- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Dare2Live #1929 üzenetére
Jól szóltál, az esés is csak szerencse kérdése. Egy minőségi tök meg simán megvédi a telefont a normál esésektől. Rondább lesz persze, mint gyárilag, de mondjuk pont az S21U nem annyira elegáns, inkább kicsit indusztriális dizájn. Annak kevésbé árt, főleg egy dizájnban hozzá illő tok.
Volt valami Sony Ericsson butatelóm 15 éve. Vásárlás után 1 nappal elejtettem kőre. Nem törött szét, plexi előlap, csak lett a kijelzőn egy szép nagy karc, amit utána 2 évig néztem.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dare2Live #1805 üzenetére
Sokuk az előző szériát nem éppen méltatta azok kb hihetőek, mindenesetre pláne hogy az akksi, játékteljesítmény, melegedés, fotózás, videózás elérhetőek a netes tesztekben így hihetőbbek mint az hogy egy Huawei fan tesztként összecsapva leír valamit aminek egy része nettó marhaság és még alátámasztani sem tudja.
Inkább hiszek a szememnek mintsem valaki írásának. Mindenesetre influenszerektől függetlenül teljesen általános az S21 ultra szériánál a pozitív visszhang. -
-
Tin
veterán
válasz
Dare2Live #1741 üzenetére
Nagyjából egyetértünk, ezert is írtam korábban, hogy KELL ezekbe a SOC-okba kapcsolható teljesítmény profil, és NE csak az AI csinálja. Rakják a fejlesztői beállítások közé, nem érdekel, de legyen. Engem sem érdekel a nyers teljesítmény, az akku idő fontosabb.
Az Exynos990 meg tényleg nem lett annyira szar, csak a Note20 utánra lett hozzá rendes firmware. Persze, nem jó, de se nem kazán, se nem merül le, ha ránézek. Mellesleg a teszt alapján kevésbé melegszik, es oké, kisebb a teljesítménye, de ha nem használod, mindegy is.
S21-ben minden kamera tud 4k60-at, de váltani nem lehet, csak 4k30-nál. Az N20U-nál amúgy csak az előlapi és a főkamera tudja a 4k60-at.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dare2Live #1680 üzenetére
Game opt service nem csak adb-vel tiltható eddig legalábbis voltak rá megoldások root és egyéb mentesen, és megoldotta a hő miatti throtlingot és teljesítményt. Egy próbát megér, ha a note20 ultránál és s20 ultránál megoldotta, pláne hogy itt a hő messze nem is olyan komoly tényező. A hő miatt dobja a game optimizing service a teljesítményt miközben snapdragon nagyobb hőnél nem dobja...Problémát meg nem okoz a telefonnak. Szimplán egy szarul megírt fos amihez foggal körömmel ragaszkodik a samsung. Érdemes rákeresni...
-
kalimist
aktív tag
válasz
Dare2Live #1668 üzenetére
Az A14 inkább idle módban lehet azért veszi vissza a teljesítményt (és vele együtt a fogyasztást is jelentősen).
Ezen a videón mozgás közben megy a játék és egészen más a helyzet az Adrenoval. Plusz Visual effects High vs Highest. Nem túl acélos a Mi 11 hűtése és a Samsung 5nm sem sikerült túl jól. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Dare2Live #1566 üzenetére
Nem tudom miről zagyválsz... 3x és 10x OPTIKAI zoomot használtam automata módban. Mi nem világos? Semmi félrevezető nincs, pláne nem digitális zoom. Ráböktem az éjszakai módra, a normál módra, is az 1x, 3x, 10x optikai zoomra.
A telefonból ezek a képek jöttek ki -> megosztottam. reklamálj a Samsungnál, ha szerinted félrevezettek.
Szeretem, amikor olyan osztja az észt, aki max youtubeon látta a telefont. Tudnám, hogy a csecsbe képzeled, hogy direkt félre akarok valaki vezetni, amikor bármikor megnézhető a meta adat. Ennyire hülyének nézel? Fogja a kezedbe egy ilyen telefont fotózz egy hasonló esti sorozatot és nézegesd a meta adatokat.
-
GaS-
aktív tag
válasz
Dare2Live #1479 üzenetére
Engem nem aggaszt a microSD hiánya, 256GB bőven elegendő. (S20U -nál sem sikerült telerakni a 128GB -ot) Nyilván vannak kivételek, de szerintem a nagy átlag is így van vele. Lementeni felhőre/gépre a fotókat/videókat pedig azért is érdemes, mert ha elhagyod a telefont, akkor búcsút inthetsz nekik.
-
BusinessGuy
őstag
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dare2Live #1192 üzenetére
Akinek Ultraja van ránézne arra, hogy video közben ha be ki zoomol akkor vált e kamerák közt?
Úgy a legegyszerübb ha indít egy videot periszkopon aztán widera váltana. Ez megy? Nekem nem sikerült MMban amikor bent voltam. YTn néztem videokat de fakeba is belefutottam olyanba ahol müködött de US verzió volt, jobban megbíznék egy forumtárs próbájába.
Ez nekem elég fontos ha nem működik nem tudja kiváltani a fényképezőgépet....
-
Navaren
aktív tag
válasz
Dare2Live #1140 üzenetére
Teljesítmény - alatt a telefon nettó-képességeit értettem, azonos árcimke mellett: hogy típust definiáló paraméterek azonos név alatt komoly eltérést mutattak aszerint, melyik SoC szolgált a motorháztető alatt
(ebbe a SoT idő éppen úgy beletartozik, mint, mint a kamerás teljesítmény, nem csak a benchmark eredmények).
Erre a párhuzamra lennék kíváncsi az idei modellek kapcsán is.De köszönöm a kiigazítást.
#1141: "behülyítette". Ugye nem látta senki! Css!
-
Tin
veterán
válasz
Dare2Live #1082 üzenetére
Ne legy mar readonly
Leirtam a posztban, hogy mindharom telefonon ezt csinalja egy ideje, egy S7, egy Mate 8, es az N20U. Elobbi ket telefon eleg regen volt frissitve. Asszony is panaszkodott ra, es a Play Store app alatti kommentekben is sokan panaszkodnak. Ez par hete / honapja jott elo, es valoszinuleg nem erint mindenkit. De szerintem ebbe ne menjunk bele itt.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Dare2Live #1075 üzenetére
MInd3 esetében van fizikai DUAL SIM
- The Galaxy S21 family devices have 2 physical nano-SIM card slots
- The S21 family devices support eSIM (where available)
- You can use up to 2 SIMs on your Galaxy S21 devices. This means 2x physical nano-SIMs or 1 physical nano-SIM + eSIM).
- There is no SD card support on the S21 family devices -
BusinessGuy
őstag
válasz
Dare2Live #986 üzenetére
Hagyján hogy nem állt be az akksi a fószer nyüstölte látszik a diagrammon is. Ha nyüstölöd, egyiknél sem lesz komoly SOT....
Első napokban meg pláne nyomkodja az ember..MÁS:
Ez a dual sim dolog érdekes. A neten találni valós fizikai dual simes + esimes modelleket, illetve singlesim+esim modelleket. Olaszoknál például 2 sim foglalat van. Samsung fórumon is megerősítette samsungos arc hogy van fizikailag 2 simes verzió. Nálunk vajon melyik verzió lesz és melyik szolgáltatónál? Mert dualsimként hirdetni az 1sim+esim verziót így nem kicsit megtévesztő.... -
válasz
Dare2Live #986 üzenetére
Más review-okat nézve teljesen rendben van az olvasó, gyors is. Ő itt azt mondja, hogy azért használva ugye pár napot, jópárszor feloldva már mégsem annyira jó a helyzet, meg azért csak-csak eléggé koncentrálni kell,hogy a piktogramra tegyed, hiába a 77%-al nagyobb terület. Úgyis a full-ban is kitér rá majd pár nap múlva., plusz ott a többiek is, akik majd elmondják a tapasztalataikat.
-
janeszgol
félisten
válasz
Dare2Live #909 üzenetére
Ilyen gyenge üzemideje kevés telefonnak van. Ezért írtam azt amit. Arról érdemes lehet váltani. (És akkor már 5G is van.) Beszámítják neked az S20-at. Erről beszélgettem Tinnel.
De más egyébben egyetértek veled, én is úgy látom. Érdemes 2+ esetleg 3+ évre venni a telefonokat ma már. Hiszen tök érdekes az, hogy egy (most mindkettő napi használatot feltételező esetben) egy 300 ezres kaptopot 5+ évre veszünk, de telót meg kettő évente cseréljük, mondván a hosszabbításhoz el lehet hozni, miért ne?
Lehet anélkül is hosszabbítani, aztán közben lehet már vásárolni telefont bármikor. (Igaz onnantól újra két év.) -
janeszgol
félisten
válasz
Dare2Live #889 üzenetére
Én nem feltétlen gondolom így. Pl S20-ről S21-re érdemes lehet váltani. Az S21 Ultra az nagyon kemény, pláne a 16/512, szóval aki a csúcsot akarja, annak ideális választás lehet szinte bármiről.
De bejönnek majd a teszteredmények (kamera, sebesség, fogyasztás) és többet megtudunk. -
Tin
veterán
válasz
Dare2Live #889 üzenetére
Nezd, az akkuidot nem tudjuk. Oszinten szolva, ha jelentoset leptek elore akkuidoben, mikozben az ar csokkent, nekem nincs nagy bajom az 1080p-vel, a muanyag hatlappal (ugyis tokban van), vagy a tolti elvetelevel (bar pofatlansag, elismerem). A sik kijelzo nalam inkabb plusz az uvegfolia miatt (mar ha mukodik vele az ujjlenyomat-olvaso), bar a lekerekitett is bejon.
Ha viszont az Exynos SOC felzarkozik, es jelentosen no az akkuido a fogyasztas csokkenesevel, es a thermal throttlingot is megoldjak, akkor szerintem lehet akar valos elorelepes is ez a generacio.
Az SD eltavolitasa viszont szerintem nagy baromsag. -
Schuler888
senior tag
válasz
Dare2Live #735 üzenetére
"Amúgy én se értem. Azt vártam, hogy GPUban/játékban Snapi keményen elveri Exynost. Esetleg azt is, hogy modem miatt merülni fog. De azt én sem vártam, hogy CPUban is ez lesz. Főleg nem úgy, hogy magasabb teljesítmény/fogyira van belőve exynos freki alapján. Azért egy A55/A78/X1 implementáció nem kéne hogy gondot okozzon Samsungnak. Erre nesze ahogy kinéz snapi idén is egyértelműen veri exynost. ÉS akkor az exynos rákfenéjéről a snapihoz képest botrányos merülés/fogyiról még semmi teszt nincs kint. Egyszerűn el sem hiszem hányadszor mutatja be a középső ujjat Samsung az EUs vásárlóknak.
És erre nem tudok szépet mondani."
Attol hogy leirod sokszor, meg hulyeseg marad. Teszteket is nezni kene..
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Dare2Live #677 üzenetére
A Malik, valaha a mi életünkben... voltak már nem harmatosak? Ez alatt gondolok arra, hogy pariban lett volna a top mali az aktuális év 8-as szériás Snapjában levő Adrenoval... nem emlékszem ilyenre.
A Kirin 9XX-rk is ezért feszítenek szintetikusan majd hasalnak el irl...
-
hankock
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPad topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest