- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
MikeWazowski #1864 üzenetére
Nem tudom mit pörgünk még ezen. El lett mondva hogy nem a 26.ai szállítással van/volt baj (és ezt ígérték, nem a 29et), hanem hogy semmit sem tudtál a csomagról. Hogy elkészült-e, átadták-e a postának. Ha tegnap írnak egy nyamvadt SMS-t hogy te hülye..a csomagod a postásnál van (megjegyzem: ezt a legótvarabb webshop is megcsinálja 1000forintos terméknél is), akkor tudod hogy rendben, úton van. De mi azt se tudtuk hogy egyáltalán lesz-e belőle valami, vagy hogy egyáltalán bárki foglalkozik-e a dologgal.
Ez meg ne számítson már zaklatásnak hogy meg merem kérdezni hogy mizu! Az viszont szégyen hogy 5 kollégából 5 nem tud semmiféle tájékoztatást adni... -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
MikeWazowski #1860 üzenetére
Abban mondjuk igaza van, hogy a Telenornál a rendelések tájékoztatása hagy kívánni valót. A Telekomnál, pl. a rendelésedet szépen tudod követni. Készletre vár-Készlet beérkezett-Futár átvette kiszállításra-Szállítás alatt. Majd jön az email és ha kérted az SMS is. Majd a csomagküldő értesítése, hogy mikor hozzák.
Múltkor a Telenornál egy rendelésem akadt el. Már 5-ik napja vártam, mikor felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol kiderült túlléptem a rendelési keretet (mert ilyen is van) és ezért elakadt a rendszerben a rendelés.Persze semmi értesítés, hogy gond van. Ha nem telefonálok, akkor még most várnám a rendelést.
-
Sirandrish
legenda
válasz
MikeWazowski #1851 üzenetére
Nem azzal van baj hogy nem teljesítette, hanem hogy felém nulla kommunikáció volt arról hogy a csomaggal egyáltalán foglalkozik valaki, vagy hogy odaadták-e a postának, vagy bármi.
Ami még önmagában mindig megbocsátható lenne, de hogy 3 fronton egyik kolléga sem tud tájékoztatást adni semmiről az már vicc. Én megyek utána, de nem tudnak segíteni se chaten, se 1220-on se sehol. Ha ők nem (akiktől megrendeltem) akkor kik? Kérdezzem a szomszédot?
Ha a 26.ai szállítással lenne bajom, akkor megvettem volna máshol.. -
Terraxx000
csendes tag
válasz
MikeWazowski #1853 üzenetére
Nincs dráma, csak minden más szolgáltató adott normális tájékoztatást és előbb is szállította ki a készülékeket.
Telenortól nem vártam el hogy előbb szállítson, de az elvárható hogy a megrendelésről információt adjanak. Mi Sirandrish -al nem kaptunk infót a mai napi szállításról és egyik szolgáltató(Posta,Telenor) se tudott tájékoztatást adni telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Ez itt a probléma.
Egy pár ezer forintos szállítás esetén is jön email és a futár érkezése 2 órás időintervallumban. Egy nagy értékű eszköznél elvárható lenne legalább ennyi. Én a holnapi naptól nem vagyok otthon és ezért fontos lenne, ha tudnám megérkezik-e a csomag a mai napon. -
oAcido
aktív tag
válasz
MikeWazowski #1851 üzenetére
Pláne, hogy 29.-én jelenik csak meg a telefon. Inkább piros pont nekik, hogy 3 nappal hamarabb kiszállították még ha a kommunikáció szar is volt.
-
Dare2Live
félisten
válasz
MikeWazowski #1803 üzenetére
Aki 2021ben "a tech video" ami az infuelncer marketing vonal főcsapása alapján bármit főleg olyat amiről teszt van megjelenés elött megitél annak fogalma sincs ezek az oldalak hogy működnek és egy álomvilágban él.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #1480 üzenetére
Nplayer tudja.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
MikeWazowski #1453 üzenetére
Sima S10 igen. Az S7 Edge óta QHD telefonokat használok, jó eséllyel hozzászoktam már. Könnyen lehet hogy ha nem így lenne, engem sem zavarna a FHD.
Valószínűleg idővel azt is meg tudnám szokni amúgy.Szemüveges vagyok egyébként, bár az tény hogy közelre kifejezetten jól látok, csak a távoli dolgokkal vagyok bajban.
-
Sirandrish
legenda
válasz
MikeWazowski #202 üzenetére
A fekete Ultrat. S10+rol a többi gyakorlatilag visszalepes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest