Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Csak a hangos navigáció van pénzért. Tehát az ingyenes verzió is megtervezi és folyamatosan mutatja, hogy merre kell menni, csak nem mondja be, hogy itt és itt merre fordulj.
Az árak pedig így néznek ki jelenleg (szemben az általad írt egy hét 10 euróval):
7 nap - 6.49 euro
30 nap 7.99 euro
1 év - 59.99 euro
3 év - 69.99 euro
Tehát 3 évre nem egész 18 ezer forint - ez azt hiszem elég kedvező ajánlat.
''külön kell letölteni a térképeket hozzá PC-re és áttölteni kábelen, vagy bluetoothon a telefonra (vagy marha drágán hálózaton letölteni közvetlenül a telefonra)''
Cserébe folyamatosan aktualizált térképed lesz, a PC-s letöltés nem egy bonyolult dolog és ingyen van (sőt ha lehetőség van akkor lehet wifin keresztül rögtön a telefonra szintén ingyen) - és ha PDA-s vagy bármi más megoldású GPS eszközöd van ahhoz is ugyanígy lehet csak térképfrissítést tölteni - ha egyáltalán lehet, szóval ezt nem érzem ezekkel szemben hátránynak. -
Pompi
nagyúr
''pénzért van a navigáció''
Ez tényleg felháborító. A Nokia ingyen elérhetővé tesz neked térképet, sőt útvonalat is tervez, de navigálásért már pénzt kér. Felháborító
Nézted már, hogy mennyibe kerül a TomTom vagy a Navicore?
Szerintem egyébként is pozitív dolog, hogy ha akarom, akkor mondjuk csak arra az időszakra fizetek a navigálásért amikor tényleg szükségem van rá, pl: nyaralás, ha meg nap, mint nap használnom kell akkor kifizetek érte egy jóval kedvezőbb 1 vagy akár 3 évre szóló licenszet. -
ByB
addikt
Azon azért ne csodálkozz, hogy épületben (SYMA csarnok) nem müxik a navigáció és bár én is láttam N95-t autóban használni, nem is olyan régen, talán a Youtube-n, de én semmiféleképpen nem ajánlanám! Ha minőségi navigációra van szükséged és nem akarsz sokat fizetni érte, akkor:
Mio C310 - [link]
Mio C510 - [link]
Mio C710 - [link]
Ezekkel élvezet a navigáció, korrekt térképekkel idehaza és egész Európában, az N95 navigációban ehhez képest csak egy mosoly! Nagyon jó telefon, de nem ezért...
mod.: Az N95 által használt itthoni térkép, ha jól tudom Bp. kivételével, egyenlőre minimális!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest