- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Micsurin #678 üzenetére
Ez lemaradt: a 2016-os E8890 Malija megegyezett erőben az S820 Adrenojával. A 2017-es 8895 Malija pedig ismét erősebb lett. 2018-ban is elhanyagolható volt a különbség (az egyik ebben jobb, a másik abban, nagyjából egál), de már valamennyivel rosszabb üzemidővel járt. Ugyanez volt érvényes 2019-ben is, pár százalékkal gyengébb teljesítménnyel. Tavaly meg eleve gyengébb is volt, meg melegedett is durvábban (Note20-ban már kevésbé). Ennyi a rövid sztori.
-
akooos
veterán
válasz
Micsurin #478 üzenetére
Telekomnál Magenta 1 nagyon jó. Nekem abban van az otthoni szolgáltatásom + a telefon is. Telefonálni 80 perc nekem elég, a net viszont korlátlan lett, folyamatosan szüntették meg a csomagomat aztán végül ugyanannyiért átraktak korlátlanba amennyiért 2x6 gigám volt 1 éve
Ezzel szemben 4 éve mikor kint éltem Németországban, egy 15 giga netes csomag 100 perc beszélgetéssel 39 euró volt
Azért van különbség
-
Tin
veterán
válasz
Micsurin #478 üzenetére
Ezzel ovatosan, eppen arrol beszeltunk a kollegaval, hogy itt (nemetorszag) aztan tenyleg szarok a csomagok.
Ugyanaz a korlatlan hang/sms/beszedcsomag, ugyanugy a Telekomnal, ami otthon 15e (42€), itt a duplaja (86€ vagy 31e Ft), es itt sokkal szarabb a mobilhalozat, mint Magyarorszagon. Elofizetes mindketto.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Micsurin #378 üzenetére
Hát de pont a telefon zártsága és az iOs rendszer zártsága miatt hogy tudták azt törölve futtatni (telepíteni) rajta az Androidot? Az egy dolog hogy az Android nyitott, nem is arról beszélek! Driverek hiányában jó pár dolog nem működött annó, most ezt nem tudom azóta változott e.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Micsurin #368 üzenetére
Ma világban már nem lehet olyat kijelenteni hogy 100%-os biztonság. Aki igen az hazudik. Ezt el kell fogadni vagy visszatérni a hagyományos telefonokhoz és teljesen internet és okos eszközök nélkül élni! Bocsi nem neked akartam 🙂
Egyébként nem véletlenül tudták Iphonokra is portolni az Android renszert.
-
Tin
veterán
válasz
Micsurin #255 üzenetére
Kamera adja el a mobilt, és szerintem csúcs telóba kell a sima + ultraszéles + tele hármas, az mindent lefed. SD tényleg kellene, vagy akkor legyen nagyobb tárhely. Az ultrából nem értem miért vették ki. A Jack jó dolog, de párezer forint az adapter, meg ma már nagyon jók a TWS-ek, a vezetékest úgyis csak néha használja az ember.
A műanyag hátlapról annyit, hogy mivel nem törik, ráadásul kicsit rugalmas is, baromi egyszerű cserélni, akár otthon is. Bár az tény, hogy az üveg prémiumabb tudat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged