- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
#53246592 #545 üzenetére
Majd ha lesz 5 megapixeles monitorod, akkor jogosnak érzem majd a bosszankodásod..
Mindenesetre 1280×960-ba (teljes kijelzőn) nézegetni teljesen jók és ez a korábbi telókról nem mondható el. A k800 még ekkora felbontáson is látható képzajjal rendelkezik és a sarkai homályosak, talán a d900 ami hasonló minőséget produkál a ma kapható európai modellek közül. -
bepe79
addikt
válasz
#53246592 #510 üzenetére
Ezek szerint ugyanolyan mechanizmus alapjan kereste ki azt az oldalt, mint ahogyan en is: beirta a google-be a `Nokia 95 test`-et, es a kiadott oldalak kozul az ertelmesebbeket vette szemugyre, amiben normalis teszt is szerepelt. Igy jott ki az en elso tesztem, amit be is raktam ide, meg igy talaltam (talaltuk) meg ezt is.
-
-
Mikrobi
csendes tag
válasz
#53246592 #384 üzenetére
Rosszul emlékeztem, a gate5-ot vette meg.
Pompi: a 6,49 € a németországi 1 hetes navigációra vonatkozik. (Ha egy forrást nézünk.) Én a Ny-Eu-t mondtam már egy korábbi hozzászólásomban is, nem is igen lenne értelme csak Németországban gondolkozni, elvégre közben ott van Ausztria is. De tény, 1 hét Ny-Eu-navigáció a jelen állás szerint csak 8,99 €, tévedtem 1,01 €-t. Most boldog vagy?
Viszont én boldog vagyok, ha tényleg csak a hangos navigációért kell fizetni, ha nagyon akarom, azért tudom nézni a kijelzőt. Tehát ha ott írja, hogy mikor merre, és még az útvonalat is újratervezi, ha letérek róla, akkor teljesen meg leszek elégedve vele. Nekem egyébként nyáron 1 hónapra lesz rá szükségem, az épp 10 €, és annyit ki is fizetnék érte szívfájdalom nélkül.
Úgyhogy pillanatnyilag megint afelé húzok, hogy veszek egy N95-öst, próbálgatom autóban, aztán ha nagyon gyenge lesz a vétel, esetleg veszek 20 rongyért egy külön vevőt.
[Szerkesztve] -
Mic ACE
aktív tag
válasz
#53246592 #271 üzenetére
Olyannyira így van, hogy a YouTube-on lehet is találni olyan videót, ami a GPS-es navigációt szemlélteti. Sőt, ha jól vettem ki az egyik fél valamilyen üzenetben küldte el, hogy ő hol van, amit amit a másik fél telefonja automatikusan megjelölt a térképen, és elnavigálta oda az illetőt. Ha ez igaz, akkor ez egy határozottan nem rossz funkció, csak el kéne terjednie hozzá az ilyen jellegű telefonoknak (még pár év).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest