Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
En holnap veszek szemugyre egy N95-ot, es kiprobalgatom: bemegyek holnap az O2-hoz (a kirakatukban mar lattam az N95 reklamjat), es megprobalom megfuzni a kiscsajt, hogy had fogdoshassam meg (marmint a telefont
). Nehezito korulmeny, hogy mindezt angolul kell majd megtennem itt kint, de hat ez vele jar.
Ha sikerul, beszamolok nektek!
-
bepe79
addikt
válasz
creatoro #600 üzenetére
A kommenteknel eleg furcsa szovegek vannak:
``xmZ good review,i`am n95 fen but here i see that n73 make better pics from n95 and canon..it`s more sharpen and with more details in actial size.
how you see it ?``
1., `fen` ...
2., better pics from ..
3., actial size
Amugy jo oldal, thx a linket!
Holnap mar jonnek a magyar tesztek is! -
bepe79
addikt
Dehogynem. Nem tudom, mit vartok tole.. Olyan kepet csinaljon, mint egy csucs digit gep 15x optikai zoom-al + hatalmas objektivvel? Mert olyat sohasem fog, viszont telefon kategoriaban nemhogy megallja a helyet, hanem igenis jo kepet csinal. Megneztem a lentebb linkelteket, semmifele problema nincsen veluk. Es ha ezen meg finomitanak is firmware / software-el, akkor tenyleg istencsaszar lesz!
-
bepe79
addikt
Szornyu kep a fejetek lagya!
En meg ilyen jo kepeket mobiltol nem nagyon lattam. Aki szerint szornyu kepek ezek, az nezze meg, hogy milyeneket csinal egy 6230 vagy egy K500. Na azok a szornyu kepek, nem pedig amit az N95 produkal. Ha beta software-el ilyeneket csinal az N95, akkor bele se merek gondolni, hogy milyeneket fog tudni egy normalis, jobb szofttal.
-
bepe79
addikt
Jol latom, hogy itt par post eltunt? A reklamozos, meg a flameelos, stb. Valamelyik moderator takaritott.
-
bepe79
addikt
válasz
Atombalu #521 üzenetére
Nem tudom, merthogy en Angliaban elek.
(Skegness, Lincolnshire, United-Kingdom)
Itt ma kifejezetten jo ido volt, az a nap ajandek, mikor nincs itt viharos szel.
A pences = penny, tehat egy 10 meg egy 50 pennys van a kepen, ebbol gondoltam.
ON: a telefon nekem is nagyon bejon, az ara mar kevesbbe. A GPS sokat dob az en szememben, megha 2-4 percig all is fel, legalabb van. Es kezi / seta kozbeni navigaciohoz ezek szerint meg jobb is, mint egy kimondottan GPS-es PDA, vagy GPS. Na mindegy, en is kivancsian varom a tobbi tesztet. -
bepe79
addikt
Sziasztok!
Talaltam meg egy jobb, es atfogobb tesztet. Remelem, meg nem volt linkelve, mert megmarom magam.
[link]
Itt mar a GPS-t is tesztelik (nekem pont jol jon az angol GPS teszt, mert itt lakom Angliaban) Tehat:
``The GPS functionality is the major addition to the N95 and marks a step forward for convergence. The onboard software is the key to this. The new Maps application allows you to browse around maps (which are downloaded onto your device over the air) in 2D or 3D and do route planning. The map coverage varies by country, but many places are covered down to street level. The software includes the ability to find addresses and location by street name, location and postcode. The onboard GPS allows you to jump to your current location and track yourself as you go. Automatic turn by turn voice instructions are a premium service that can be upgraded to from the handset (other premium services include city guides), but basic route planning and tracking (i.e. manually stepping through the route) are free.``
Ezenkivul minden masra is reszletesen kiternek, ajanlom mindenkinek a figyelmebe!
Udv: Bepe -
bepe79
addikt
válasz
#53246592 #510 üzenetére
Ezek szerint ugyanolyan mechanizmus alapjan kereste ki azt az oldalt, mint ahogyan en is: beirta a google-be a `Nokia 95 test`-et, es a kiadott oldalak kozul az ertelmesebbeket vette szemugyre, amiben normalis teszt is szerepelt. Igy jott ki az en elso tesztem, amit be is raktam ide, meg igy talaltam (talaltuk) meg ezt is.
-
bepe79
addikt
Talaltam meg egy Nokia N95 tesztet: [link]
Az ertekelesnel:
Design 5/5
Battery 3/5
Features 5/5
Use 5/5
Total 94% (Pre Release Rating)
mindenbol maximumot kapott, csak az akksit huztak le.
``(UPDATE: The battery drain is caused by the GPS. On using my same 3 USIM and not going anywhere near GPS I have had 3 days use )`` -
bepe79
addikt
OFF: Nem lehetne a topikot atnevezni valami olyanna, hogy benne legyen a `Nokia N95` ?
ON: Itt: [link] talaltam egy magyar nyelvu, uj (tegnapi) tesztet az N95-rol:
``A Nokia elkezdte GPS-es multimédiás telefonja szállítását. Szakértők szerint a készülék GPS-modulja csalódást okozhat.
A kártyafüggetlenül 550 euróba (138 ezer forint) kerülő telefon elsőként az európai és az ázsiai piacon jelenik meg. A készüléket tavaly szeptemberben New Yorkban jelentette be a Nokia, és mindenkit meglepett, hogy a finn gyártó GPS-modult is épített multimédiás telefonjába. Szakértők szerint a készülék GPS modulja nem a legerősebb, mivel azt mélyen a telefon belsejébe építették. Noha a piacon több GPS-es készülék van már, a Nokia az első nagy mobilgyártó, amely ezt a funkciót beépíti egyik telefonjába. A GPS a Nokia 6110 Navigatorban és az E-90 Kommunikátorban is megtalálható.
Chris Jones, a Canalys.com brit szakértője szerint az N95-nek hosszasabb ideig tart majd kijelezni, hol is van éppen a felhasználó, mert a GPS modul nem kívül van, hanem a készülék belsejében. Ha valaki egy metrólejáratot szeretne megtalálni, akkor másodpercek alatt akarja megtudni, merre forduljon, nem pedig percek alatt - mondja a szakértő. Az igazsághoz tartozik, hogy a készülék egy nem végleges változatát tesztelő testvérlapunk, a PC World munkatársa nem jelezte az elemző által leírt jelenséget.
A telefon 5 megapixeles kameráját Carl Zeiss optikával szerelték fel. A készülék rendelkezik TV-kimenettel, támogatja a Universal Plug and Play (UpnP) technológiát, és WLAN hálózatokra is rákapcsolható, tehát Skype-telefonként is lehet használni. A telefon egyébként a 3,5 G-nek becézett HSDPA hálózatokon használható, az internetezés így akár tízszer gyorsabb, mint a 3G hálózatokon. A telefon kijelzője 2,6 hüvelykes QVGA, beépített sztereó hangszóróihoz szabványos, 3,5 mm-es jackbemenet, mikroSD-kártya bemenet és miniUSB-csatlakozó társul.
A képernyő alatti billentyűzetet két irányban lehet eltolni. Az egyik irányban a telefon hagyományos billentyűzete tűnik fel, a másik irányban négy gomb, melyekre a zenék vagy a videók lejátszásához és megállításához van szükség.``
Forras: computerworld.hu
Udv: Bepe -
bepe79
addikt
En az UK-ban elek, ezert nekem Lincolnshire es kornyekerol kene terkep.
Mondjuk ez meg odebb van, mert meg N95-om sincs. Meg ahogy a 400-500 fontos arat nezem, egy ideig nem is lesz.
-
bepe79
addikt
Az N95 GPS-ehez WAP szukseges? Milyen lefedettseg van az alap GPS software-ben?
-
bepe79
addikt
http://www.amazon.co.uk/Nokia-N95-Free-Mobile-Phone/dp/B000OGT1SM/ref=pd_bbs_sr_1/202-9629559-0625462?ie=UTF8&s=electronics&qid=1174724909&sr=8-1
£520.92
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest