- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltanfi
senior tag
Már elnézést, de ez a teló jobban néz ki, mint az elmúlt 3 év Sonyericsonjai összesen.
A kijelző meg szebb lesz a ma kapható pda-k 95%-ánál, mégha kisebb is valamivel.
Hogy miért merem ezt kijelenteni?
Apám vett valami Acer pna-t 3,5''-os TFT-vel és Igoval. Mellétettem a 6280-at és döbbenet: a kontraszt, a szinek, az élesség toronymagasan jobb volt a 6280-nál.. Az N95-ben pedig még annál is sokkal jobb és nagyobb display lesz.. Talán páran emlékeztek biológiából, hogy a kontrasztos dolgok jobban láthatók kisebb méretben is. Szóval nem ez lesz ezzel a para, hanem hogy nem fut rajta (még) az Igo és mint ahogy a cikkből kiderül a gps antenna érzékenysége se lesz túl erős, bár ezt én még nem venném készpénznek. Ahogy a Nokiát ismerem a mindennapi életben használható lesz.
De ettől függetlenül is ÜBER a teló
[Szerkesztve] -
Bdanyy
addikt
Ez viszont hogy az első nagyobb márk aami a telefonjába gpst tesz,az hülyeség,mert ott van a motorola a szériája,siemens sxg75,meg asszem japan only sony ericssonok is.
Végülis szerintem kocsiban úgy ahasználható jól,hogyha van hangja
Viszont valahol olvastam,hogy pl a tomtom nem látj aa belső gps-t,és asszem a motorláknál sem működik külső progival,de ezt nem tudom biztosan,viszont a siemenset pl laptophoz lehet külső gps-nek is használni bluetooth-szal. -
ByB
addikt
2.6 inch-es a kijelző (Mio C310 kijelzője 3.5 inch-es), ez autóban szinte használhatatlanná teszi, illetve balesetveszélyessé. A navigációra vágyók viszonylag kis százalékának ad tökéletes megoldást az N95, idehaza (lefedettség miatt) főleg nem kelhet versenyre az iGO-val. Jó móka, hogy telefonba van integrálva, nem kis technikai bravúr, de a használhatósága számomra kérdéses... Tesztet, tesztet és meglátjuk!
-
ByB
addikt
Anno én is javasoltam, de sajnos [Re: Hír] topik nem nevezhető át, érdemes lenne újra kinyitni az N95 topikot - [link] - és átköltözni oda.
Ami pedig a navigációt illeti, probléma még a kijelző mérete is, mert nyugodt körülmények között még kibogarássza az ember az infókat, de utcán zsufiban, netán autóban, elkélne egy nagyobb kijelző... -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest