Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Zoltanfi #626 üzenetére
Neked (nektek) azt hiszem teljesen elvette az eszeteket ez a telefon.
Teljesen normálisan és érthetően leírtam az okokat. Nem ez az első és nem is az utolsó alkalom, hogy arra kérem a tisztelt társaságot, hogy másik topikban folytassák az értekezést egy-egy telefonról, megtettem már másik topikban is - értettek is belőle.
De ezek szerint nektek jó, hogy egy adott téma kétfelé oszlik, így ha valaki utána akar nézni valaminek akkor azt két párhuzamosan futó topikban kell megtennie.
Érdekes, hogy ebben az esetben értettetek a szóból: [link], de tudod mit hozzátok fel ezt is és írkáljatok oda is nyugodtan, hisz az is erről a telefonról szól!
Katasztrófa amit eme telefon kapcsán a fórumon műveltek. Egészségetekre. -
Bdanyy
addikt
válasz
Zoltanfi #626 üzenetére
Tényleg abszolút nem kötekedésből mondom,meg nekem is ilyen van,de ez miért csúcstechnológia?Személy szerint én azért vártam rá,és nem a 2006 nyarán megjelent N93-at vettem meg,mert az nem tetszett külsőre,és pl ahhoz képest egyáltalán nincsen benne akkora előrelépés.Pl a prociiis ugyanaz.Sőt optikai zoom nincs is benne
Az,hogy most 2-vel több megapixel van benne,még nem olyan nagy különlegesség szerintem,mint a beépített gps sem.Ilyet eddig is lehetett már kapni magyarországon is telóban,igaz nem ugyanabban a készülékben.3.5G is már egy éve van itthon is.
Egyszerűen csak beleraktak minden jót,többek között ezért számomra is ez a legjobb telefon -
ByB
addikt
válasz
Zoltanfi #589 üzenetére
1. Ez nem makró.
2. Nézd meg 100% méretben Photoshopban mennyire zajos.
3. Elég baj lenne ha egy másfél éves 2Mp-nek nem verne oda.
4. Egyenlőre Bog se alélt el a kamerától, mint hiteles hazai...
peace
ui.: Láttam már szép képet N95-tel, ha tényleg azzal készült, akkor nem lesz vele gond. -
ByB
addikt
válasz
Zoltanfi #544 üzenetére
Nem akarok, se flamelni, se offolni, de mégis meg kell tennem az ''igazság'' kedvéért! Az általad linkelt fotók borzasztóan gyengék egy 5 Mp-es optikához képest! Remélhetőleg a Nokia nem követi el az N93 hibáját még egyszer, ugyanis mit sem számítanak a megapixelek egy jó képfeldolgozóü szoftver nélkül! Ami pedig az 50% képnézegetést illeti, jót mosolyogtam: ha egy kép valódi minőségére vagy kíváncsi akkor a minimum, hogy Photoshopban nézed meg 100%-os méretben, ugyanis 50% mellett mit sem ér az 5 Mp...
ui.: Ajánlom megnézni ezeket a képeket, amike egy ''szutyok'' kis 2 Mp-es W800i-vel készültek - [link] - [link] - [link] -
Arckahan
csendes tag
válasz
Zoltanfi #551 üzenetére
azt hogy ''free''?
hol készült a kép, asszem megyek kirándulni
egyébként meg k800asom van, és semmi zaj nincs a képeken, csak be kell tudni állítani, meg friss szoftver kell rá, ennyi
n95ös képek meg szörnyűek, mondjuk egy 7650eshez képest evolúció, de egy CCD kamerától mást vártam, akarom mondani egy CCD kamerához jó szoftvert vártam, mert ezzel már alázni lehetne az alsó kategóriás digitgépeket ( < 50.000 )
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
válasz
Zoltanfi #546 üzenetére
És és még az N73. Ugyanis a mostani firmware-ekkel már egyértelműen az élmezőnybe került a kamerájával.
Jelenleg abszolút felülmúlja az N95 képminőségét, és sztem nem is véletlen, hiszen az N95 nem a kamera-funkciókra lett külön kihegyezve (hanem egy all in one teló), az igazi 5 MP-es áttörést majd az N73 utódja fogja jelenteni.
[Szerkesztve] -
DaviD202
aktív tag
válasz
Zoltanfi #177 üzenetére
szerintem még a nokia lehúz annyi pénzt amennyit csak tud a 240*320as kijelzős telefonokkal és majd esetleg az N99 vagy ilyesmi kaliberü telefonokba tesz majd 1-2év múlva.. Na meg ha kifejlesztik azt az új akksitechnológiát mert egy ilyen méretű kijelző azért szerintem rendesen kivenne még a 2000mAh-s akksiból is. Főleg ha még lesz benne 3D gyorsító is. Na de ez még a jövő zenéje.
Remélem télleg 150k körül adják majd ezt a telcsit
hogy is van most a törvényben hogy használt telefonon 0% áfa van?
azaz kb 120k lenne 20% os áfa mellet? -
Pompi
nagyúr
válasz
Zoltanfi #140 üzenetére
Van egy olyan a fotózásban, hogy reciprok szabály, ami azt jelenti, hogy a gyújtótávolság reciprokának megfelelő záridőnél nagy eséllyel nem mozdul be a fotós keze.
Ez persze nincs kőbe vésve stabil kezü fotós rákészülve egy picit ki tud tartani ennél hosszabbat is.
De most térjünk vissza ehhez a képhez. Ugyan nem ismerjük a mobilok pontos 35mm-nek megfelelő gyújtótávolságait, de valahol 35 és 40mm körül vannak, tehát ez az 1/34 simán kitarthatónak tűnik.
És bár nem valószínű, de nem zárhatjuk ki azt sem, hogy a telefon le volt rakva valahova fotózáskor - kvázi állványról lett fotózva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest