- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
piero86
aktív tag
válasz
BusinessGuy #1933 üzenetére
Köszönöm!
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
BusinessGuy #1916 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BusinessGuy #1913 üzenetére
Mi az, hogy dupla fólia?
-
snots
tag
válasz
BusinessGuy #1913 üzenetére
Igen, az engem is meglepett, mármint, hogy dupla fólia van rajta, láttam abban a videóban, ahol a srác alaposan ad a telefonnak.
Köszi az infót.
-
MadMancs
veterán
válasz
BusinessGuy #1902 üzenetére
Facebook-on valamelyik hirdetés alatt posztolták. Hogy mennyire igaz na az más kérdés. Jelenleg is 25 a legkorábbi időpont.
Mindjárt meginterjúvolom live chatet. -
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1899 üzenetére
Én se rendeltem még elő telót sose, nem véletlenül kérdeztem/kérdezek ennyit.
Maximum játékot szoktam előrendelni, de az kicsit más azért -
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1896 üzenetére
Szóljál, mert akkor én is
-
oAcido
aktív tag
válasz
BusinessGuy #1896 üzenetére
S10+-nál 1 héttel a premier után kaptam kézhez a telót, mert nem voltam otthon. Beregeltem a Members-be és simán megjött a Buds.
Nem értem ezt a túlremegést. Az előrendelés időpontja fog számítani, amit a szolgáltató bármikor igazolni tud. Plusz az ajándékokat milliószámra gyártják, mert külön-külön is árulják. Jutni fog mindenkinek is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1894 üzenetére
Elvileg küldenek majd mailt, hogy tényleg jogosult-e az ember, vagy valami ilyesmit olvastam
-
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1861 üzenetére
Ez a része nyilván a postáé
-
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1848 üzenetére
Még arról sem kaptam semmit hogy ott van a csomag.
Ha nem telefonálok, lehet ott pihent volna még pár napig, aztán visszaküldik -
Terraxx000
csendes tag
válasz
BusinessGuy #1848 üzenetére
Estig biztos kiküldik neki is az SMS-t
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
BusinessGuy #1825 üzenetére
1 percel az után, hogy a telenor honlapon megjelent előrendeltem.
Másnap reggel fél 9 körül hívtak is. Meg is jegyezte a nő hogy én voltam a 2. előrendelő. -
karldergroße
senior tag
válasz
BusinessGuy #1804 üzenetére
Egy jó Xanax fog segíteni a problémádon.
Huawei-fan? Itt inkább azok fan-ok, akik nem tudnak elfogadni egy (amúgy vélhetően jogos) kritikát. Az S21U-teszt korrekt. Annyi szubjektivitás van benne, amennyi minden tesztelőnek megengedett. S10+-tulajként én is vártam ezt a telefont,, hátha... De majdnem kevesebbet nyújt, mint az enyém. És fél milla. Akkor most marad az S10+. És köszönom azoknak, akik megírták, mik a hiányosságok, így nem fogom megvenni, megkíméltek tőle.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1823 üzenetére
Ahogy bemutatták, elő is rendeltem (vagyis visszahívást kértem), és múlthét hétfőn lett visszahívást követően megrendelve...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1820 üzenetére
& dkovizoli
Nah ez igazán érdekes, mert én meg se mail, se sms, se semmi... -
TODI1111
veterán
válasz
BusinessGuy #1725 üzenetére
"hogy működjön számítógépre kötés nélkül is a megoldás. "
ADB-re gondolsz? Az már működik. Már letöltöttem, hogy kipróbálom de még nem volt rá időm. [link]
-
TODI1111
veterán
válasz
BusinessGuy #1704 üzenetére
"Továbbra is várom aki játszik a telefonon Alliance Shield X-el próbálta lelőni a game optimizing service-t? Az állítólag működik."
Ha jól olvastam akkor android 11-en már nem működik mert a samsung elvette a knox engedélyt az alkalmazástól.
-
leslien
nagyúr
válasz
BusinessGuy #1713 üzenetére
amit ajánlottam SD865 az miért lenne gyenge?
-
oAcido
aktív tag
válasz
Már nem működik. Volt valami Knox licensz szarság és kivették belőle..
Két fizetős alkalmazás maradt: CCSWE és Package Disabler Pro. Sajnos itt is amint újradolgozza a Samsung a Knox licenszet nem fog működni. Ráadásul hiába vetted meg, amint működésre bírják veheted meg újra. Lehet hogy 1 évet működik, lehet csak 2 hetet.
Talán még ADB-vel menne, meg root szükséges verziók vannak. Ezekkel én nem kockáztatom a garit.
-
snots
tag
válasz
Köszönöm, ez végre hasznos infó volt. Nézzétek el nekem, én nem vagyok telefon mániás, nem okoz eufórikus érzést egy telefon megvásárlása, de ezért ne kövezzetek meg. Nem vagyunk egyformák.Aláírásomba se teszem be, ha egyszer megérkezik.
Közel 4 év után váltok, most is leginkább azért, mert kezdi feldobni a pacskert az, ami van. Szánalom, de ez alatt a 4 év alatt egy telefon tesztet sem néztem meg. Ez is addig fog maradni, amíg működik, nekem ez ennyi, nem több. Nem érzek semmi bizsergést.
Valójában a legnagyobb reményem tényleg a kamerával kapcsolatban van, ezért választottam ezt és nem mondjuk a sima S21-et, vagy S21 pluszt.
A tesztek alapján a kamera jól teljesít, továbbá az esetleges jővőbeni frissísésekkel ez már csak jobb lehet. Szóval szíves elnézést, ha hülyeségeket kérdezek, vagy mondok, nekem a telefon az telefon, ennyi. Netezek rajta, google maps, telefonálok, sms-t írok, meg whatsapp. 98%-ban számomra ennyi.
Valójában csak tisztában akarok lenni vele (és igen, azért, mert nem tudom), hogy mire számíthat az ember 2021-ben, ha elkölt közel 500 ezer forintot.
-
Dare2Live
félisten
válasz
BusinessGuy #1669 üzenetére
Rakás érdekes dolog van és jól látszik, hogy az hogy a gpu mennyire erős csak egy dolog.
pl
-Egyértelműen Apple A14é a legjobb teljesítmény és a legjobb teljesítmény/fogyasztásban mégis képes kissé throtlingol mert a hűtése gyenge.
-S888nál vmi sw probléma lesz. Nagyon szépen tartja majd egyszer csak kilő a fogyasztás minden ok nélkül és utána beüt a throtling. Ez tuti vmi SWs gebasz.
-Exynos az első percben se tud annyit mint a többi throtlingolva, ráadásul throtlingol. Az elsőt lehet megoldod adbvel bár 99% nem adbzik és ugye evvel vigyázni kell mert knox nagyon könnyen ugrik aztán buktad a 3év garit ami nem vicces. Viszont a throtlingon ez nem segít ami hűtés miatt lesz. És ebben a pillanatban gamereknek bukta. -
wong kok wah
senior tag
válasz
BusinessGuy #1654 üzenetére
Nem fogsz lecsúszni semmiről sem. Tavaly kb. 1 héttel később kaptam meg az előrendelt telefont a Telenortól (az akció lejárt után jóval) és utána megkaptam az ajándékot is.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
BusinessGuy #1654 üzenetére
Így van, nem csúszik le, mivel maga a telefon (azonosítója) van hozzárendelve az ajándékokhoz, ma mondták az Árkád SESben.
-
Capella
senior tag
válasz
BusinessGuy #1618 üzenetére
Nem kell különösebben bizonygatnod. Szerintem.
Feltöltöd a számlamásolatot. Azon lesz mindenféle dátum.
"6.2.5. A Résztvevő kiválasztja a ’Termék információ’ legördülő menüből, hogy a Promócióban Résztvevő Termékek közül Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G vagy S21 Ultra 5G készüléket használ, majd feltölti a Promócióban Résztvevő Termék vásárlását igazoló számlát, vagy számla másolatát jól olvasható minőségben[3]."
Ezt követi a 6.2.6 pont, amit már idéztem, hogy külön nyilatkozol a megvásárlás időpontjáról, ami az előrendelés időpontja.
A Samsung nem fog kötözködni, ha nem lesz valami nagy hihetetlen anomália a dátumokban.
Egyébként az IMEI szám alapján seperc le tudja csekkolni a promócióban szereplő partnereinél, hogy mikor adták el, mikor rendeltél elő.Ja, ha egyéb bizonyítékra lenne igény: a Vodánál a rendelés azonosító eleje a dátum, amikor megrendelted.
A Telenor pedig a visszaigazoló e-mailben a rendelésed időpontját másodpercre pontosan megadja. A többi szolgáltatónál, kereskedőnél nem tudom, hogy van. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
BusinessGuy #1614 üzenetére
Akkor mi alapján fizetsz? A számlát a fizetés előtt állítják ki. Egyébként a számlán a teljesítés dátuma számít. A telekomnál ez a megrendelés napja .Gondolom más szolgáltatónál is így van.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
BusinessGuy #1539 üzenetére
Szeritnem nem fogy úgy a cucc, ahogy a Samsung elképzelte és azért adott zöld utat..
Igaz most már mérges vagyok, lehet nem is veszem át..
Többet nem "sírok", eldöntöm hétvégén mi legyen.
Iphone-om még sosem volt, lehet csinálok egy svédcsavart. -
janeszgol
félisten
válasz
Csak ugye az ajandekot kulon kapod. Regisztralni kell. Aztan majd postazzak. Rosszul tudom? Siman kicsuszhatsz a ket hetbol.
-
Janaboy
veterán
válasz
Az ajándék jár bárhol veszed?
-
mjani1172
addikt
válasz
BusinessGuy #1372 üzenetére
És ez a sötétség jele nálad, ha valaki egy ilyen drága telefonnál kicsit húzza a száját a plasztikon?
Nincs igazad, nagyon sokan rugóznak ez miatt. Én mondjuk pont nem, én még örülök is a műanyagnak, de nem ettől sötét valaki.
Egyébként olcsóbb anyag mint az üveg, így valóban nem prémium, ez visszalépés. -
janeszgol
félisten
válasz
Én rendszeresen. Véletlenül pont ma jött ki ez a cikkük is: "Sokkal gyorsabban veszítenek értékükből az androidos telefonok, mint az iPhone-ok"
Gyakorlatilag fizetett fika teszt volt az S21U. -
Dare2Live
félisten
válasz
Kinek mi. Szerintem:
Hátlap nagyon kellemes. Nem csúszkál. Matt. Megkockáztatom az elmúlt 10év legjobb/legszebb hátlapja.
Kamera sziget a kontexusban értelmezve teljesen rendben van. Nekem sokkal igényesebb mint az S20é ami nekem bazári.
Elhagyták, minimálra csökkentették a kijelző lekerekítést. Pont az a minimal maradt amire rá lehet fogni, hogy kényelmes.
Talán az egy gond a kijelzében lévő kamera luk. De összességében az elmúlt 10év egyik hanem legszebb Samsungja lett. Sött talán az egyik legszebb teló ugy amblokk amióta világ a világ.
Szerintem. -
Bayzee5
tag
válasz
BusinessGuy #1291 üzenetére
Komoly elvárásaid vannak
Nem hinném, hogy épp kézhezkapott telefon esetében bárkinek első dolga lenne stressz benchmark futtatásaNem is lenne releváns, mert gyaníthatóan a telefon az első napban - napokban szinkronizál, adatot indexel meg ki tudja milyen háttér folyamatokat tol, hogy utána tulaja boldogan használhassa.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
BusinessGuy #1257 üzenetére
Itt nem a kártyafüggőségről (SimLock) van szó, hanem hogy az FW , független vagy tele van pakolva szolgáltatós szarságokkal...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1209 üzenetére
Ha 1 évet kibír, az már okés
-
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1206 üzenetére
Igen láttam, de végül (nem tudom miért
) a fekete keretes mellett döntöttem...
Majd meglátjuk milyen, ha bejön maga a cucc, rendelek egy áttetszőt is ünnepnapokra -
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1199 üzenetére
Azt írják nagyon hamar besáárgul..
-
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #1199 üzenetére
Én is olyat keresek
Mármint áttetszőt, és valahol találtam is, csak már nem tudom hogy hol -
oAcido
aktív tag
válasz
BusinessGuy #1123 üzenetére
Sok helyen olvastam, hogy ez az "AMIGO" nem működik megfelően. Túl erőszakos és/vagy össze-vissza szabályozza a processzort.
Van olyan teszt ahol 2,2GHz-en fut végig az X1 mag. Ezért is lehet szar a Geekbench teszt sokszor. Valahol olvastam, hogy jön majd patch ez csak a pre-release szoftver.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
BusinessGuy #995 üzenetére
"Ami negatívum az a melegedés, kiemeli hogy letöltéseknél, játékoknál a telefon melegszik. Kérdés ez mennyire fog meglátszani a teljesítményén."
Ez sajnos várható volt, az idei Snapdragon is forrófejű, ez meg ugyanarra az alapra épít. Reméljük túl nagy jelentősége azért nem lesz.
-
Dare2Live
félisten
válasz
BusinessGuy #988 üzenetére
Nekem elegem van, holnap bemegyek vmi boltba és megnézem a SIMet.
Meg az ujjlenyomat olvasót. Ha ilyen gyors én a napi 50feloldásommal ideggörcsöt kapnék tőle. Lassabb mint feleségem S7én.Ott tartok hogy lehet berendelem aztán ha nem jön be elállok a vásárlástól. Életemben még soha nem csináltam ilyet pedig csillió dolgot rendeltem már netről. Nem értem minek kell embargózni a teszteket evvel meg avval, hogy csak előrendelésben van ajcsi belekényszerítenek ilyenekbe.
@icecave: anno S4nél volt olyan hogy feloldás 1.5sec volt. Ott a gondot az exynos lassú deep sleepből való "felébredése" okozta.
-
leslien
nagyúr
válasz
BusinessGuy #967 üzenetére
ha jól sejtem megy a piacra a készülék.... van egy rossz hírem addig ne add el, mert csak az adott készülékről tudod regiszrálni ..
-
leslien
nagyúr
válasz
BusinessGuy #964 üzenetére
persze kb 29. től lehet regelni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest