- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlaboncz
tag
Igen, ez így igaz, de nem a forintosított árról van szó, hanem az ár/szolgáltatás viszonyról. Az iPod kevesebb szolgáltatást nyújt ugyanazért az árért. Nekem ez kompenzálódik azzal, hogy (szerintem) jobb a hangzása. (Igen, tudom, hogy nem bizonyított, hogy jobb lenne a hangzása, minősége, az sem , hogy rosszabb, de ez teljesen szubjektív, így nem érdemes róla vitatkozni.)
ZooLee -
zlaboncz
tag
Nem ferdítés, csak nem írtam oda nagy betűkkel, hogy szerintem
Amúgy elég nehéz dönteni, mert az áron kívül a többi paraméter mind-mind szubjektív. Az iPod marha drága (ráadásul a kiegészítői is) de nagyon jó minőségű, nagyon jó hangú, stb. (és ezek is már csak a szubjektív dolgok) Van aki megadja érte az extra árat, van aki nem.
ZooLee -
Raymond
titán
''Hogyan lehet majd hangszínbeállítások között váltani?
Egyáltalán tud ilyet? Mert user EQ biztos nem lesz...''
Nem tud semmit ! Egy par eves feature set-el hozakodtak elo es ennek kene mosta vilagmegvalto ujdonsagnak lennie. Az eszem megall...
Csak lejatsza a szamokat vagy sorban (az osszeset) vagy veletlenszeruen (szinten csak az osszeset). Ezen kivul nem tud semmit. Tehat nincs mas lejatszasi mod, nincs semmilyen EQ, nincs semmilyen felveteli lehetoseg (voice, fm, line in), nincs display....egyszeruen semmit nem tud az alapveto lejatszason kivul.
Es ahogy valaki egy masik forumban irta valasznak arra az ervre hogy nem csak shuffle modot tamogat hanem sorrendben is lejatsza a szamokat:
''You'll have to excuse me if I don't consider ''Play-in-Order'' as a feature.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest