- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
mjani1172 #1397 üzenetére
Én is olvastam a cikket tegnap este, azóta javítva lett! Erre nem esküdnék meg, de szerintem utólag töröltek belőle néhány (ezen gúnyolódó) mondatot. A "teszt" végén a pro-kontra listában még mindig megtalálható a műanyag hátlap. Anyagminőség 10/8.
Szerk.: Note 20 Ultra ugyanezen az oldalon 10/10-et kapott anyagminőségre. Szval számomra teljesen egyértelmű, h a szerző tényleg azt hitte, h műanyag a hátlap.
-
Szerintem is elkapkodott lett.
Ez egy érdekes teszt (YouTube és böngészés): Galaxy S21 Ultra Battery Test -- The Longest Lasting Samsung Flagship Ever? - PhoneArena
-
"Kedvezmény igénylésének időszaka: az Előrendelési Időszakot követően a Résztvevő az adott Kedvezményt 2021. január 29.napján 00óra 00 perctől 2021. február28. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig tudja igényelni az Előrendelési Időszak alatt megvásárolt Samsung Galaxy S215G, S21+5G,vagyS21 Ultra5G készülékre letöltött Samsung Members alkalmazáson keresztül (a jelen szabályzatban: „Kedvezmény Igénylési Időszak”)"
Itt megtalálsz minden infót.
-
-
-
-
válasz
.Szaki. #1091 üzenetére
"Alávaló ember"? Egy telefon alapján, ez komoly?! Szerinted tényleg erről van szó?
Igen, megvan a véleményem az (átlagos) almás felhasználókról, de ezzel nem szándékozom senkit sem minősíteni (megsérteni meg főleg nem). Nem igazán értem, h mi ezzel a baj?! Főleg így, h nem beszélek róla nyilvánosan.
Tin: A Smart Tag maradna, mindenképp szeretném tesztelni! Sőt, ha a Note mellett döntenék amellé is vennék egyet.
Köszi a kamerás infókat, ez alapján semmi szükségem a S21U plusz funkcióira.
-
Úgy emlékszem a napokban pont ide írtam, h sem a WQHD+/120Hz, sem a jobb üzemidő nem releváns számomra. A tárhely bővítésről nem volt szó akkor, de azzal is ugyanez a helyzet. Jelenleg van egy 128-as kártya a 128-as telómban, de soha nem került még rá adat. Szval a N20U 256 GB tárhelye mindenre elég lenne nekem. Egyedül a fényképező minősége lehet kérdéses, de ahogy Te is írtad valószínűleg nem lesz túl nagy előnye az S21-nek.
Az ajándékról: van itthon két jó minőségű BT fülesem is, szerintem a Buds Pro első nap bontatlanul menne az apróra. 50k-t valószínűleg kapnék érte, szval ennyivel csökkenne a bekerülési ár. -
válasz
<Lacy85> #1083 üzenetére
OK, a hozzászólásaid nagy része (olvass bele, tanúságos) valóban nem hittérítés, hanem egyszerű fikázás. Aminek célja valójában a hittérítés. Legalábbis nekem így jött le. Persze lehet, h tévedek.
-
Az előrendelői ajándék miatt olcsóbb lenne az S21 Ultra, szval ez is mellette szól. Meg kb minden más, két dolgot kivéve. A beépített S Pen, és ami a legfontosabb: a kinézet. Nekem sokkal jobban tetszik a szögletes forma. Az utóbbi 4-6 évben csak "lekerekített formájú" telóim voltak (S6, S7, S8, S10) most úgy érzem, h ideje lenne váltani.
icecave: Korábban soha nem használtam még S Pen-t, de mostanra változtak annyit a felhasználói szokásaim, h valószínűleg hasznos lenne. OK, h az S21 Ultrával is kompatibilis, de hova tegyem?! Két naponta elhagynám szerintem.
-
válasz
Sirandrish #1050 üzenetére
+1. Akkor nem csak nekem tűnt fel az úriember hittérítő tevékenysége. Eléggé kínos ez ebben a topikban.
"Sose volt még almám, mert nem tetszik, de hányszor láttál már hogy bejárok bármelyik Iphone topikba hittéríteni? " - nekem volt, bár nem sokáig. Pár hónap alatt rájöttem, h egyáltalán nem az én világom. Ettől függetlenül emlékezetem szerint még soha nem szóltam hozzá egyetlen almás hírhez sem, pedig elég markáns véleményem van a gyártóról és a felhasználóiról is. De nem hangoztatom úton útfélen, mert sértő lenne rájuk nézne.EclipseGT: "Összekeversz valami random alma fannal" - nem nehéz.
ON: ma újra megnéztem a két telefont a helyi Médiában, sajnos a szívem még mindig a Note Ultra felé húz. Ha pár napon belül nem tudok dönteni, jöhet a pénzfeldobás.
-
válasz
Sirandrish #1028 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #1022 üzenetére
Igen, az az! YT-on van róla pár videó. Az S21-hez még nem árulják, de szerintem csak napok kérdése, h bemutassák. Nem a legjobb védelem, cserébe viszont nem vesz el sokat a telefon szépségéből.
42: S10-nél nálam nincs ilyen probléma! A Covid miatt elég sűrűn veszem le a telefonomról, egy mozdulattal lejön, és mai napig karcmentes a két éves készülék fém kerete.
-
válasz
Sirandrish #1008 üzenetére
Pitaka nem játszik?
Én már semmi mást nem tennék fel a telefonomra. Igazság szerint soha nem szerettem a tokokat, addig amíg meg nem láttam egy Pitaka tokot egyik haverom telóján. Az S10-esemen is ezt használom, egész jól védi a telefont, és nem mellesleg sokkal biztosabb lett a fogása is. És nem is néz ki rosszul...
JanR: +1. Pont ugyanígy használom a telefonomat, éjféltől reggel 8-ig kikapcsolt AOD, minden más bekapcsolva, 5-6% fogyasztás.
-
És Sirandrish: Köszi a gyors választ!
A 120Hz-es képfrissítés hiánya WQHD+ felbontáson nem nagy mínusz nekem, az S10-et is FHD+ felbontáson használom. Bár a nagyobb kijelzőméret mellett lehet, h ez is kompromisszumos lenne - ezt nem tudom. A kisebb akku sem lenne hátrány, egy ideje amúgy is 40 és 80% között használom a telefonomat, naponta többször is rátöltök. A jobb fényképező már érdekes lehet, de nem tudom, h vajon annyival jobb-e, h nekem is feltűnjön?! Nem vagyok egy profi fotós, plusz amúgy alig-alig használom. Holnap újra megnézem egy boltban mindkettőt, hátha ott könnyebb lesz dönteni.
-
Sry, nem találtam jobb topikot, kíváncsi lennék a véleményetekre! Egy két éves S10 utódját keresem, de kicsit bajban vagyok. Egy S21-et valószínűleg visszalépésének élnék meg (a sík kijelzőt például biztosan), ezért az Ultrát néztem ki magamnak. Soha nem volt még ilyen "tepsi" telefonom, de valószínűleg hozzá tudnék szokni. Keresés közben viszont képbe került a Note 20 Ultra is, ami sokkal jobban tetszik külsőre. Úgy látom, h a külsőn és a beépített cerkán kívül kb mindenben jobb az S21 Ultra, ráadásul olcsóbb is (az ajándék füles miatt). Nagyon nehéz döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest