Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sir Riccio
addikt
Távol áll tőlem hogy azon vitattkozzak melyik a jobb, viszont észre vehetnétek végre, hogy az intel Téged és mindannyiunkat ''fejős tehénnek'' nézett, kitalált valamit, /jót vagy rosszat/ és ezt velünk felhasználokkal igyekszik /igyekezett/ megfizettetni. / ahány proci annyi féle alaplap / Én hónapokkal ezelőtt, - vissza kereshető,- leirtam hogy az AMD-nek Intel feladta a magas labdát, és könyörtelenül le is fogja ütni. Nem követi el azt hibát hogy az új dual procik miatt alaplapot keljen cserélni. És lám ez most bekövetkezett, ugyanakkor Intelnek új csippkészlet kell, természetesen új alaplappal. Csupán erre szerettem volna rávilágitani, hisz ez mindannyiunk jól felfogott érdeke. /Saját pénztálcára megy a játék!!!/
-
marcee
addikt
De hát ez csak az indulóára, - mellesleg annak szvsz nem is sok - senki nem mondta, hogy hirtelen 150e-ért akar procit venni. Örültünk neki, hogy kijött, annak hogy sokak meglévő lapjával kompatibilis, mások (köztük én is) a közeljövőben akarnak olyan lapot venni amibe ezt majd bele lehet tenni. Ezek tök jó hírek szerintem.
Mellesleg a te 60 ezer forintos procid az, ami még itt a ph!-n is kirívóna drágának számít. A többségnek 40e alatti procija van, nekem például még soha nem volt 22e-nél drágább.
Szerk: Mellesleg előzetes tesztekből, kétprocis rendszerek teljesítményéből, de akár a modelszámozásából is látszik, hogy mindent ütni fog. Szerinted mégis mennyibe kellen kerülnie?
Ne vedd támadásnak légyszíves, de kicsit úgy érzem, hogy saját magadat akarod meggyőzni, hogy a p4-ed jó/jobb vétel volt.
[Szerkesztve] -
Sir Riccio
addikt
Én pedig neked és minden ''Intel'' tulajdonosnak gratulálok, ugyanis úgy tünik már kifogytatok minden rosszból amit AMD számlájára lehet irni, maradt a '' ki fogja ennyiért megvenni'' nos a válasz akinek pénze illetve szüksége lesz rá. Viszont ez legalább kapható /megvásárolható,/ és nem úgy mint Intelé hogy majd lesz /kapható lesz/ valamikor talán, és akkor vehettek hozzá új alaplapot is gondolom lényegesen borsosabb áron.
-
aha. jó esetben annyi lesz, de inkább több. ez még függ a gyártástól is.
egyébként meg nem értem mi bajod van az árukkal. a (számítástechnikai) csúcsfejlesztések sohasem arról szóltak, hogy holnapra gipsz jakab nyóckeres lakos, aki minimálbéren tartja el a családját albérletben, bármelyik útszéli boltban tud venni magának egyet két kisfröccs árából. aki atomfanatikus, az úgyis megveszi (mit veszi, meghozatja valahonnan messziről), ha utána három hónapig zsíroskenyéret eszik naponta háromszor.
de amire tényleg indokoltá válik erre a platformra való áttérés, addigra kb. az ötödébe fog kerülni a mostani árának. ez eddig is így volt, meg ezután is így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest