- Mobil flották
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Egyaltalan nem errol van szo, ha tobb hsz-omat olvastad volna akkor tudnad. 1000x probaltam mar normalis iranyba terelni a flame-eleseket, es azt is leirtam mar kismillioszor, mindenki azt hasznal amit akar, es az hogy mi, kinek es hogy jon be az egyenenkent valtozo...
Bocs a hsz-emert, egy masik topic az agyamra ment, de legalabb TE mint mod, legyszives ne ugy reagald le a hozzaszolasomat, ahogyan azok, akik eloszeretettel szeretik felremagyarazni masok reakcioit. -
zlaboncz
tag
6 lejátszót próbáltam (ebből négyet birtokoltam) mire eljutottam az iPodhoz. Kettő ebből iRiver volt egy flashes és egy CD-s. Jól szólt, de az iPodhoz képest gyengébben (nem tudom, hogy ebben mennyire van benne az AAC kontra mp3) Tudom mit beszélek, nem csak hallomások alapján. Az én listámon a hangzás áll legelöl _bármi_ más csak ez után.
ZooLee -
dabadab
titán
Szerintem meg a celkozonseget tevesztetted el.
Nem a kockafejeknek szanjak ezt a cuccot, hanem egyreszt az Apple iProduct-vasarloknak, masreszt meg azoknak, akiknek egy nagyon kicsi iPod kell (es akik valoszinuleg soha nem hallottak a Creative, iRiver meg hasonlo lejatszokrol), mondjuk kocogashoz, ahol az ember ugy se nezi a displayt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest