- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az előzőekben is ezt becsültem a legjobban. Nem hajlanak meg, vagy csak nehezen. De ahhoz nem emberi erő kell. Szerintem a lapátok korában ez az egyik legfontosabb paraméter, illetve a karcállóság is, és a leeséses törés.
Most nem akarom sorolni, milyen márkák melyik csúcs terméke hajlott meg, de az szégyen! -
janeszgol
félisten
válasz
BusinessGuy #1539 üzenetére
Csak ugye az ajandekot kulon kapod. Regisztralni kell. Aztan majd postazzak. Rosszul tudom? Siman kicsuszhatsz a ket hetbol.
-
janeszgol
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #1441 üzenetére
Bolgár?? Na ezt nem tudtam. Évek óta olvasom őket, nekem amcsinak tűntek.
Vagy angolnak. Meglepődtem. -
-
janeszgol
félisten
válasz
mjani1172 #1397 üzenetére
Át lett írva. Tegnap én is elolvastam a tesztet, és még nem ez a szöveg volt. Aztán elmentem a PCW Fb oldalra, és megírtam a véleményem többed magammal. 1998 óta olvasom a lapot, Erdős Márton az egyik kedvenc cikkíróm. Nem sötét, nem buta, csak butaságot csinált, amit javított.
-
janeszgol
félisten
válasz
BusinessGuy #1372 üzenetére
Én rendszeresen. Véletlenül pont ma jött ki ez a cikkük is: "Sokkal gyorsabban veszítenek értékükből az androidos telefonok, mint az iPhone-ok"
Gyakorlatilag fizetett fika teszt volt az S21U. -
janeszgol
félisten
Meg ugye az érdekesség, hogy 200 dollárral csökkent a nettó ára az S21-nek az S20-hoz viszonyítva, de itthon 5 ezerrel többe kerül, mint az S20 tavaly.
Viszont a Telenor és Vodafone feltöltős (meg némelyik előfizus) ár az baromi jó, 60-90 ezret lehet fogni a telókon. Ennyiért nyugodtan rabolják le a készleteket, mert ezek jó árak. -
janeszgol
félisten
Tech2 Laci letolta a teszteket. Hát az Ultra elmarad egyelőre a P40 Pro mellett fotóban.
Meg igazából kicsit dühítő. 480 ezren indul az Ultra, de ezért 128 GB tárhely jár. Illene ennyiért 256 GB-ot adni, pláne a 8k felvétel miatt. De a 4K is hamar megeszi ezt.
5 órás kijelző időt mondott az S21-re viszont. Kicsit jobb, mint az S20. -
janeszgol
félisten
Ez a tok az Ultrához elég ízléses. [link]
A könyvtokokat amúgy sosem szerettem. -
janeszgol
félisten
válasz
<Lacy85> #1026 üzenetére
Az S7-nek is, mint az S20-nak. Talán még kétéves akksival is.
Nem tudom, nekem ezek az óránkénti fél-egy százalékok idle nem igazán jönnek be. Mondjuk Tin 2 pálcikás helyen mérte, ugye ott sokat kér a mobilhálózat.
De ez azt jelenti, hogy 1-2 nap alatt totál lemerül a telefon, ha hozzá se nyúlok? (Bekapcsolva, szinkronizálva, a hálózati kapcsolatok java része on.)
Egy 5-6 éves akkuval rendelkező i5s is tudja ezt. -
janeszgol
félisten
Elhiszem neked, csak csodálkoztam. Akkor kijelenthetem, hogy most érdemes cserélni bárkinek, aki cserélni szeretne? Mert most eléggé nyomatják ezt a beszámítós dolgot.
Gondolom a Samsung jobb évet akar hozni, mint tavaly, így sok mindent elkövet ennek érdekében, szóval aki kihasználja, az jól is járhat vele. -
janeszgol
félisten
válasz
Dare2Live #909 üzenetére
Ilyen gyenge üzemideje kevés telefonnak van. Ezért írtam azt amit. Arról érdemes lehet váltani. (És akkor már 5G is van.) Beszámítják neked az S20-at. Erről beszélgettem Tinnel.
De más egyébben egyetértek veled, én is úgy látom. Érdemes 2+ esetleg 3+ évre venni a telefonokat ma már. Hiszen tök érdekes az, hogy egy (most mindkettő napi használatot feltételező esetben) egy 300 ezres kaptopot 5+ évre veszünk, de telót meg kettő évente cseréljük, mondván a hosszabbításhoz el lehet hozni, miért ne?
Lehet anélkül is hosszabbítani, aztán közben lehet már vásárolni telefont bármikor. (Igaz onnantól újra két év.) -
janeszgol
félisten
Telenor összefoglalós ár táblázat. [link]
Senki tárcájában nem akarok túrkálni, de ezek az árak egyáltalán nem tűnnek vészesnek.
Bár a Telenor extra havi költséget számol fel, ha telefont is veszel, de talán még azzal sem vészes. Az XS-nél egy havi 500ft, az S-nél havi egy ezres. A többit nem tudom fejből. -
janeszgol
félisten
válasz
Dare2Live #889 üzenetére
Én nem feltétlen gondolom így. Pl S20-ről S21-re érdemes lehet váltani. Az S21 Ultra az nagyon kemény, pláne a 16/512, szóval aki a csúcsot akarja, annak ideális választás lehet szinte bármiről.
De bejönnek majd a teszteredmények (kamera, sebesség, fogyasztás) és többet megtudunk. -
janeszgol
félisten
válasz
GreenGoblin #878 üzenetére
Te altreg vagy, ez 100%. Úgy beszélsz itt a régi tagokkal, mintha ezer éve ismernéd őket.
-
janeszgol
félisten
válasz
bigdigit #721 üzenetére
Azt nem kell visszaadni. Viszont emiatt (anno sok visszaélés volt, teló megvesz, füles átvesz, majd teló visszaad) a vásárlástól számítva 1 hónap múlva kapod meg az ajánsékot postán. Sőt azt is el tudom képzelni, hogy regisztrálni kell hozzá majd. (Tavaly nem kellett.)
-
janeszgol
félisten
válasz
DeathAdder #572 üzenetére
Amúgy ez mennyire igaz. Egy 100+ ezres bármi is sokszor gagyi összeszerelésű, gagyi anyagokból van megcsinálva.
Egy 30 ezres farmer annyira vékony, mint egy pizsama. Egy 10 ezres póló fél éves mosás-hordást nem bír ki. Lehetne sorolni. Egy 80-100 ezres fejhallgató eltörik?Úgy általánosságban mindennek a minősége tré lett. Sz*r.
-
janeszgol
félisten
válasz
Szellem. #267 üzenetére
Feltöltősen az S21 a Vodánál 272 ezer ft (330 helyett). A Telenornál 280 ezer ft. Az S21+ 410k helyett a Vodánál feltöltősen 333 és 349 ezer ft. Ezek feltöltős árak!
Ennyiért jó vásárok. Kit érdekel a töltő. És mielőtt valaki belekötne ebbe is: a Galaxy S8 275 ezren, az S8 Plus pedig 330 ezren nyitott. Feltöltősen is.
-
janeszgol
félisten
válasz
South Velen #106 üzenetére
Az öcsém sem vált. Neki S10+ 12/1000 van. Neki csak az Ultra 16GB lenne előrelépés, de az viszont vastagon. Viszont azt szerintem most nem vállalja be az egyéb kiadások miatt.
-
janeszgol
félisten
válasz
Csabyka92 #37 üzenetére
De annyi. Kb 330 ezer pixellel kevesebb, mint a konkurencia. Ha megszólom a Samsungot, hogy FHD+ felbontást ad a 4K videófelvételhez, akkor az iPhone 12 mellé is oda kell írnom. Így igazságos. (Fotó nem számít, csak a videó.)
Amúgy nem rossz a felhozatal, de majd a tesztek után.
-
janeszgol
félisten
válasz
Linkin1994 #10 üzenetére
Az Alma felé fogják terelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest