- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikrobi
csendes tag
Ennek a kamerának a képe ahhoz képest, amit egy ilyen felturbózott telefonos fényképezőgéptől elvárna az ember, rettenetes. A képek szélei kockásak, mintha digitálisan interpolálták volna a képet nagyobb felbontásúra. Mondjuk mintha egy 1296*972-es felbontású kamera képét széthúzták volna irányonként a duplájára. Szerintem elég is lett volna 2-3 MPx. Lehet, hogy ha visszavették volna a felbontást ekkorára, a kép is élesebb lett volna. Én a kompakt gépemet is általában 1600*1200-ban használom, pedig az is tud 6 Mpx-t. Ahogy lecsengett a megapixel-őrület a kompakt gépek piacán, úgy indul be most a telefonoknál.
És zajos. Nemcsak a night shotok. Hacsak nincs vakító napsütés, vagy műtermi körülmények, zavaróan zajos. Nem tudom, lehet-e ezen szoftveresen segíteni...
[Szerkesztve] -
Atombalu
senior tag
Hát pedig wifi már alapból kell (ágyból netezés Rlz
) , úgyhogy akkor N95, de tenyleg varni kell majd vele nyárig minimum, h realizálódjon az ára
GPS ma is jol jott volna
Gondolom SE 5 megapixeleséből GPS is hianyozni fog,,max a kamera lesz jobb más nem nagyon.
Nincs vmi kémfotó az SE 5 megapixeleséről ? SE dolgozók jól meglehetnek fizetve, hogy nem adják ki az infót idő előtt -
ByB
addikt
Én a márkakereskedésekre, illetve az Electroworld szintű boltokra gondoltam, biztos máshol meg lehet majd olcsóbban is kapni...
K800i szerintem 100k körül nyitott, de például a W900i jóval magasabb áron. Azt mondom felesleges találgatni, úgy is kiderül, ha itt lesz az ideje! Offot befejeztem, sorry!
-
ByB
addikt
Azt a listát már láttam én is, de túl sok érdekességet nem tartalmaz! Az SE nem akarja szerintem az N95-t megszorongatni vele, főleg nem akar okostelefont a júzer kezébe adni, de meglátjuk!
Amúgy jogos, az N95 viszonylag kicsi lett a tudásához képest, viszont a 150 vs. 100k felejtős...
Szerintem mindkét oldalon, minimum +30k lesz a debütálás időszakában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Napelem
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest