- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
válasz
Tangerine #124 üzenetére
A Super Shuffle kiderult csak egy marketing fogas volt, hogy egy gyar felhivja magara a figyelmet. Mellesleg ami kozeli kepeket lehetett rola latni, az eleg ultragagyi volt.
Nekunk amugy van egy iPod shuffle-nk is, nincsen vele semmi baj, amire vettuk arra jo, es szep. Teny hogy nem lehet rola tul sokat beszelni. Az 5 funkciojat ami van neki szepen ellatja. -
Macc
aktív tag
Na mar megvan a kis shuffle, nagyon aranyos darab. Felelmetes, hogy a meretehez kepest milyen hangja van!
-
Macc
aktív tag
Egyaltalan nem errol van szo, ha tobb hsz-omat olvastad volna akkor tudnad. 1000x probaltam mar normalis iranyba terelni a flame-eleseket, es azt is leirtam mar kismillioszor, mindenki azt hasznal amit akar, es az hogy mi, kinek es hogy jon be az egyenenkent valtozo...
Bocs a hsz-emert, egy masik topic az agyamra ment, de legalabb TE mint mod, legyszives ne ugy reagald le a hozzaszolasomat, ahogyan azok, akik eloszeretettel szeretik felremagyarazni masok reakcioit. -
Macc
aktív tag
En nem felek, hogy szar lesz... Az ujabb apple termekekben meg sosem csalodtam. Ja bocs de: a 4. gen iPodnak nekem nem jon be clickwheel-ja, a 3.gen-ben pont az teccik, hogy nincs mechanikus erintkezo, eleg hozzaerni a gombokhoz.
Es meg korantsem tudunk semmit a kezeleserol, varjuk meg az elso tapasztalatokat. Kb 1 honap, es majd beszamolok
[Szerkesztve] -
Macc
aktív tag
Eszembe jutott, hogy ha annyi fantaziaja lenne az Apple-nek, hogy mondjuk dupla ''klikk'' a FW-on, playlistet ugrana, akkor marsem kell kijelzo
Vagyis nem hianyzik annyira. Nekem nem hianyozna, de megdobbentem, hogy nincsen rajta.
-
Macc
aktív tag
En is falnak mennek a random lejatszastol. De az csak egy funkcio. Otletes funkcio tovabba az is, hogy mivel pici a kapacitasa, minden radugasnal veletlenszeruen feltolti zenevel a gep. De ez is csak egy funkcio. En ezt sem hasznalnam. En fogok venni egyet a baratnomnek, mert mar egy ideje szeretne egy 1GB-os pendrive-ot, ezzel meg utkozben meg zenet is tud hallgatni ha eppen akar. Kijelzo eloszor nekem is hianyzott, de nem veszes, mert amugy sem megy ra olyan sok cucc, foleg, hogy inkab adathordozasra kell
Szoval nekem tetszik az egyszeru design-ja miatt, az ara miatt.
Es nem tudom miert kene ugy ereznem, hogy atvertek, hogy csak az alma miatt veszem meg stb. -
Macc
aktív tag
na nekem johet 1... 1GB-os
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Anime filmek és sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Filmgyűjtés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest