- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
De hát ez csak az indulóára, - mellesleg annak szvsz nem is sok - senki nem mondta, hogy hirtelen 150e-ért akar procit venni. Örültünk neki, hogy kijött, annak hogy sokak meglévő lapjával kompatibilis, mások (köztük én is) a közeljövőben akarnak olyan lapot venni amibe ezt majd bele lehet tenni. Ezek tök jó hírek szerintem.
Mellesleg a te 60 ezer forintos procid az, ami még itt a ph!-n is kirívóna drágának számít. A többségnek 40e alatti procija van, nekem például még soha nem volt 22e-nél drágább.
Szerk: Mellesleg előzetes tesztekből, kétprocis rendszerek teljesítményéből, de akár a modelszámozásából is látszik, hogy mindent ütni fog. Szerinted mégis mennyibe kellen kerülnie?
Ne vedd támadásnak légyszíves, de kicsit úgy érzem, hogy saját magadat akarod meggyőzni, hogy a p4-ed jó/jobb vétel volt.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
''az a64-ek még majdnem olcsóbbak mint az athlon xp-k
AMD XP 2800+ processzor (512Kb/333MHZ) Barton Dobozos 19800 Ft
AMD Athlon 64 2800+ processzor Dobozos 20400 Ft
Nem látom, hol drágított az AMD ?''
Azt hittem egyértelmű, amit írok: az athlon xp vonal a _maga_idejében_ olcsóbb volt, mint most a 64-esek. Nem jelen árakat hasonlítottam, és azt is írtam, hogy a Barton-t nem számítva. Ennek az lett, az eredménye, hogy hiába vitték a népek, mint a cukrot, nem nagyon volt belőle nyereség. Te most kiemelted a legolcsóbb, nem butított példányt, én ellenben mindkét családnak a maga idejében legjobb ár/érték arányú tagjaira gondoltam. Szerintem drágul, de többet is kap az ember a pénzéért, de nem is mint negatívumot írtam, annak örülök, hogy most itt a lehetőség, hogy kikerüljeneka csávából és végre tényleg növekedjen a részesedésük.
Szerk: (#44) polika: Én például 3d-zek és videót tömörítek. Nem mondom, hogy 7/24, de amikor kell, akkor bármekkora konfig sem elég. Februárban csináltam látványtervet egy cimbimnek 3db kép, 10 óra volt a leggyorsabb kép renderideje és 20 a leglasabb. Az egészre volt három napom. És hát ugy elötte tesztrenderek, stb. Mindezt egy 2600+ra húzott XP-n. Egy ilyen 4800+-szal, ha optimalizálják rá, akkor is max 3x gyorsabban lehett volna végezni kb.
Ingyen csináltam, tehát nem céges meló, céges gép, hanem home gép és ''hobby''
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Mindeddig féltem tőle, hogy tényleg kompatibilisak lesznek-e az a amd dual core chipjei a jelenlegi alaplapokkal. És igen! Ez egy hatalmas fegyvertény szerintem.
Korábbi (fél évvel ezelött kb) hírek szerint jelentősen alacsonyabb órajelűnek kellene lennie eleinte a dual core prociknak a szingilkhez képest, ezzel szemben mind az intelnek, mind az amd-nek erőssen csúcssebesség közeli megoldásai is vannak. Számomra ez elég hihetetlenül hangzik.
Ha nem lesznek gyártástechnológiai problémáik (ill. nem túl nagyok), akkor ez kell, hogy az igazság pillanata legyen, és a flash üzletággal leszámoét AMD végre igazán nagy és nyereséges legyen! Én szívből kívánom nekik.
Btw, mostmár az igazán vonzó prociaik 30e ft körül kezdődnek és így is megérik az árukat, ezt azért nem lehet összehasonlítani xp vonal (barton nélkül) átlagosan 12-16e ft-os árával, ez muszáj, hogy megdobja a nyereséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest