- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
creatoro
csendes tag
nagyon vegyes képek vannak, valószínűleg sok még beta firmware-el készült, illetve kismillió beállítás van, amivel lehet játszadozni... szvsz türelem és hozzáértés kérdése is, hogy mennyire jó az adott fotó. ami biztos, hogy még javítani kell (és gondolom fognak is) a szoftveren bármelyik képet nézed is, illetve telefon létére nincs annyira lemaradva az 5mp-es Sony kamerához képest sem (lásd összehasonlító teszt).
-
Dare2Live
félisten
Már a 2mpeles k750 is egy üverkamu, a 6éves 1mpeles nemtulnagy fotomaraka HPm pl nevetve sokkal szebb képeket csinál.
Amíg viszont az emberekbe a foto minősége = mp el adddig jön az uj nokia 5mpellel jujujj 2.5*jobb mint a k750. meg jön az uj sonye 5mp 2.5*jobb lesz mint a k750i. Pedig nem. De a hülye népnek ez kell. ezt kapja.
Megnéztem a képeket, az első soft frissitéssel az N95 vszeg jobb képeket fog készíteni mint az eddigi fotosetalon monóbiltelefonok. mennyivel? hajszálnyival. lassan már hozzák egy 5-6éves komapkt képminőségét. ennyi.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
''2.6 inch-es a kijelző (Mio C310 kijelzője 3.5 inch-es), ez autóban szinte használhatatlanná teszi''
Próbáltál már ekkora kijelzővel navigálni?
Én N70-nel és jelenleg N80-nal is navigáltam már, ezeknek még kisebb kijelzőjük van. A cím beírásánál oda kell figyelni, utána a hang tökéletesen elnavigál, annyira pedig látni még ezeken is kijelzőt amennyire kell.
A másik pedig, hogy meglehet, hogy a PDA-k tekintetében 3.5 inch az átlagos, de azért van pár darab, ami beépített GPS modullal rendelkezik - tehát vélhetően navigálásra szánták - és mégis kisebb - az N95-höz hasonló méretü - a kijelzője, pl: Mio 610 2.7'' [link], Acer C530 2.8'' [link] - tehát azért annyira nem lesz használhatatlan.
És azt se felejtsük el, hogy telefonok között azért a 2.6'' jelenleg átlagon felülinek számít. -
Pompi
nagyúr
Nem nyitjuk ki a linkelt topicot. Csak azt tudom újra leírni amit ott is megtettem, vagyis, hogy lesz Re:Teszt jellegü topicja a telefonnak addig pedig telejesen felesleges még egy mostmár 3. topic ami erről a telefonról szól. Aki akar ide talál így is - ahogy a hozzászólások száma mutatja.
-
törölt tag
Ha van valamilyen S60 3.0 telefonod, azon ki tudod probalni a terkepprogramot, legfeljebb nem lesz konkret gps poziciod, na bumm. Le lehet tölteni magat a programot is, nem csak a terkepeket. Kicsit belenezve a magyarorszagi terkepbe: Miskolcrol szep reszletesnek tunö utcaszintu terkep van, viszont a point of interest-ek nem hemzsegnek, pl. egy arva etterem sincs jelölve. Aztan megneztem egy nem tul tavoli falu terkepet: lehangolo, csak par utca van a terkepen.
-
törölt tag
Amiota a Nokia megvette a gate5-ot (vagy fel evvel ezelött), elegge egyertelmu hogy az ö altaluk keszitett smart2go lesz.
A ''hazai'' lefedettsegröl nem sokat tudok mondani. Az mondjuk talan elarul valamit, hogy az osztrak adatbazis 46 mega, a magyar viszont csak 10. Mondjuk ez lehet nem a terkep reszletessegeben jelentkezik, hanem inkabb a point of interest-ek szamaban, nem tudom. -
Mikrobi
csendes tag
Igen, én is egyre inkább úgy gondolom, hogy az N95 GPS-funkciója csak városnézéshez lesz használható. A kijelzője miatt is, meg amiatt is, hogy pénzért van a navigáció. Azt természetesen nem gondoltam, hogy a SYMA-csarnokban működnie kéne, de ezt írtam is. Szóval alighanem veszek egy olcsó windowsos GPS-t, akár azt, amit ajánlottál és elhalasztom a telefonváltást.
Amúgy itt az N95 magyar nyelvű használati utasítása:
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N95-1_UG_hu.pdf
Sok érdekes dolog van benne. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest