- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Azert ez egy erdekes alternativa lehet:
InnoAX iMX-330
Aluminum ház
OLED dot matrix display
Beépített FM Radio tuner, MP3/WMA lejátszás
Music Equalizer “Natural, Rock, POP, Classic, Jazz
Többnyelvû kijelzõ
Hangrögzítés
FM radio rögzítés
Digitalis hangerõszabályzás
Direct kapcsolat az USB porttal
Hordozható adattároló
Beépített akku, melyet USB-n keresztül tölt
Es ez brutto 30K-ert!
-
Alex91
félisten
Na, valaki szerint 15 ora 44 percig birta 1 feltoltessel.
-
Alex91
félisten
Kint van mar aki egyszerre 4-5 db-ot is vesz belole
.
-
Alex91
félisten
Na, van mar Shuffle ar
.
512MB - 27 900,- Ft
1 GB - 39 900,- Ft -
Alex91
félisten
Senki se mondta, hogy ez most micsoda nagy dolog.
Egyebkent a Mac mini se valami nagy otlet. Par eve mar csinaltak ehhez hasonlo meretben PC alapokon is gepet. Sot, meg sokkal tobb port is volt rajta!
Csak mindket esetben a design-nak van kolon szerepe. Mert az ember meglatja, es beleszeret.
Engem ilyen szempontbol a Creative lejatszoja az ezust szinu gombjaival nem fogott meg. (Egyebkent nyomj mar be egy linket, ahhol 34k-ert lehet kapni! (Pixmania-n kivul!)) -
Alex91
félisten
Szoval akkor kb. brutto 30k-ert megkapom itthon a Creativot 512MB-al?
Hat az bizta, hogy igy magaban nem nagy szam (mondjuk nekem a design tetszik de hat ez ugye egyedi izles kerdese). De magaval a szolgaltatassal mar erdekesebb. Es gondolom a mini-nek csinaltak volna konkurenciat, ha kijelzot is tesznek bele.
De majd kiderul, hogy a piac mit szol hozza... -
Alex91
félisten
En az itthoni arakat neztem, es azert egy 512 MB-os MP3 lejatszo ara azert valamivel tobb, mint eze. Persze, van kijelzo, diktafon stb. De, ha valakinek eleg a sima pendrive+mp3? Nem allitom, hogy ez a legjobb, legszuperebb. Arrol szo sincs! Csak azt, hogy arra, amire valoszinuleg kiatalaltak nem is annyira rossz!
(Veszunk egy Hama lejatszot, bele fillerekert 512 MB SD-t, azt olcsobban megusztuk, mint az iPod.)
-
Alex91
félisten
Azert a meretei eleg jok! (Az en pendrive-om se sokkal kisebb (kb. 7*1,9*0,9 cm) es lattam mar ennel nagyobbakat is.) Es ha valakinek kijelzo kell ott a tobbi iPod. Es kerdes, hogy egy atlagos, 512 MB-os Flash lejatszo mennyibe kerul? Ez arra jo, hogy az ember szepen hallgatja a zenet. En igy szoktam zenet hallgatni
, mas meg bizta villog a szines LCD kijelzojevel. Ezt is eltalaltak az Apple-nel!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest