Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITEM
tag
''Ne vedd támadásnak légyszíves, de kicsit úgy érzem, hogy saját magadat akarod meggyőzni, hogy a p4-ed jó/jobb vétel volt.
''
ha így érzed akkor nem jársz messze az igazságtól (mint már emlitettem nekem jobb volt!!), én NEM! akarom senkinek sem bizonygatni hogy jobb-e vagy sem! Itt természtesen csak az a lényeg hogy vannak feladatkörök ahol az egyik rendszer mindig is jobban fog teljesíteni! -
ITEM
tag
Értem a lényeget, hidd el! Én is jónak tartom hogy az AMD nem kinlódik mindig újabb chipseteken és foglalatokon!
Örülök hogy bele fog menni mindenki lapjába....
Én csak a saját egyéni tapasztalataimra támaszkodtam mikor megvettem a rendszerem alkatrészeit! Arra amire használom arra nekem jobb az INTEL.
Félreértés neessék szerintem is jók az AMD Athlon 64 procik, csak a körités az ami nem mindig a legjobb! ( tisztelet a kivételnek mert vannak ütős és DRÁGA!! A64 platformok is amik stabilan üzemelnek! )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest