Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricardo

titán

válasz KITT-NO1 #620 üzenetére

Nem értelek. Miért nem jó a másik topic :F
    Több hozzászólás, tapasztalat gyűlt ott össze, és aktívabb is. Miért nem jó?
    Ezzel nem érsz el semmit, (illetve semmi jót). :(((

• Pompi

nagyúr

válasz KITT-NO1 #620 üzenetére

Akkor nézzük sorba:

A fórumozás egyik írott és íratlan alapelve ezen a fórumon az un. gyűjtőtopic rendszer, azaz, hogy az egy témával kapcsolatos dolgok egy topicban vannak. Ez a gyűjtőtopic egy telefonnal kapcsolatban az un. Re:Teszt topic szokott lenni. Persze vannak kivételek, de ez az általános dolog. Persze egy majd' minden telefon esetében megelőzi ezt a bejelentésével és egyéb hírekkel kapcsolatos topic ahol lehet a telefonról beszélni. Jelen esetben is ez történt, de többször többen kérték ill. kifogásolták, hogy miért nem szerepel a topic nevében a típusszáma, de a többség megértette, hogy a teszt megjelenésével lesz ilyen, és a többség a teszt megjelenése után abba a topicba írt. A többség. Ezért is kértem a jelen mondandóm első részének értelmében meg azokat akinek ez nem volt világos, hogy inkább ott beszéljenek a telefonról. Nem tiltottam meg senkinek, hogy ide írjon, sőt ha értelmes dolgoról lenne szó egy szavam se lenne. Viszont egy moderátori kérés ilyen szintü kvázi ''dafke'' semmibevéte nem lehet következményektől mentes.

A moderációval kapcsolatos nemtetszés kinyilvánításának nem ez a megfelelő módja, erre van egy kifejezetten ezzel foglalkozó topic Jogos moderálás címmel [link] - nem nagyon láttam ott semmilyen jelentést...

Viszont a bannolás főleg az ideiglenes nem azt jelenti, hogy egy új névvel regisztrálva folytathatod a fórumozást. Sőt. Idézek az alapelvekből:

egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess.

Ennek értelmében ez a nicked és a Zoliboy nevü nick is végleg kitiltásra kerül. És örülnék neki, hogy ha csak akkor regisztálnál újra, hogy ha felfogod ezeket a dolgokat a többi normálisan fórumozóhoz hasonlóan.

A továbbiakban, mint már említettem nem szeretnék ezzel kapcsolatban itt vitatkozni, megvan ennek a megfelelő helye.

És ugyan a többség megértette még egyszer megkérnék mindenkit, hogy a Nokia N95 telefonnal kapcsolatos kérdésekkel, problémákkal és véleménnyel a továbbiakban ezt a topicok keressék fel:

[Re: Teszt] Nokia N95 - vágyak kontra valóság [link]

Új hozzászólás Aktív témák