- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
-
Tangerine
senior tag
Úgy látom, már senkit nem érdekel az iPod shuffle.
Mondjuk túlzottan nem csodálkozom, ha az ár/érték arányát figyelembe veszem. -
Tangerine
senior tag
válasz
Tangerine #122 üzenetére
Nagyobb port kavart a Luxpro cég pici lejátszója
A tajvani Luxpro cég emberei szerint a ''Super shuffle'' névre keresztelt termékük nem azonos az Apple iPod shuffle termékével, mert annál jobb. A látogatók szerint azonban a kettő terméket első ránézésre meg sem lehet különböztetni egymástól.
A CeBIT-en kiállító cég terméke az Apple jogászainak nyomására pénteken eltűnt a látogatók szeme elől, ám szombaton újból felbukkant. A lejátszó kinézetre szinte megegyezik az Apple termékével, azonban fel van szerelve egy FM tunerrel, hangot felvenni képes mikrofonnal és WMA formátumot is képes lejátszani (természetesen AAC-t nem). A termék csak egy picivel vastagabb, mint az iPod shuffle, ám annál olcsóbb.
Az Apple szóvivője szerint a cég jogászai jelenleg lehetséges lépéseket vizsgálják. Bővebben: link -
Tangerine
senior tag
Volt aki kissé felturbózta a fapad-ipod-ot: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
Azt még hozzá kell tennem, hogy a PX 200 jóval halkabb, mint a Plug, tehát csak az vegyen, akinek a lejátszójában van elég kraft hozzá.
-
Tangerine
senior tag
válasz
zlaboncz #113 üzenetére
A tuning után lesz igazán zárt, mert akkor beragasztod az apró lyukakat.
Nekem nem igazán tetszik a Plug hangja, a tuningolás után se. Nagyon természetellenes. Igaz, hogy (túl) nagy mélye van, de amúgy gyengén szól.
Én vettem anno Plugot is meg PX200-at is, mert mindenki ezeket istenítette, és nem tudtam eldönteni, hogy melyik jobb. Most már el tudom.
Mikor meghallottam a PX 200-at, szinte földbe gyökerezett a lábam, annyival jobban szólt. -
Tangerine
senior tag
Ja, látom, hogy sorban is tud.
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
Amilyen birkák az emberek, lesznek akik pénz adnak érte. Nem baj, hogy még kijelző sincs rajta, ha Apple is meg iPod is, akkor ez sem számít, mert az olyan ''trendi''. Ezek teljesen hülyének nézik az ember.
Nem tudnák elég olcsón adni, amennyit én adnék egy olyan lejátszóért, amin nem elég, hogy kijelző sincs, még össze-vissza is keveri trackeket.
Próbáljátok elképzelni, hogy hogy szólna pl. - hogy egy ismertebbet mondjak - ''Mike Oldfield - The Song of the Distant Earth'' albuma, ha összekevernék a trackeket, vagy bármely hasonló ún. koncepció album.Én leginkább ilyen jellegű hallgatok, úgyhogy nekem teljesen használhatatlan lenne.
Max azt lehetne csinálni, hogy egy album = egy track.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Open Broadcaster Software OBS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest