- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Én átvirrasztottam az éjszakát a teszt miatt és még semmi...!?
(Nem azé' mert dolgoztam.)
-
ByB
addikt
válasz
creatoro #597 üzenetére
Nem is akarok ítélkezni egyenlőre az N95 felett, tényleg nagyon vegyes az összkép. Várjunk meg egy hiteles hazai tesztet, ami már nem bétás szoftveres telefont mutat be. De sajnos egyenlőre eléggé úgy tűnik, hogy van még mit javítani a kamerán, ami számomra érthetetlen, hogy manapság miért válik egre természetesebbé, hogy komoly szoftveres hiányosságokkal kerüljön piacra egy telefon és itt most nem az N95-t akarom kiemelni, az SE P990i talán a legszebb példája ennek...?! De ez már nagyon off, sorry!
-
ByB
addikt
válasz
Zoltanfi #589 üzenetére
1. Ez nem makró.
2. Nézd meg 100% méretben Photoshopban mennyire zajos.
3. Elég baj lenne ha egy másfél éves 2Mp-nek nem verne oda.
4. Egyenlőre Bog se alélt el a kamerától, mint hiteles hazai...
peace
ui.: Láttam már szép képet N95-tel, ha tényleg azzal készült, akkor nem lesz vele gond. -
ByB
addikt
válasz
Zoltanfi #544 üzenetére
Nem akarok, se flamelni, se offolni, de mégis meg kell tennem az ''igazság'' kedvéért! Az általad linkelt fotók borzasztóan gyengék egy 5 Mp-es optikához képest! Remélhetőleg a Nokia nem követi el az N93 hibáját még egyszer, ugyanis mit sem számítanak a megapixelek egy jó képfeldolgozóü szoftver nélkül! Ami pedig az 50% képnézegetést illeti, jót mosolyogtam: ha egy kép valódi minőségére vagy kíváncsi akkor a minimum, hogy Photoshopban nézed meg 100%-os méretben, ugyanis 50% mellett mit sem ér az 5 Mp...
ui.: Ajánlom megnézni ezeket a képeket, amike egy ''szutyok'' kis 2 Mp-es W800i-vel készültek - [link] - [link] - [link] -
ByB
addikt
Amíg csak itt-ott kapható, annyit kérnek, amennyit nem szégyelnek érte... Hidd el, így is, úgy is elkapkodják!!! Akinek van pénze, számomra ez pazarlás, 150k-nál többet nem ér ez a telefon!
ui.: Ha van az XXL-nél, akkor a Mobilaréna lehet megörvendeztet minket hétfőn egy teszttel!!! -
ByB
addikt
Nokia N95 reklám - [link] - kötelező, über killer!!! Hangosan nevetős szerintem...
(kis angol tudás és idő kell a végignézéséhez) -
ByB
addikt
A mondat végét is érdemes lett volna idézni: ''...illetve balesetveszélyessé.''
A mobilok között kimagasló a kijelzője, ezt elfogadom, bevallom, hogy ilyen kis kijelzővel még nem navigáltam, jelenesetben nem is a hazai körülményekről beszélnék, mert nálunk, ahogy rumos14 is írja, a szoftverrel lesznek a legfőbb gondok, de: elég sokat foglalkoztam tanulmányi és hobbi szinten is ergonómiával ahhoz, hogy a balesetveszélyességet tipp szinten megítélhessem. Elfogadom, hogy a hang nagyon sokat tud segíteni, de a képet nem képes kiváltani és ahhoz ez a kijelző kevés, hogy zsúfolt forgalomban, egy-egy pillanatra lenézve rá, azonosítani tudd a kellő infókat!
Félreértés ne essék, én nem kívánom a telefon vesztét, nem akarom lehúzni! Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igazam és se a kijelzővel, se a szoftverrel nem lennének gondok! + Ha az akksi is jól vizsgázna én beneveznék egyre!TESZTET IDE
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
2.6 inch-es a kijelző (Mio C310 kijelzője 3.5 inch-es), ez autóban szinte használhatatlanná teszi, illetve balesetveszélyessé. A navigációra vágyók viszonylag kis százalékának ad tökéletes megoldást az N95, idehaza (lefedettség miatt) főleg nem kelhet versenyre az iGO-val. Jó móka, hogy telefonba van integrálva, nem kis technikai bravúr, de a használhatósága számomra kérdéses... Tesztet, tesztet és meglátjuk!
-
ByB
addikt
Anno én is javasoltam, de sajnos [Re: Hír] topik nem nevezhető át, érdemes lenne újra kinyitni az N95 topikot - [link] - és átköltözni oda.
Ami pedig a navigációt illeti, probléma még a kijelző mérete is, mert nyugodt körülmények között még kibogarássza az ember az infókat, de utcán zsufiban, netán autóban, elkélne egy nagyobb kijelző... -
ByB
addikt
Még jóval az általad linkelt hozzászólás előtt - [link] - múlt októberben jött szóba a Navicore, ami akkor még baromi drága volt és idehaza rossz lefedettséggel bírt.
Azóta változott a helyzet, lett Smart2go, ami ugyan olcsóbb, de kérdés a lefedettség. Én már arra reagáltam, hogy korrekt áron van, de valami miatt nem kapcsoltam össze az N95-tel... -
ByB
addikt
Köszönöm a térképes infókat, én még anno lemaradtam valamilyen elég költséges fizetős megoldásnál... 10 megába elvileg sok minden belefér, de ha Ausztria 46 megájával hasonlítjuk össze, akkor már nem olyan rózsás a helyzet!
Bár számomra amúgy is kérdés, hogy a Nokia kiknek is szánja pontosan az N95 navigációs megoldását? Meglátjuk, amint lesz hazai teszt...
-
ByB
addikt
válasz
Atombalu #448 üzenetére
''iszonyat penzeket fognak bukni akik az elso honapban megveszik'' - Jogos, jelenesetben a túlzott várakozás miatt, valószínűleg még magasabb lesz a beugróár, nem is beszélve, az első szériás telefonok néha bosszantó, de sosem mellőzött hibáiról! Aki teheti és okosan gondolkodik, vár pár hónapot, ez a telefon még 2007 decemberében is topkategóriás lesz a maga nemében, de valószínűleg már a nyár beköszönte előtt normalizálódik az ára!
-
ByB
addikt
Azon azért ne csodálkozz, hogy épületben (SYMA csarnok) nem müxik a navigáció és bár én is láttam N95-t autóban használni, nem is olyan régen, talán a Youtube-n, de én semmiféleképpen nem ajánlanám! Ha minőségi navigációra van szükséged és nem akarsz sokat fizetni érte, akkor:
Mio C310 - [link]
Mio C510 - [link]
Mio C710 - [link]
Ezekkel élvezet a navigáció, korrekt térképekkel idehaza és egész Európában, az N95 navigációban ehhez képest csak egy mosoly! Nagyon jó telefon, de nem ezért...
mod.: Az N95 által használt itthoni térkép, ha jól tudom Bp. kivételével, egyenlőre minimális! -
ByB
addikt
Én a márkakereskedésekre, illetve az Electroworld szintű boltokra gondoltam, biztos máshol meg lehet majd olcsóbban is kapni...
K800i szerintem 100k körül nyitott, de például a W900i jóval magasabb áron. Azt mondom felesleges találgatni, úgy is kiderül, ha itt lesz az ideje! Offot befejeztem, sorry!
-
ByB
addikt
Azt a listát már láttam én is, de túl sok érdekességet nem tartalmaz! Az SE nem akarja szerintem az N95-t megszorongatni vele, főleg nem akar okostelefont a júzer kezébe adni, de meglátjuk!
Amúgy jogos, az N95 viszonylag kicsi lett a tudásához képest, viszont a 150 vs. 100k felejtős...
Szerintem mindkét oldalon, minimum +30k lesz a debütálás időszakában!
-
ByB
addikt
válasz
Viktor0610 #250 üzenetére
''Persze a keresőbe beírva eljutunk abba a topikba, amiből idejut az ember, nade mégiscsak...'' - ezt a Pompi által zárt topikra értettem! Amúgy jó lenne, ha nem lenne több topikja, hanem ez és kész!
De megértem, hogy ''[Re...''-vel kezdődő topik nem nevezhető át!
-
ByB
addikt
Ajánlanék egy topik cím módosítást, amibe szerepel az ''N95'' szócska!
(Persze a keresőbe beírva eljutunk abba a topikba, amiből idejut az ember, nade mégiscsak...)
-
ByB
addikt
válasz
DaviD202 #229 üzenetére
Valószínűleg azért is döntöttek többek között az okostelefonok árainak csökkentése mellett, hogy ne kelljen azt mondani a N95-re, hogy negyed millióba kerül!
Az 550 euro jelenleg 145.000 forintot jelent, de szerintem 170-180k nyitóár alatt nem lesz elérhető a telefon! (Természetesen nem a hivatalos ''500%''-os haszonnal dolgozó Nokia szalonokra gondolok!)
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Elképzelhetőnek tartjátok az IGO-val való kompatibilitást, vagy csak és kizárólag Navicore (kicsit rosszul áll az itthoni lefedettség - [link]
) kompatibilis lesz a készülék?
-
ByB
addikt
Sajnos a megjelenés a Nokia hivatalos honlapja szerint 2007 Q2!!!
Túl korán fedték fel, és ha belekalkuláljuk a mai telefonokra jellemző ''kötelező csúszást'', valószínűleg már nem lesz annyira különleges! Mindenesetre én várok rá!
-
ByB
addikt
Kész, ennyi! Nekem kell egy ilyen telefon, most, máris, azonnal!
Csak ne húzzák el a kiadást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest