- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlaboncz
tag
Hát ha a The Plug nem zárt. akkor semmi
Bővebben: link Itt valaki ''tuningolja'' a The Plug-ot, és közben szét is szedi. Teljesen zárt a kialakítása, csak a kis csövön keresztül távozik a hang, ráadásul a szivacsos anyag teljesen elzárja a külvilágtól a hallójáratod. Tény, hogy valami bődületesen szól, de nekem egy 10 perc teszt velég volt belőle, hosszú távon nem bírnám
Na, elmegyek kórházba négy napra, ne hagyjátok leülni a topicot
Z. -
zlaboncz
tag
Gondolom, hogy már rengeteg fül- és fejhallgatót használtál teszteltél mindenféle árkategóriában, hogy ilyen magabiztosan és megfellebezhetetlenül nyilatkozol róla
Nekem azért tetszik az iPod gyári fülese, mert a kipróbáltak közül ez szól a legtermészetesebben. Számomra. Másnak nem biztos, hogy bejön.
Én elég magas igényeket támasztok, nagyon sok különböző stílusú zene található a gépen, és ezzel a fülhallgató nagyjából minden stílussal megfelel.
ZooLee -
zlaboncz
tag
Szinte biztos voltam benne, hogy ilyesmi fülhallgatóval fogsz előhizakodni. Ezeknek a füleseknek pont az a hátránya (számomra) hogy úgy vannak kialakítva, hogy minél jobban felerősítsék a basszut, (számomra) eltorzítva ezzel a hangképet.
Nem szeretem a zárt füleseket, a mostani panát is azért vettem, mert sokat metrózom, de egyébként nem jött be, keveset is használom.
ZooLee -
zlaboncz
tag
Így sokkal teltebb és tisztább valósághűbb hangja van mint más fülessel.
Már majdnem egyetértünk, csak egy pici kötözködés:
''sokkal teltebb és tisztább'' nem egyenlő a ''valósághűbb''-el! Szépen szól az igaz, de nem teljesen a valóságot adja vissza. De ez már egy hifi topicba tartozna.
ZooLee -
zlaboncz
tag
No, álljunk már meg egy pillanatra!!! Mitől jellegtelen egy hang? Mert az szól, amit eredetileg eljátszottak? Csak akkor lesz ''jellege'' a hangnak, ha az üstdob beszakítja a dobhártyádat?
Ne érts félre, mások vagyunk. Én azért fizetek ki sok-sok pénzt (nem csak az mp3 lejátszóra gondolva), hogy a zenelejátszó eszközömön ne legyen semmilyen hangot megváltoztató paraméter, te pedig azért, hogy a kedvedre állítsd a hangzást. Nekem a Négy évszak 6 különböző előadásban van meg (4 CD és 2 bakelit korong) de a begrabbelt változatot letöröltem, mert ott a különbségek egy része már elveszik és az zavar.
Ahogy már írtam az iPod (mini) a 7. mp3 lejátszó, amit alaposan teszteltem, és _nekem_ ez jött be a legjobban.
ZooLee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Grim Dawn
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest