- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
zlaboncz #106 üzenetére
Megnyugodhatsz a TDL floor standing hangfalnak is kellett az EQ állítás mivel azok nagyon kiemelték a basszust. De ez értelmetlen vita.
Képzeld el elég sok in-ear fülest próbáltam sony philips sennheiser gyári iriver stb stb ez volt a legjobb. Számomra fontos a külső zajok kizárása. Bár hozzáteszem a plug speciel sztem nem zárt füles de lehet nincs igazam.
Üdv -
Xero
nagyúr
Kiforgatod..
Van a családi üzletben pár mac nekem is van itthon egy ócska kis g3.
spec dual g5-ök egész korrektekbár már a quick silver is naon bejött.
Ami leginkább bejön az az op rendszer szal... de az hogy mac szar én nem állítottam egy szóval sem. Ami xar az a pod ghyári fülese! Mellesleg a gépemmel azonos értékű mac nem tudna így kiszolgálni itthon. Viszont aki nem támaszt akkora igányeket vagy célsoftwarrel dolgozik (pl mi:quark) azoknak jobb lesz a mac!
De ez hasztalan vita!
Üdv -
Xero
nagyúr
zlaboncz
Még azon is csodálkozom hogy hi-fistának állítod be magad és képes vagy tartósan huzamos ideig hallgatni a pod gyári fülesét. Az a füles azért jó mert ugyan olyan szinű. És pont. Ennyiben kb kimerül az értéke. Annak aki nem támaszt magas igányeket egy ''ultra brutkó hiper kúl rock'' EQ-val még el is megy de nekem pl kibacottul hiányzik már mindenből a saját állítható EQ.
De pl ha nagyon akarok durvulni van optikai kimenetem
Üdv -
Xero
nagyúr
válasz
<Adamsky> #94 üzenetére
Próbáltam.. fröccsöntött csoda.. kb egy szinten vagy az alatt van mint a sony gyári fülesek.
Ha normális füles van a podon tud az is szólni. Gyárival az sem.
zlaboncz:
És ne ilyet vegyél alapnak hogy panasonic csúcs meg stb... pl próbáld meg egy Koss The Plug-al vagy valami Sony szilikon végüvel.. rájössz mireől beszélek!
[Szerkesztve] -
Xero
nagyúr
Mind1...
Ha van egy jól működő Hi-Fi rendszer.
De valaki belerak egy sub-ot a filmek kedvéért. Után kell hangolni hogy összhangban legyen.
Van egy előadás pl színház (nem egyen vettem részt szereplőként és láttam ezt-azt) ott is a terem akkusztikájához kell igazítani a hangot hogy az a lehető legvalóságosabb legyen.
Ez igaz a fülesre is. A csöves kialakításnak köszönhetően előtérbe kerül a mély hang amit ''kompenzálni'' kell. Így sokkal teltebb és tisztább valósághűbb hangja van mint más fülessel.
Jha a cd-kkel ne kezdjünk példálózni. Ha az megnyugtat nekem is ha pc-n hallgatom ape-ből szól ;) veszteségmentesség rlz!
szerk: zlaboncz -nak ment!
Üdv
[Szerkesztve] -
Xero
nagyúr
De a jellegtelen hang nem a valóságot tükrözi.. pl nekem van egy kedvenc cd-m ez van begrabbelve 320-as mp3-ba! Antonio Vivaldi - Le quattro stagioni a címe. Nah szóval... ezen van kérlek olyan üstdob hogy az hujjaj.. ezt érezni kell van olyan hegedű szóló hogy hujjaj szintén. Az meg hogy szépen egyenletesen telten szól vagy el van baxva az nem ugyan az.
Hidd el hallottam mind a kettő gyártó termékeit. Sőt mostanában hogy baráti körben karácsony folyamán megszaporodtak a dzsunka-balra cuccok volt elég tapasztalat. Mercury förtelem de hangos. Digitball L megy normál hangerő. Valami szürke oled kijelzős izé meg förtelem.
Szóval ezeken ''segítenie'' kell az eq-nak. Míg máshol a korona utolsó gyémántja. Nem hiszed járt utána bár ha nem akarod megbánni az iPod vásárlást akkor ne jár!
Üdv -
Xero
nagyúr
Én pl szeretek megtalálni egy számot még 256 megán is!
1 gigán rémálom lenne pl megmutatni valakinek a legujabb kedvencemet...
Az EQ.. én is azt hidtem hogy felesleges mind addig amíg beszereztem egy minőségi Koss hordozható fülest.. egy hibája az iszonyatos basszus ami ráül a közép tartományra. Ezt tudom korrigálni EQ-val és olyan sub basszusa lesz csilingelő magassal hogy 6x lecopod magad! Nah erről ennyit.
Véleményem a köv: Aki ezt megveszi vagy kibacottul sznob vagy kibacottul tájékozatlan. Az akksi teljesítménye nevetséges.
Az Apple-nek a bemutatón volt egy jó és egy rossz dobása. A jó dobását nyáron megveszem. A rosszat kerülném
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Anime filmek és sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Filmgyűjtés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest