nincs sajna ekkora kijelzője....
ja és bocs hogy nem annyira a témába vágott
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
az jo mert a honlapon ez van:
Great Britain, Belgium, The Netherlands, Luxembourg, Sweden, Norway, Denmark, Finland, France, Germany, Austria, Switzerland, Italy, Spain, Portugal, Andorra
Coverage:
Great Britain, Belgium, The Netherlands, Luxembourg, Sweden, Norway, Denmark, Finland, France, Germany, Austria, Switzerland, Italy, Spain, Portugal, Andorra
Akkor frissithetnekbar most nekem majd Szlovenia kene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest