- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
válasz
Tangerine #124 üzenetére
A Super Shuffle kiderult csak egy marketing fogas volt, hogy egy gyar felhivja magara a figyelmet. Mellesleg ami kozeli kepeket lehetett rola latni, az eleg ultragagyi volt.
Nekunk amugy van egy iPod shuffle-nk is, nincsen vele semmi baj, amire vettuk arra jo, es szep. Teny hogy nem lehet rola tul sokat beszelni. Az 5 funkciojat ami van neki szepen ellatja. -
Tangerine
senior tag
válasz
Tangerine #122 üzenetére
Nagyobb port kavart a Luxpro cég pici lejátszója
A tajvani Luxpro cég emberei szerint a ''Super shuffle'' névre keresztelt termékük nem azonos az Apple iPod shuffle termékével, mert annál jobb. A látogatók szerint azonban a kettő terméket első ránézésre meg sem lehet különböztetni egymástól.
A CeBIT-en kiállító cég terméke az Apple jogászainak nyomására pénteken eltűnt a látogatók szeme elől, ám szombaton újból felbukkant. A lejátszó kinézetre szinte megegyezik az Apple termékével, azonban fel van szerelve egy FM tunerrel, hangot felvenni képes mikrofonnal és WMA formátumot is képes lejátszani (természetesen AAC-t nem). A termék csak egy picivel vastagabb, mint az iPod shuffle, ám annál olcsóbb.
Az Apple szóvivője szerint a cég jogászai jelenleg lehetséges lépéseket vizsgálják. Bővebben: link -
Fade_Away
őstag
válasz
Tangerine #20 üzenetére
erről a szebbről fölösleges vitatkozni...
nekem ipod a legszebb hdds lejátszó iriverek/creativok.... elbujhatnak mellette.
Neked meg nem.
''szebb/jobb/olcsóbb/többet tudó'' háát ehez képest nem 1 nagyon hozzáértő ember aki nagyon utánanézett a dolognak ipodot vett. ld pld Divot...
Ha hddset vettem volna énis az Ipod mellett raktam volna le a voksom.... -
Macc
aktív tag
En is falnak mennek a random lejatszastol. De az csak egy funkcio. Otletes funkcio tovabba az is, hogy mivel pici a kapacitasa, minden radugasnal veletlenszeruen feltolti zenevel a gep. De ez is csak egy funkcio. En ezt sem hasznalnam. En fogok venni egyet a baratnomnek, mert mar egy ideje szeretne egy 1GB-os pendrive-ot, ezzel meg utkozben meg zenet is tud hallgatni ha eppen akar. Kijelzo eloszor nekem is hianyzott, de nem veszes, mert amugy sem megy ra olyan sok cucc, foleg, hogy inkab adathordozasra kell
Szoval nekem tetszik az egyszeru design-ja miatt, az ara miatt.
Es nem tudom miert kene ugy ereznem, hogy atvertek, hogy csak az alma miatt veszem meg stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Macska topik
- Napelem
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest