- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
válasz
Atombalu #574 üzenetére
Tudom, ismerem. De arra még várhatunk néhány újabb fw erejéig...
Egyébként én ezt valószínű lehet, hogy kihagyom, nekem a GPS-nél úgyis fontosabb a jobb kamera és a tábla kialakítás, tehát lehet, hogy kivárom a nyár vége környékén (remélhetőleg) megjelenő N73-utódot.
[Szerkesztve] -
bepe79
addikt
válasz
Atombalu #521 üzenetére
Nem tudom, merthogy en Angliaban elek.
(Skegness, Lincolnshire, United-Kingdom)
Itt ma kifejezetten jo ido volt, az a nap ajandek, mikor nincs itt viharos szel.
A pences = penny, tehat egy 10 meg egy 50 pennys van a kepen, ebbol gondoltam.
ON: a telefon nekem is nagyon bejon, az ara mar kevesbbe. A GPS sokat dob az en szememben, megha 2-4 percig all is fel, legalabb van. Es kezi / seta kozbeni navigaciohoz ezek szerint meg jobb is, mint egy kimondottan GPS-es PDA, vagy GPS. Na mindegy, en is kivancsian varom a tobbi tesztet. -
ByB
addikt
válasz
Atombalu #448 üzenetére
''iszonyat penzeket fognak bukni akik az elso honapban megveszik'' - Jogos, jelenesetben a túlzott várakozás miatt, valószínűleg még magasabb lesz a beugróár, nem is beszélve, az első szériás telefonok néha bosszantó, de sosem mellőzött hibáiról! Aki teheti és okosan gondolkodik, vár pár hónapot, ez a telefon még 2007 decemberében is topkategóriás lesz a maga nemében, de valószínűleg már a nyár beköszönte előtt normalizálódik az ára!
-
Mikrobi
csendes tag
válasz
Atombalu #406 üzenetére
Természetesen meg lehet tapicskolni, de csak prototípust és csak a tesztelőknek, meg azoknak, akiknek a tesztelők odaadják. Amikor a Nokia bemutatta a telefont a nagyközönségnek, akkor sokan megtapicskolhatták, most tényleg nem tudom, hol lehetne hozzáférni egyhez.
De ismétlem: ezek prototípusok. Azt ugyan nem hiszem, hogy a hardverhez hozzányúlnának a sorozatgyártás előtt (sőt az már nyilván folyik is), de a szoftverén még sokat fejlesztenek. Valaki írta lejjebb, hogy bugos, mint az állat. Hát ezért. Sőt, nyilván kell még a sorozatban gyártottakon is szoftvert frissíteni (ezt már legalább házilag is megtehetjük majd). Mindenesetre a Nokia nem akarja elkapkodni a bemutatót, mert egyrészt nincs ellenfele, másrészt nem jó elrontani a vásárlók kedvét olyan beírásokkal a fórumokon, hogy ''most vettem, de fagy, mint az állat, megbántam, hogy megvettem''.
Tehát reszelgetnek még rajta egy kicsit, aztán dobják csak piacra.
Aki alant írta, hogy előrendelte és ápr. elején meglesz: ki kell ábrándítanalak. Már rájöttem, hogy itt mindent linkekkel kell alátámasztani, de csak megtaláljátok a sajtóhírt, amit én is olvastam, miszertint elhalasztják a startot. -
Pompi
nagyúr
válasz
Atombalu #406 üzenetére
Persze egész sok mindent lehet venni 190-ból, akár laptopot is, de azért ne hasonlítsunk már egy laptopot a mobil telefonokhoz, mindkettőnek megvannak adott szituációban előnyei és hátrányai, ebbe bele se menjünk most már annyi helyen megtettük.
És hogy meg lehet-e tapicskolni valahol? Épp egy olyan hozzászólásra válaszolod ezt amiben Mikrobi azt írja, hogy április vége felé lesz csak forgalomban... tehát ha meg akarod most tapicskolni akkor érdekes helyekre kellene bejutnod hozzá. -
Pompi
nagyúr
válasz
Atombalu #395 üzenetére
Nem alapból és nem is hackelve, hanem telepített üzenetkező programmal.
Olyat is lehet pl. hogy bizonyos küldő esetén állhibaüzenetet ír ki a telefon (csak, hogy jelezze neked, hogy üzenet jött) és az üzenet bekerül egy rejtett jelszóval védett mappába.
Szóval vannak okosságok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest